Na, akkor menjünk sorba.
1-es pont.
Az ember is és a gorilla is ugyanazon étrendre alkalmas, ami a nyers, MENNYISÉGI, testbiológiai gyümölcstáplálkozás. Mivel más faj, ezért mások némileg az anatómiai felépítettségek, de a főbb mutatókban, ami a rokon voltot mutatja, amit senki sem vitat, abban megegyeznek.
Hogy az embernek rövidebb adott bélszakasza, az még nem teszi alkalmatlanná arra, hogy lényegében ugyanazt a táplálékot egye, sőt csak is ugyanaz a táplálék jó neki, mert ugyanazon kémiai működést mutat az emésztő rendszere, mint a főemlősöknek.
2-es pont
Való igaz, hogy a főemlősök több rostot képesek megemészteni, a magashegyi gorillának ez kifejezetten előnyös, mivel gyümölcsöt nem eszik, mégis ki beszél itt arról, hogy nekünk embereknek sanyargatni kell magunkat alacsony kalóriatartalmú és ezért a kalóriaszükségletünket csak nagy mennyiségben fedezni tudó növényi tápanyaggal. Más főemlős kevesebb növényt eszik, mert talál bőven gyümiket. És miért kellene a durva, cellulózos részekkel bajlódnunk. Nem ülünk le kelkáposztát enni nyersen, mi a zsenge levelekre lettünk megteremtve és a gyümikkel történt gyors és kényelmes kalória bevitelre.
3. pont.
Ki az a butus ember, aki 1-4 fej káposzta megevésével próbálja a kalória igényét fedezni. Itt nem erről van szó a 811-ben és megint csak olyat hozunk fel, ami nem magyaráz meg semmit, mi nem vagyunk növényevők. Sanyarú lenne az élet, ha egész nap káposztát kellene ennünk, bele is betegednénk, mert túlterhelnénk az emésztő rendszert és állandó kalória hiányunk lenne, éhségünket ezek nem vennék el. Helyette sóvárognánk egyfolytába a kalória után és gyümölcs híján a magok és nehér ételek felé sodródnánk, csakhogy azzal a 811 arány meghal és a testkémia kisiklik. Ha nincs elég gyümi, ha nincs elég zsenge zöld, akkor éhesek maradunk és kielégületlenek, beindul a sóvárgás a gabonára, magokra, hőkezeltekre.
Mi az, hogy napi 4-5 ször kell kakilna egy 811-esnek, én ugyan csak 1-szer, Max 2 szer székelek, és nem terhelem az emésztésem tonnányi zölddel, pláne durva zöldekkel. Megeszem a napi spenót adagomat élvezettel, és kívánalommal, de azonnal megállok, ha érzem elég volt, érzem megkaptam ezekkel az ÁSVÁNYISÓ kiegészítésem, és értékes fehérjéiket.
4-es pont
Ki akar koncentrált hőkezelt cuccokat enni. Én ugyan nem. Hogy a belünk bármely szakasza erre alkalmas, az bocsánat badarság. Semelyik testrészünk nem tud elbánni sikeresen és károkozás nélkül ilyen anyagokkal. Nehogy már a béltartalom hosszából jussunk ilyen hamis következtetésre.
5-ös pont.
Megettük a mamutot, majd MEGFŐZTÜK, és itt léptünk a degeneráció igazi útjára. Mert még a nyers hús sem jó nekünk, de hogy a hőkezelt az biztos nem, az 100%. Hogy nem volt evolúciónkban a hőkezelt ételekhez, a húshoz, a gabonához és a tejhez való sikeres alkalmazkodásunk még azt pedig a degeneratív betegségek mutatják. Ember, akkor ugyan mitől van az a sok-sok betegség és mérhetetlen testi szenvedés? Ugyan magyarázzuk már meg. Miért savas a testműködés, holott a testnedveinknek enyhén lúgosnak kéne lennie a gyomornedv kivételével. Miért fulladoznak a sejtek az oxigénhiányban táptalajt adva a ráknak, ami lényegében egy nagy büdös köd a 811-en, mert megszűnik létezni oki oldalról. Ha evolúciós törzsfejlődés ment volna végbe, akkor nem lennének tejjel, gabonával, és hússal összefüggő betegségek, amik bizonyítottak, csak éppen ha ordítják, akkor is süket fülekre hallgatnak. A paleolittal meg nem mentünk elég vissza, mert a paleolit ősember, már a kezdeti degenerációját mutatja az embernek, mint új fajnak.
Miért szellentünk? Miért penetráns a székletünk szaga, vagy a szájszagunk is már sok esetben. Ez természetes dolog. a testeknek nem inkább higiénikusan kéne működni. Miért bűzös a bőrváladékunk, mint a malackának, azt kenhetjük magunkra a kozmetikai ipar termékeit?
Mert a testkémiánk egy fertő, ami az elrontott táplálkozás következménye.
Husikát kell ennünk. Ok. Együk nyersen, szőröstül, bőröstül, véresen, a belek bűzével élvezettel, nyálcsorgatva NYERSEN, saját képességeinkkel megszerezve, és. Ugyan már? Nem gondoljuk komolyan, hogy ez az utunk. Könnyű a konyhateknika hőkezelésével és ízfokozó anyagaival valami kifordult ételből ínycsiklandozót csinálni BECSAPVA és LENULLÁZVA a helyes érzékelést. Komolyan hisszük, hogy ez az utunk?????
6-os pont
Így van, lehet bármit enni. Az alkalmazkodó képességünk sajna viszont nem túl jó. Ezt mutatja az a tény, hogy az ember megbetegszik a bármik evésén.
A vastagbelünk adottságainak semmi köze sincs ahhoz, hogy étkeink a 811 étkei legyenek, és ahhoz sincs semmi köze, hogy nem ehetünk hőkezelt és testidegen ételt. Mert mint kifejtettem mi nem növényevők vagyunk több üregű gyomorral és cellulózbontó képességekkel. De nem vagyunk húsevők sem. És nem ehetünk meg mindent sem.
Nekünk egy bizonyos ételcsoport az ideális, ami a 811.
8.
A hőkezelés az hőkezelés, nincsenek lényegi különbségek, ha az étel hőmérséklete 43 fok fölé ment, károsodik. A károsodott étel betegít és nem valós étel legyen az testbarát vagy testidegen. De minek hőkezelni, ha van nyers út.
9.
Majd bejelentkezem folyamatosan, és bizonyítom, hogy nemhogy tönkrevág a 811 és hiánybetegséget ad, hanem a legegészségesebb étrend.
Azt viszont állítom, hogy a hőkezelt és testidegen étrend az igenis megadja ezeket a félelmeket hosszú távon
10.
A vegánok agya lehet, hogy kisebb, de hogy okosabbak az fix. A csonttömegük is kisebb mégis sokkal rugalmasabb, szervesült és erősebb, valamint a csontsűrűségük is nagyobb. És ezek bizonyítottak.
Nem vagyok soha beteg, még náthás sem vagyok soha, elmúlt a szénanáthám, mindig topon vagyok és energikus. Nekem ezek bizonyítékok.
Menjünk végig a könyv 27-45 oldala és ugyan már gondolkozzunk el ismét, hogy milyen más lehetőségünk van az életre, ha nincs hőkezelés, nincs, konyhatechnika, az ételeket saját magunknak kell a természetből megszerezni a két kezünkre és a képességeinkre hagytkozva. s olyan ételeket képzeljünk el magunknak ,Melyek a finomak, élvezetesek abban a természetes állapotában ahogyan begyűjtjük vagy megszerezzük.!!!!!
Nincs más igazi utunk, csak ez az egy!!!!!!