george22 írta:Szia Luxb!
Elolvaslak téged is, ahogy minden ide írogatót, de az utóbbi időben már kicsit sok!
Nagyon töményen nyomod a szöveget, mintha beszívtál volna valamit...
Kérlek kicsit fogd vissza magad, írj kevesebbet de kicsit szabatosabban fogalmazz.
Persze mindig vissza-vissza tér Isten kérdése itt ezen a fórumon is, nem baj, megbeszéljük.
De, inkább több legyen a táplálkozással kapcsolatos ismeret!
Ebbe beletartozik a szervezet "ürítése" is, ami jelentősen változik ha változtatunk az étrenden.
Ezt is meg kell beszélni, lehet hogy neked meg másnak is ez a sok. Elfogadom.
Jó, hogy írsz, mert felpörög a fórum és ezzel is gondolkodásra sarkallsz.
Minden jót neked!
Áldott ünnepeket és boldog új évet kívánok Neked is és a többi nyersevő/811-es fórumtársnak!
luxb írta:Bakkor teleírtam Egy test és lélek küzelmével szóló verssel egy fél füzetet.Azt hittem sosem lesz vége,majdnem megőrültem bele.Nem aludtam és elég aludnékom van már.De a lekem írásra késztetett.A kereszttel e vers elvégeztetett.
luxb írta:Azt teszem haver minden nap de a Szent Szellem dob nekem napi 10et is ha kérem.Az egy dolog,hogy mind a 10 elhajt,de azért az is valami,hogy nevet a poénjaimon és válaszol amikor megkérdem cicalány-e és még csak ezután jön a csevely java,mert ez a nyitószöveg,de béna szal csak a 20éves lánynál az első próbánál toltam
Ma a tegnapiak nevét tippelgetem,mert már elfelejtettem szal ha meglátok egyet a folyóson jön a a Legyen ön is milliomos és tolom a női meg néha becsúszó férfineveket.De am megmutatta már az Úr ki lesz a nőm,meg adott is egy táncoslányt,amint azt egyszer kértem.Ő egyedül meghallgat,azt mondja bármikor![]()
Legalább ő. xD Ha már háziállatom sincs. Volt egy papagájom de kifeküdt a sok szövegeléstől.Am nem mentem Pestre de pótoljuk a hiányot.Holnap max azután.Eldől az még.Ma megtért anyám,az se rosszabb.De mindjárt rádőlök a billentyűzetre,tegnapelőtti nemalvósnapomon nem emlékszem,mi történt velem este zuhanyzás után,anyám aszonta egyszál gatyában a vizes törölközőm melett aludtam és nem tértem magamhoz.Szal,ahogy Durian cimbi tolja,megyek befekszem az ágyba,felveszem a feszespizsi aztán elképzelem,hogy reggelre kireped.(Ez nagyon tetszett Ratti
)

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 62 vendég