80/10/10

80 százalék egyszerű szénhidrát (vagyis gyümölcsök, főleg édesek), 10 százalék zsír és 10 százalék fehérje

Re: 80/10/10

HozzászólásSzerző: luxb » 2011. dec. 20., kedd 5:48

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára luxb 2012. márc. 17., szomb. 22:35-kor.
luxb
Írogat

Hsz: 156

HozzászólásSzerző: luxb » 2011. dec. 20., kedd 5:59

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára luxb 2012. márc. 17., szomb. 22:35-kor.
luxb
Írogat

HozzászólásSzerző: Arctic » 2011. dec. 20., kedd 10:34

"Amen a morning show folytatodik mert minden másnap alszom csak.Annyi elég "

Nem úgy tűnik, hogy elég... :)
Arctic
Grafomán

Hsz: 733

HozzászólásSzerző: george22 » 2011. dec. 20., kedd 16:37

Szia Luxb!

Elolvaslak téged is, ahogy minden ide írogatót, de az utóbbi időben már kicsit sok!
Nagyon töményen nyomod a szöveget, mintha beszívtál volna valamit...
Kérlek kicsit fogd vissza magad, írj kevesebbet de kicsit szabatosabban fogalmazz.

Persze mindig vissza-vissza tér Isten kérdése itt ezen a fórumon is, nem baj, megbeszéljük.
De, inkább több legyen a táplálkozással kapcsolatos ismeret!
Ebbe beletartozik a szervezet "ürítése" is, ami jelentősen változik ha változtatunk az étrenden.
Ezt is meg kell beszélni, lehet hogy neked meg másnak is ez a sok. Elfogadom.

Jó, hogy írsz, mert felpörög a fórum és ezzel is gondolkodásra sarkallsz.

Minden jót neked!
Áldott ünnepeket és boldog új évet kívánok Neked is és a többi nyersevő/811-es fórumtársnak! :bravo:
Üdv! Vibrant egészséget! :)
george22
Írogat

HozzászólásSzerző: borcsok1 » 2011. dec. 20., kedd 20:53

george22 írta:Szia Luxb!

Elolvaslak téged is, ahogy minden ide írogatót, de az utóbbi időben már kicsit sok!
Nagyon töményen nyomod a szöveget, mintha beszívtál volna valamit...
Kérlek kicsit fogd vissza magad, írj kevesebbet de kicsit szabatosabban fogalmazz.

Persze mindig vissza-vissza tér Isten kérdése itt ezen a fórumon is, nem baj, megbeszéljük.
De, inkább több legyen a táplálkozással kapcsolatos ismeret!
Ebbe beletartozik a szervezet "ürítése" is, ami jelentősen változik ha változtatunk az étrenden.
Ezt is meg kell beszélni, lehet hogy neked meg másnak is ez a sok. Elfogadom.

Jó, hogy írsz, mert felpörög a fórum és ezzel is gondolkodásra sarkallsz.

Minden jót neked!
Áldott ünnepeket és boldog új évet kívánok Neked is és a többi nyersevő/811-es fórumtársnak! :bravo:

Én ebbe nem vagyok olyan biztos Jézus sem szólt sokat,és sokszor de amikor megszólalt annak súlya volt:) Gera Zolihoz tudnám hasonlítani Lux tesó,aki beszippantanak majd,végül is jobb mintha füvezne,bár ebbeb a korban csak ijesztésnek használnám a szent könyvet ahhoz érni kell,hogy osszuk az észt:)
borcsok1
Grafomán

Hsz: 617

HozzászólásSzerző: luxb » 2011. dec. 20., kedd 23:05

-
luxb
Írogat

HozzászólásSzerző: borcsok1 » 2011. dec. 20., kedd 23:23

luxb írta:Bakkor teleírtam Egy test és lélek küzelmével szóló verssel egy fél füzetet.Azt hittem sosem lesz vége,majdnem megőrültem bele.Nem aludtam és elég aludnékom van már.De a lekem írásra késztetett.A kereszttel e vers elvégeztetett. 8O

Miért nem mész egy csajt keresni inkább a szellem erejével vazze:)
borcsok1
Grafomán

HozzászólásSzerző: luxb » 2011. dec. 21., szer. 1:56

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára luxb 2012. márc. 17., szomb. 22:36-kor.
luxb
Írogat

HozzászólásSzerző: RAtti » 2011. dec. 21., szer. 9:16

Kösz Péter!

Kellemes ünnepeket Néked is! :D

továbbá:

Iván, Gábor, Laci, Bshaw, Arctic+Ahimsa, Gina, Gyöngyusz, Évi, Suru, Watermelon, Luxb, Atill, (bocs ha valakit kihagytam) és minden ide látogatónak is: BOLDOG KARÁCSONYT! :D
RAtti
Grafomán

Hsz: 2508

HozzászólásSzerző: borcsok1 » 2011. dec. 21., szer. 19:59

luxb írta:Azt teszem haver minden nap de a Szent Szellem dob nekem napi 10et is ha kérem.Az egy dolog,hogy mind a 10 elhajt,de azért az is valami,hogy nevet a poénjaimon és válaszol amikor megkérdem cicalány-e és még csak ezután jön a csevely java,mert ez a nyitószöveg,de béna szal csak a 20éves lánynál az első próbánál toltam ;)
Ma a tegnapiak nevét tippelgetem,mert már elfelejtettem szal ha meglátok egyet a folyóson jön a a Legyen ön is milliomos és tolom a női meg néha becsúszó férfineveket.De am megmutatta már az Úr ki lesz a nőm,meg adott is egy táncoslányt,amint azt egyszer kértem.Ő egyedül meghallgat,azt mondja bármikor 8)
Legalább ő. xD Ha már háziállatom sincs :D . Volt egy papagájom de kifeküdt a sok szövegeléstől.Am nem mentem Pestre de pótoljuk a hiányot.Holnap max azután.Eldől az még.Ma megtért anyám,az se rosszabb.De mindjárt rádőlök a billentyűzetre,tegnapelőtti nemalvósnapomon nem emlékszem,mi történt velem este zuhanyzás után,anyám aszonta egyszál gatyában a vizes törölközőm melett aludtam és nem tértem magamhoz.Szal,ahogy Durian cimbi tolja,megyek befekszem az ágyba,felveszem a feszespizsi aztán elképzelem,hogy reggelre kireped.(Ez nagyon tetszett Ratti :D )

Tesó ha lesz egy beírásod amiben nem emlegetett mennyei Atyánkat meghívlak bármire,ha ezt kitolod fél évre Én fizetem a kajádat nyáron:)
borcsok1
Grafomán

HozzászólásSzerző: smanag » 2011. dec. 21., szer. 20:09

Én is Kívánok Békés, Boldog, Szeretetben Gazdag, Nyugodt, Derűs, Vibrant, Karácsonyt, és Nagyon Boldog Új Évet Mindenkinek itt a fórumban és valamennyi embernek, aki él e bolygón, jónak és rossznak is egyaránt. És minden élőlénynek is kívánok csupa jókat, és egy jobb és élhetőbb, és békésebb világot.

Sikerember (bőségtudat) Kontra Átlagember (szegénységtudat)
Alkot/Versenyez
Kezeli a kockázatot/Elkerüli a kockázatot
Realitásban él/Önámításban él
Kényelmesen érzi magát a kényelmetlenségben/Kényelmesen akar élni
Bőségtudattal gondolkodik/Lottómentalitással gondolkodik
Nem hisz a biztonság létezésében/Biztonságra vágyik
Feláldozza a biztonságot a növekedésért/Feláldozza a növekedést a biztonságért
Szeretet és bőség mozgatja/Félelem és hiány mozgatja
Valamivé LENNI/Valamit VENNI
Felelősnek tekinti magát gondolataiért és cselekedetein át/Áldozatnak tekinti magát
Hálás/Frusztrált
Megoldás orientált/Problémaorientált
Szerény/Dicsekszik
Eladja az ötleteit/Eladja az idejét
Alapoz a megérzéseire/Elhessegeti a megérzéseit
Megvalósítja élete küldetését/Karriert épít
Vagyont épít/Pénzt keres
Hiszi ÉS meglátja/Hiszi, ha látja
A szíve vezeti/Az esze vezeti
A szeretet beszél belőle/A félelem beszél belőle

Írjuk tovább a Fórumot békében és szeretetben, segítve egymást.
A szívnek szeretet kell és szép szavak, hogy repessen az örömtől.
Koncentrálj a jóra és a szépre, és ne a rosszra, a bántóra.

Ugye, hogy mennyivel jobb ilyeneket olvasni, mint egymással acsarkodni.
A jóra, szépre koncentrálj, és azt vonzod az életedbe.

Nézzük meg a Titok filmet és gyakoroljuk az elme pozitív kontrolját, és vonzunk be magunknak a szép új világunkat.

:D
smanag
Grafomán

Hsz: 3292

HozzászólásSzerző: Arctic » 2011. dec. 21., szer. 21:10

Békés ünnepeket kívánok én is mindenkinek! :vacsi:
Arctic
Grafomán

HozzászólásSzerző: Stoner » 2011. dec. 22., csüt. 13:47

Sziasztok!
Most, hogy van egy kis időm, örömmel látom, hogy már karácsonyi a hangulat. Mikor a piacon azt mondják valakire, hogy "az úr így, meg úgy", akkor azt mondom, hogy: " Az Úr velünk van.." Persze, aki ismer, tudja, miért és hogyan gondolom ezt. Én inkább nem sokat emlegetem, és talán nem is mindig azt gondolom, vagy értem rajta, mint általában. De az biztos, hogy felelőtlenül nem élhetünk.
Ezért (is) köszönöm Ivánnak a szép és elgondolkodtató sorokat!
Anélkül, hogy csorbítani akarnám az igazságait, hozzáteszem "Feláldozza a biztonságot a növekedésért.." - szerintem még a növekedés se az, ami itt, ezen a Földön kell! De ez csak árnyalatbéli nézetkülönbség. Még azt is hozzáteszem, hogy ha van növekedés, akkor azt szellemiekben tartom ildomosnak. Már azért is, mivel kis nemzetünk anyag(iakban szegény)ban gazdag,de hanyagul és nem hozzáértőn bánik az "anyaggal", mármint a minőségi nyelvvel, szellemmel, értékekkel, a múlt hozadékaival, és ezekben rejlő lehetőségekkel. Ezen a téren még korántsem használtunk ki mindent. Sőt, azt mondanám, hogy az értékes energiáink 95%-a egymás lehetetlenné tételére, és az áldott magyar természet kizsigerelésére-elpusztítására herdálódik el.

Itt a végeken szembesülök a rideg magyar valósággal. Azok az emberek, akik úgy tudják magukról, hogy "rendesek, vétlenek" rádöbbennek arra, hogy mennyire félreismerték magukat.. Én vagyok számukra az a kerékvető kő(!), ami kizökkenti őket az ábrándvilágból.

Mégegyszer, sokadszorra, Kívánok Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt, magánytól-bánattól mentes optimista(realista) látásmódot és erős összetartást!
Gábor
Stoner
Grafomán

Hsz: 1218

HozzászólásSzerző: Arctic » 2011. dec. 23., pén. 13:32

Aztán a bejgli ne maradjon ám ki! :lol: :P
Arctic
Grafomán

HozzászólásSzerző: RAtti » 2011. dec. 23., pén. 20:26

Hááát :roll: nincs kizárva, hogy lecsusszan valami kis "kóstoló" a karácsonyi menüből. :D
RAtti
Grafomán

Hsz: 2508

ElőzőKövetkező

Vissza: 80/10/10