Betegségek - okok és megoldások

A vegetáriánus lét előnyei - egészségmegőrzés, prevenció - betegségek okai és megoldásai

HozzászólásSzerző: pitypang » 2006. okt. 14., szomb. 9:01

Széllökések esetén kimenekülés a szabad ég alá, gyakori szellőztetés. :) :D Különben fogalmam nincs! Azt hiszem, egyénenként változik ez is, kire milyen hatással vannak egyes élelmiszerek. Talán ha egyszerre kevesebbet ennél belőlük, jól megrágva, nyugodtan, + levegőnyelés nélkül. :)
pitypang
Írogat

Hsz: 179

HozzászólásSzerző: ata » 2006. okt. 15., vas. 3:46

Kedves Pitypang, remélem ez segít : -Talán ha egyszerre kevesebbet ennél belőlük, jól megrágva, nyugodtan,
+ levegőnyelés nélkül. - nem fogok megfulladni? 8O

Elismerem, tényleg sokat megeszem belőle, mert imádom, és álltalában befalom, és gyorsan.... De nincs vmilyen főzési eljárás, vagy áztatásos izé, vagy ... mittudoménhogyishíjják?

Üdv, Ata
ata
Írogat

Hsz: 170

HozzászólásSzerző: baraka » 2006. okt. 15., vas. 9:21

Szia Ata!
Én a babot, lencsét, káposztaételeket mindig borsikával fűszerezem (jó bőven), mert emésztés-segítő, ezen kívül isteni!
Próbáld ki!
baraka
Írogat

Hsz: 164

HozzászólásSzerző: pitypang » 2006. okt. 15., vas. 11:05

Kedves Ata!

Levegőnyelésről írtam, nem lélegzetvisszatartásról! :) :lol
Nem szeretném, ha megfulladnál, határozottan tetszenek az írásaid. :)
pitypang
Írogat

Hsz: 179

HozzászólásSzerző: mandula » 2006. okt. 15., vas. 11:59

Egyszer hallottam, hogy a babbal együtt parafadugót érdemes az ételbe főzni (megenni persze nem kell) :D
Furán hangzik, de egy kicsit tényleg mérsékli a bab természetét
mandula
Törzsvendég

Hsz: 395

HozzászólásSzerző: Norci » 2006. okt. 15., vas. 17:45

anyukám úgy tanitott, hogy a kelkáposztáról le kell önteni az első főzővizet, és akkor nem "fúj" :D nem tudom, mennyire igaz, mert még sosem próbáltam ki... :D

ámde azt javasolnám a babféléknél, hogy áztassátok minél több ideig, az áztatóvizet pedig öntsétek le, és frissben főzzétek meg. szerintem igy jónak kell lennie. amúgy is jobb, mint az áztatás nélküli főzés, mert igy megpuhul, kevesebb ideig kell főzni, ezért több vitamin marad benne.
Norci
Grafomán

Hsz: 826

HozzászólásSzerző: baraka » 2006. okt. 16., hétf. 2:26

Éppen ma rántott karfiolt csináltam vacsorára. És tettem a főzővizbe borsikát is kíváncsiságból, eddig a karfiolhoz nem szoktam használni. Pedig engem is nagyon meg szokott kínozni...
Jelentem: tényleg hatásos a csombor, egyálltalán nem gázos a helyzet! :director:
baraka
Írogat

HozzászólásSzerző: ata » 2006. okt. 16., hétf. 2:36

Na végre beindult a jótanácsfolyam... ezt már szeretem.
Legközelebb ki is próbáljuk :!:

U.I. Nincs szándékomban megfulladni, a nejem megölne, még nincs életbiztosításom... :lol:
ata
Írogat

HozzászólásSzerző: baraka » 2006. okt. 16., hétf. 13:18

Lökött vagyok... A köményt el is felejtettem! Nagyon-nagyon jó szer mindenfajta felfúvódásra, gázképződésre, görcsösségre. És ízben is passzol a felsoroltakhoz!
Nekem az egyik legeslegkedvesebb fűszerem.
:vacsi:
baraka
Írogat

solaris999

HozzászólásSzerző: norbertop » 2006. okt. 16., hétf. 16:49

KOZMIKUS INDÍTÓ ESEMÉNY OKTÓBER 17-ÉN

Sziasztok!

Szeretném figyelmetekbe ajánlani az alábbiakat:

"Kozmikus indító esemény október 17-én. Több, mint 1 millió emberre van szükség.

2006. október 17-én egy kozmikus indító esemény történik. Ez a kezdete több hasonló eseménynek, amelyek napjaink és 2013. között zajlanak majd.

Ezen a napon egy pulzáló ultraviola (UV) sugár keresztezi a Föld útját, amely a 2. univerzumban lévő, magasabb dimenziók egyikéből érkezik. A Föld körülbelül 17 órán keresztül marad ebben a sugárban.

Ez a sugár a szív csakrával rezonál, ragyog és fluoreszkál, a színe pedig kék/bíborvörös. Bár ebben a frekvencia-csoportb an is rezeg, felette áll az 1. univerzum (amelybe a Föld is tartozik) színfrekvencia- spektrumának. Azonban lelketek természete, valamint a 2. univerzum frekvencia-csoportj aiban működő lélekcsoportok miatt, a hatás itt is érezhető lesz.

Ez a hatás a következő: minden gondolat és érzelem az egymilliószorosá ra növekszik. Igen, minden megsokszorozó dik, legalább az egymilliószorosá ra.

Minden gondolat, minden érzelem, minden szándék, minden akarat - függetlenül attól, hogy jó, rossz, beteges, pozitív vagy negatív - egymilliószor erősebb lesz.

Mit jelent ez?

Mivel minden anyag gondolataitok eredményeképpen manifesztálódik (vagyis attól függően, hogy mire fókuszáltok), ez a sugár felgyorsítja ezeket a gondolatokat, és gyorsabb ütemben szilárdítja meg őket. Így egymilliószor gyorsabban jelennek meg az anyagi világban, mint egyébként. Azok számára, akik nem értenék: a gondolataid teremtik meg a valóságodat, az, amire összpontosítasz.

Így ez az UV sugár egy veszélyes eszköz lehet. Mivel, ha olyan gondolatokra fókuszálsz, amelyek számodra nem tetsző dolgokról szólnak, azok szinte azonnal megjelennek a valóságodban. Ugyanakkor ez az UV sugár ajándékká is válhat, ha úgy döntesz. Az október 17-i küldetésnek körülbelül egymillió olyan emberre van szüksége, akik ezen a napon pozitív, szelíd, és jóakaratú gondolatokra összpontosítanak; önmagukra, a Földre, és az egész emberiségre vonatkozóan. Te határozod meg gondolataid természetét, de ne feledd: bármire is fókuszálsz, az gyorsabban fog megvalósulni, mint egyébként. Lesznek, akik csodával határos eseményeket tapasztalnak meg.

Annyit kérünk csak, hogy pozitív gondolatokra összpontosíts ebben az időszakban: a szeretetre, a sikerre, a gyógyulásra, a gazdagságra, a kedvességre, a hálára.

Ez az UV sugár 2006. október 17-én teljes 17 órán át fejti ki a hatását.

Nem számít, hogy milyen időzónába tartozol, október 17-én körülbelül 10:17-től, október 18-án kb. 01:17-ig tart. A csúcspontja október 17-én, 17.10-kor lesz.

Nem szükséges meditációba merülnöd ezen időszak alatt, bár jó lenne, ha megtehetnéd. A kulcs időszak (időzónáktól függetlenül) a 17:10-es csúcspont. Ha ebben az időszakban lehetőséged van arra, hogy találj egy csendes helyet, akkor telepedj le ott, hogy fókuszálhass. A legjobb, ha a természet lágy ölén tudod tölteni ezt az időszakot: egy nagy fa tövében, vagy vízparton.

Gondolataidat összpontosítsd bármire, amire vágysz. Amire a Földnek és az emberiségnek szüksége van, az sok szeretetteljes, pozitív gondolat.

Mi 818-as kapunak hívjuk ezt az UV-sugárhoz kapcsolódó, indító eseményt.

Kérünk, juttasd el ezt az üzenetet annyi embernek az ismerőseid körében, amennyinek csak tudod, hogy ők is arra használhassák ezt a kozmikus indító eseményt, hogy pozitív, jóakaratú gondolatokra fókuszáljanak.

Körülbelül egymillió, aktív résztvevőre van szükségünk a Föld minden tájékáról. Kérünk, használj fel minden kommunikációs eszközt, amihez hozzáférsz. Juss el a lehető legtöbb emberhez. Kicsivel több, mint egymillió emberre van szükségünk ahhoz, hogy egy olyan változás induljon be az emberiség történetében, ami kiemeli az embereket az elkülönültség és szétdaraboltsá g állapotából, hogy az egyesülés és az egység állapotát hozza el számukra.

Ez egy lehetőség arra, hogy visszavegyétek, ami jogosan a tiétek: a békét és a bőséget a Föld és az emberiség számára.

Ez egy ajándék, válasz az imáitokra, egy úgynevezett életvonal, amely a ti univerzumotokbó l érkezik. Hogy mire használjátok, és hogy részt vesztek-e benne vagy sem, az rajtatok áll.

http://www.planetawake.org/index2.html
norbertop
Néha írogat

Hsz: 26

HozzászólásSzerző: baraka » 2006. okt. 16., hétf. 18:00

Rendben!
(Furcsa álmaim vannak mostanság, és ez túlságosan is egybecseng azokkal!)
Már küldöm is!
És ha nem így lenne, akkor is jót tesz a Földanyának egymillió ember szeretetteljes gondolat-energiája! Ártani nem árthatunk ezzel azt hiszem.
baraka
Írogat

HozzászólásSzerző: Apropo » 2006. nov. 20., hétf. 13:07

Apropo
Írogat

Hsz: 53

HozzászólásSzerző: nawesh » 2006. nov. 20., hétf. 15:52

elég lepukkant társadalomban élünk (egészségileg is) és bizny sokan-sokfélét gondolnak az egészségről...
Nawesh"A világbéke a Te kezedben van" - Swami MaheshwaranandaJiJóga a mindennapi életben rendszer - Magyarországi Központ:www.joga.huJóga a Mindennapi Életben Egyesület - Szeged: www.yoga.szeged.hu
nawesh
Grafomán

Hsz: 1619

HozzászólásSzerző: ferencokolonia » 2006. nov. 23., csüt. 17:49

A jelenkor orvostudománya torz. Türelmetlen, felületes, agresszív.

Lát egy tünetet, és azonnal nekiugrik. Azt kezeli, az okok megkeresése nélkül.
Ha tűz üt ki egy épületben, és beindul az automata riasztócsengő, villogó piros fény és szirénázó hang keletkezik. A valódi probléma a tűz. A lámpa és a hang csupán jelzi, hogy tűz van.
Mit gondolnál egy olyan emberről, aki nekiesne kalapáccsal szétverni a lámpát és a hangszórót, majd a fény- és hanghatást kioltva elégedetten megállapítaná: „orvosoltuk a bajt”?
A tűz meg szépen tovább terjed. Kicsit később egy másik emeleten szólal meg a riasztás, de ezt is elintézné a már bevált módon, és ezt tenné mindaddig, amíg idegesítő villogást és szirénázást észlel.
A tünet a vészjelző. Felhívja a figyelmet arra, hogy meg kellene keresni a tűzfészket addig, amíg késő nem lesz.
A mai orvoslás briliáns eredményeket ér el a zavaró fény-és hanghatások csillapításában. Sokkal többet nem igazán tud.
Nincsenek MEGgyógyult esetek, nincsenek teljesen eloltott tüzek.
ferencokolonia
Néha írogat

Hsz: 22

HozzászólásSzerző: ata » 2006. nov. 24., pén. 3:55

hasonlatod nagyon találó. Elképzeltem az esetet... aztán rájöttem, hogy mindennel ezt tesszük.
Globális felmelegedés? - Légkondi
Büdös, szennyezett levegő, víz? - szűrők

Amíg kívül keresünk, és kívülre élünk, nem látjuk meg a belsőt, az okokat.

"... és Isten azt mondta, elrejtem hát az igaz tudást oda, ahol senki sem fogja keresni. Beléjük."

Sziasztok
ata
Írogat

ElőzőKövetkező

Vissza: Egészség