Betegségek - okok és megoldások

A vegetáriánus lét előnyei - egészségmegőrzés, prevenció - betegségek okai és megoldásai

HozzászólásSzerző: zsolidodd » 2005. máj. 18., szer. 11:26

Ez megint csak üzlet...
Ráadásul, ha jól tudom az Omega3 főleg a tengeri halakban van. Én életemben kb 2szer ettem tengeri halat, és szvsz itt Európa közepén nem feltétlenül tartozik a mindennapi ételek közé, ráadásul az összes hal büdös...
"Mennyit adott a hit, mennyit vett el a vallás
Mekkora bűn ölni, fegyvereken van az áldás"
zsolidodd
Írogat

Hsz: 155

HozzászólásSzerző: Jablko » 2005. máj. 18., szer. 14:26

Én 1x ettem életemben halat, 7 évesen, akkor szerencsésen kijött rajtam valamiféle allergia és utána már a szülőknek esélyük sem volt, hogy belémtömjék. Büdös nagyon. A vízben a helye, nem az ember gyomrában. :)
Jablko
Törzsvendég

Hsz: 222

HozzászólásSzerző: nawesh » 2005. máj. 18., szer. 15:14

gyerekkoromban megakadt a szálka a torkomban. majdnem baj lett

:wink:

éljenek a halak a vízben, amíg élhetnek szegények :?
Nawesh"A világbéke a Te kezedben van" - Swami MaheshwaranandaJiJóga a mindennapi életben rendszer - Magyarországi Központ:www.joga.huJóga a Mindennapi Életben Egyesület - Szeged: www.yoga.szeged.hu
nawesh
Grafomán

Hsz: 1619

HozzászólásSzerző: flower » 2005. máj. 18., szer. 19:44

Jaj, de gáz lehetett ez a tv műsor Jablko. Kár, hogy nem láttam! :D Micsoda égés! Ezek nem tudnak semmit!! De ezek osztják az észt a tv-ben! Meg a visszeres cikk!... juj de szánalmas. még az is hordjon ilyen visszérharisnyát,akinek nincs visszértágulata. hogy szépen belerakja a pénzt az orvosi műszergyártók zsebébe és elültesse magában a félelem magvát,hogy egyszer majd lehet hogy neki is lesz visszere,mert egyszer már volt terhes! és hát a terhesség betegségnek számít manapság! ááááááááááá totál kiakadok!!!!!!! :twisted:
flower
Grafomán

Hsz: 786

HozzászólásSzerző: mandula » 2005. máj. 18., szer. 20:20

És még mindig merészeltek élni és virulni az omega3 zsírsavak meg a többi hiányában? Hát nem szégyellitek magatokat? :wink:

Engem az is felháborít, hogy megnéztem néhány gyógyhatású készítmény dobozát, és szinte mindegyiken az áll, hogy
"nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet". :?
mandula
Törzsvendég

Hsz: 395

HozzászólásSzerző: flower » 2005. máj. 18., szer. 20:37

Így van, és az összes, szinte összes vitamin hordozóanyaga zselatin...
flower
Grafomán

HozzászólásSzerző: mandula » 2005. máj. 18., szer. 20:44

Hogy még csak véletlenül se pótoljuk a "hiányzó" vitaminjainkat.
mandula
Törzsvendég

Hsz: 395

HozzászólásSzerző: flower » 2005. máj. 18., szer. 20:55

Itt az újabb butítás. megjelent a béres szemerő, porcerő,csonterő...stb sorozat. szedjük be,nehogy hiányt szenvedjünk
http://www.beres.hu/index.phtml?p=item& ... osszetetel
éjjeli vitamin!!! öregem! mik vannak!
de az nincs itt,hogy milyen hordozóanyagok vannak benne a "mi érdekünkben", de én elolvastam a DM-ben... kimondhatatlan nevű szerek,szinezékek,stb
flower
Grafomán

HozzászólásSzerző: Parsifal » 2005. máj. 19., csüt. 10:33

<b>Boldogság:</b> <i>-"A test olyan eszköz, ami lehetőséget ad a cselekvésre, ezért nekünk kötelességünk ápolni és gondozni azt.
Ne csak azért együnk, hogy teli legyen a gyomrunk. Ne csak arra törekedjünk, hogy az étel izletes legyen, hanem arra is, hogy az erőt adjon az élethez, s elősegitse bennünk a lelki harmóniát és szeretetet!
Az az étel, amit vonakodva, nem megfelelő, vagyis nem pozitiv tudatossággak "készítenek" (- Parsifal; Boldogság írta: "főznek"), nem lesz tápláló, hiába van benne minden tápanyag. </i>

<b>Boldogság:</b> <i>-"Nem okoz feltétlenül betegséget, de az egészséget sem mozditja elő. "</i>
<b>Székely Professzor:</b> <i>-"A főtt növényi ételek nem toxinok, mérsékelt fogyasztásuk nem okoz betegséget, csak elősegítik a HÍZÁST, és az ÖREGEDÉST."</i>
Parsifal: -"A hús az állatok és az emberek életébe kerül! A húsételek szenvedést és betegségket okoznak, és fájdalmas korai halált! "

</i>Nemcsak a(z) (Boldogság írta: "megfőtt") ételt fogyasztja el az ember az étkezés folyamán, hanem annak elkészitőjének a tudatát is azáltal, hogy a készitő a tevékenysége folyamán a finom fizikális állapotát " bele" közvetiti az ételbe.

Mindig igyekezzünk olyan szeretetteljes állapotban ételt késziteni, aminek következtében saját magunk és társaink érdekében ily módon is javára váljunk mindenkinek. </i>

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ez egy remek hozzászólás volt, de eszközölnöm kellett néhány kiegészítést, a REND kedvéért. ;)
Parsifal
Grafomán

Hsz: 946

HozzászólásSzerző: nawesh » 2005. máj. 21., szomb. 15:47

Vajon milyen tulajdonságokat "eszel" meg, ha pl. gyorsétteremben étkezel, ha siektve kapod be az ételt....

Persze nem lenne gond (szerintem) ha lennének éttermek, ha van, akinek ebből származik a megélhetése, csak a hozzáálláson kelleen változtatni...

de még messze vagyunk ettől...
Nawesh"A világbéke a Te kezedben van" - Swami MaheshwaranandaJiJóga a mindennapi életben rendszer - Magyarországi Központ:www.joga.huJóga a Mindennapi Életben Egyesület - Szeged: www.yoga.szeged.hu
nawesh
Grafomán

HozzászólásSzerző: norbertop » 2005. máj. 22., vas. 18:50

És milyen tulajdonságot "iszol" meg?!
A probléma már az ivóvíznél kezdődik. Tudom hogy lerágott téma a víz, de ma megdöbbentem mit hallottam.
A halakat vizsgálták a Dunában ott, ahol a különböző gyárak belengedik a cuccukat legelálisan a vízbe. És azt találták, hogy a (nem tudom a halaknál hogy hívják a külnböző neműeket) hím halak mutálodtak nöstény halakká.

Nem tudom hogy ez most mint volt, hogy volt ezt mesélte nekem egy nő, aki gyerekenek szervez nyáron bio táborokat, ahol a gyerekek megismerkedhetnek az egészséges életmóddal, és a tábor alatt csak bio külnlegességeket esznek.
Már kezdtem örülni hogy milyen jó a mai gyerekeknek, mire folytatta hogy már sajnos nem lessz ilyen, mert beperelték és bezáratták az egészet. És kik?
A szülők!
"Azért mert ki az a barom aki miatt nem issza meg a gyerekem reggel a tejet cukorral és sok fincsi kakaoval" , ki az a hülye aki miatt a gyerekem nem akar inni a csappól, és aki megitatta vele a desztillált vizet" !!!!!!!
Majd rátámadt az ANTSZ hogy miért nem fertőtleni valami mit tudom én milyen anyaggal a (BIO) zöldségeket, gyümölcsöket.
Az hadján hogy nincs egészség tábor, de szegény nő még mindig a bíroságra jár, mert följelentették!
HIHETETLEN!!!!!
norbertop
Néha írogat

Hsz: 26

HozzászólásSzerző: flower » 2005. máj. 22., vas. 21:34

A rohadékok!! Az egészségügyi maffia c. könyv jut erről szembe. Ott is elküldik a francba a természetes/alternatív gyógymódok iránt érdeklődő dokikat, meg kizárják őket a kamarából,meg ilyenek.
flower
Grafomán

HozzászólásSzerző: nawesh » 2005. máj. 23., hétf. 6:23

milyen sötét az ilyen szülő :!: :?

ha úgy érzi, hogy nem a gyerekének való eg yilyen tábor, akkor ne vigye od. persze a tapasztalat, hogy ilyen gyerektáborokat "nem csak úg yáltalánosságban kell szervezni".

ha nem elkötelezette embereknek szervez valaki, akkor nagyon óvatosan kell, az ilyen jellegű félreértések miatt.
nawesh
Grafomán

HozzászólásSzerző: zsolidodd » 2005. máj. 31., kedd 1:45

Tudja valaki, hogy mivel lehet szemölcsöt irtani???
A bőrgyógyászaton lelézerezték, de az egyik visszanőtt :(
Olyasmit hallottam, hogy valami tinktúrával le ehet szedni......
Neten utánanéztem, és nem tudják a szemölcsök okát (állítólag immungyengeség) csak azt tudják elpusztítani, ami már kinőtt.
"Mennyit adott a hit, mennyit vett el a vallás
Mekkora bűn ölni, fegyvereken van az áldás"
zsolidodd
Írogat

Hsz: 155

HozzászólásSzerző: flower » 2005. máj. 31., kedd 14:14

Nézz utána az illóolajoknak vagy gyógynövényeknek.. Van egy illóolajos könyvem, abban a bőrproblémákra jázmint,levendulát,kamillát ír. A herpeszre pl jó a levendulaolaj.
flower
Grafomán

ElőzőKövetkező

Vissza: Egészség