80/10/10

80 százalék egyszerű szénhidrát (vagyis gyümölcsök, főleg édesek), 10 százalék zsír és 10 százalék fehérje

Re: 80/10/10

HozzászólásSzerző: Stoner » 2012. feb. 9., csüt. 13:10

Szia Ratti!
Igazad van. Valóban nem a cukor a legaggályosabb a citromnál. Hanem főleg a savasság miatt belépő enzimblokk. Ez az oka annak, hogy nem jó a salátához. Aztán, egyszerűen, a már kialakult, jó-nem jó kérdésre adott ösztönös válasz. Ez a radiesztáziás gyakorlat, és a hosszú évek tapasztalatának szintézise.A radiesztéziát már az óvodában tanítani kellene. Akkor szinte semmit sem ehetnének a nasikból a szegény gyerekeink.
Stoner
Grafomán

Hsz: 1218

HozzászólásSzerző: Stoner » 2012. feb. 9., csüt. 13:20

Arctic!
Mintha reflexből, direkt félreértenéd, amit írok. Ez is egy módja a kommunikációnak.
Minden ember egy külön komplex szellem, így hiába hasonlóak a gondolatai egy másik emberéihez, akkor is teljesen mások, mivel az ő történetéből következnek. Épp ezért már régen rájöttem, hogy a plágium a zenében is csak akkor érvényes, ha valaki szó szerint, egy az egyben lemásol valamit, és a nevével eladja. Ha csak egy motívumot használ fel, akkor csak a buta tudja azt mondani rá, hogy lopta, hiszen ugyanaz a motívum ezer másik zenében is megtalálható, de mint egy részlet. Ráadásul minden részlet mást jelent egy más közegben.
Így minden mondat plágium. Maga a plágium szó is az, hiszen már valaki leírta. Szóval, ami marhaság, az marhaság.
Egyik pillanatban globális, másikban meg valamilyen ismeretlen nihilista szellem jön tőled. Az, hogy egyek vagyunk, nem zárja ki azt, hogy mindenki egy sajátos ujjlenyomatokkal rendelkező különlegesség. Ha mindezeket az elveket a nevelésben használod, akkor sajnálhatom azokat, akiket tanítasz, legyenek azok a saját gyerekeid is. Mire rájösz, hogy elszúrtad, már a műved visszaüt rád. Mindenki fejleszthető és nincs veszett, buta ember. De persze, hogy van, amivel jöttünk, és ez abból ered, hogy a szüleink és a nemzetünk kulturális története is egy rejtett szerkezetű mátrixban ott van a születendő magzatban is. Nem baj, ha nem érted...
És még valami:
Nem véletlen, hogy a Folyamattudat felvillant bennem. Ha egy filmet nézel, azt már millióan nézték előtted. Ha még senki sem látta, akkor az a film nálad születik meg, mint alkotás. De már akkor is az volt, mikor a vágás után először megnézték. De akkor még a "munkapéldányt" nézték meg, mivel ők teljesen más szemmel, füllel figyelik, hiszen a részeket is ismerik, főleg, hogy lehet az is, hogy az egyes jelenetek, nem abban a sorrendben lettek felvéve, mint, ahogyan a végleges változatban vannak.
Hogy mág komplikáltabb legyen, mikor aztán az első emberek megnézik, az ő történetük akkori pillanata szerinti tudatukkal, látásmódjukkal nézik. Mindenki más filmet néz így, pedig ugyanazt vetítik mindenkinek. Mikor azután eltelik 5 év, vagy bármennyi, ugyanaz az ember leül és valahol megnézi ugyanazt a filmet., Az alkotók talán már meg is haltak, vagy más mást csinálnak, de lehet, hogy ő is sokat változott, mert mondjuk a villamos levágta az egyik lábát, és tolószékből nézi a filmet. Szóval, még belegondolni is szörnyű, hogy mi minden lett más, de látszólag a film és a szereplők szavai, a jelenetek sora nem változott. Azonban a mondanivalója már az aktuális kor fényében nem ugyanazt jelenti. Az ember esetleg látta már a főszereplőt idősebben, vagy tudja róla, hogy drogosan meghalt, esetleg ő lett az Államok elnöke stb. Szóval, azt mondani, hogy, ami egyszer volt, mindig mindenkinek ugyanaz lesz, egetverő butaság. Eltartott egy darabig, mire erre rájöttem. Az is érdekes, hogy valaki miért néz meg egy filmet 100x? Talán van benne valamilyen gesztus, ami számára, az ő lelki nehézségeinek valamilyen gyógyír. Vagy talált benne valamilyen apróságot, és most keresi a többit, hátha még többet megtudhat önmagáról, vagy arról az időszakról, mikor a filmet forgatták.
Én pl azért nézem a westerneket, mert az akkori amerikai táj még olyan szűziesen tiszta és elragadó volt. A filmek készítői még ügyeltek a nagy plánokra és a szép természeti hátterekre. Ma már csak a nagyvárosok büdös utcáit, meg a szirénázó rendőrautók hangját vágják be. Ezeket nem lehet nézni. Mindezek jól mutatják az időközben süllyedő szellem mértékét, a züllés fokát. Ez ugyan nem valami nagy öröm, de legalább valamilyen tanulsága azért van.
Stoner
Grafomán

HozzászólásSzerző: RAtti » 2012. feb. 9., csüt. 13:52

Laci én is ez mondom! :D
RAtti
Grafomán

Hsz: 2508

HozzászólásSzerző: RAtti » 2012. feb. 9., csüt. 13:53

Gábor, akkor a citromot megbeszéltük. :D
RAtti
Grafomán

HozzászólásSzerző: Stoner » 2012. feb. 9., csüt. 14:34

Sziasztok: Ratti, Laci Stb!
Azért a dolog mégse ennyire egyszerű. Egyszer pl az "édesség" az idézett kísérletben, mintha valamilyen természetes szükségletként pl csokitorta volna. Még rágondolni is rettenet. Ugyanaz a cukor, mintha csak egy helyről, az össze-vissza kavart ócskaságokból, vegyszerekből, és nyúlós cukros, zsíros undormányból jól jönne, de a gyümölcs nem is számítani cukorforrásnak? Érthető, hogy ezt lehet vizsgálni, mivel a vizsgálók is ezen élnek, és ezeket tartják ennivalónak. Ez csak egy jelenség, és nem szól semmiről. De máris megfordul a dolog, ha reggel bekajálunk egy csomó gyümölcsöt, össze-vissza. Mi fog történni? Nem ugyanaz, mint az imént idézett sz@rok esetében. A gyümölcs elkezdi az egész szervezetet magas fordulaton járatni. Kipucolja a beleket, beindítja a veséket, májat, hasnyálmirigyet. Ez sokaknak már betegségszámba megy. A leamortizált szervezetű, inzulinhiányos, illetve inzulinömléses kövér emberek anyagcseréje nem normális, a természetes értelemben. Egy fontos tényező az inzulintermelés. Már, amíg van. Ha sok a szénhidrát, akkor sok kell belőle. Ha rendszeresen sok termelődik, akkor ugyanúgy fog termelődni akkor is, ha nem eszünk, tehát éhséget érzünk. De, ha egy idő után a szervezetünk átáll az alacsony inzulintermelésre, akkor már nem érzünk éhséget úton-útfélen. Ez még nem biztos, hogy jó, de az sem, hogy rossz. Minden a kilépő energiamennységen múlik. Ha az ember gyengének rézi magát, akkor vagy nincs emésztése-felszívódása, lebomlása, vagyis nincs energiatermelése, vagy valamilyen immuntevékenység zajlik nála, vagy csak túldolgozta magát.

Ezért az ideális étkezési idő és összetétel kérdése még nem igazán tisztázott. A régi, gabonás étkezés szerint talán igaz volt a reggel sokat, aztán egyre kevesebbet, végül semmit elv. De nálunk, a napi bevitel a felhasználás mértékében változik. De a pszichés tényezők beavatkozhatnak. Itt sokaknál azt látom, hogy képesek befolyásolni a saját szervezetük működését, nem biztosan úgy, ahogyan egy jógi. Ezért, állandóan éhesnek, kielégítetlennek érzik magukat. Nem beszélve arról, hogy egymásban erősítik a bizonytalanságot. A dolog egyre zavarosabb lesz, mire ők egyre görcsösebben keresik az üdvös utat. Az pedig nem itt van, hanem a trópusokon. Én is bajban vagyok ilyenkor, de nem azért, mert nem tudom, mit egyek, hanem azért, mert nincs mindig az és annyi, amennyi kellene.
Ezért az kéne, hogy mindenki kipróbál valamit és elmondja, mit tapasztalt. De ugyebár mindenki máshol tart. Más a szervezete, a kora, a sejtépítési sebessége, az eltitkolt ételek (…) milyensége, és azok hatása az anyagcserére. Az ezt követő lelkiismeret furdalás újabb lelki görcsöket képző hatása, stb. Ezért találom mindig a legüdvösítőbb tanácsok sorában: „amit éppen megkívánsz” mondatokat. Ez a tanács tényleg mindenre jó. Ehetsz akár tortát is, csak reggel egyed. Hümm
Mikor a pránakönyvben azt olvasom kb.(..ebben a stádiumban azt egyed, amit megkívánsz!), arra gondolok, hogy: igen. Ez a dolog nem a pránáról szól. A prána sem szól semmiről, csak arról, hogy az ember nem ismeri a testét.
Pl. nézek egy Venezuelából „kimenekülő” csapatról szóló filmet. Mit esznek, hogyan fogynak, és milyen lelkiállapotban vannak közben?: Mikor adják fel, és hogyan bírják a gyűrődést? Érdekes. Néha rengeteg főtt állati dolgot (halat) esznek, másnap rosszkedvűek, és azt kérdezik, mit kéne ennünk, hiszen éhesek vagyunk, alig eszünk valamit. Ha én ennék annyi halat este, talán egész éjszaka fetrengenék a gyomorfájdalomtól, és reggel elhánynám magam, és hasmenésem lenne. Aztán egész nap döglenék és k.. rossz kedvem volna. De, ha annyit ennének, mint, amit én eszem, akkor is azt hinnék, nem ettek semmit, és ezt az éhezést nem lehet kibírni. Közben fogynak ugyan, de ha megnézem őket 3 hét után, és magamat, akkor ők még jó kondiban levő átlagos emberek és soványnak érzik magukat, nyafognak, és agonizálnak.
Szóval, mi is kell az embernek?
Stoner
Grafomán

HozzászólásSzerző: Arctic » 2012. feb. 9., csüt. 14:41

Azért beszélsz most félreértésről, mert félreértetted, amit írtam. :) Tisztában vagyok vele, hogy egyazon gondolat (vagy bármilyen más forma) számtalan helyen megjelenhet különféle kontextusban, még sincs szó másolásról/lopásról; és hiába nincs új a részekben, mégis lehet eredeti egy kép egésze (főleg ha a szemlélő számára újdonság).
Csakhogy most nem erről volt szó. Nem a gondolatmenetek esetleges eredetiségét kérdőjeleztem meg, hanem az eredetét. A kettő egész más!
Attól, hogy azt mondom, hogy ez a gondolatsor nem XY-tól származik, nem arra célzok, hogy lopta, és valójában mástól származik, hanem arra, hogy a gondolatnak egyáltalán nincs birtokosa, tulajdonosa. Nem származik senkitől sem, mert a gondolatok gondolója csak kitaláció. Azt mondjuk, hogy ez az "én gondolatom", de sosem nézünk mögé, hogy létezik-e ez az "én", aki tulajdonának kiáltja ki a felbukkanó gondolatot. A gondolatot senki sem gondolja, az csak felbukkan és kész. A kisajátítás csak utólag történik meg, és vele együtt jön a felelősségérzet, a büszkeség, ami eleve nonszensz, és főleg káros, és számtalan szenvedés oka.

"Mindenki fejleszthető és nincs veszett, buta ember."

Nem is állítottam ilyet. De nem maga az ember fejleszthető, hanem a (már meglévő) tehetség bontakoztatható ki. A tehetség/adottság nem tanítható, és nem is adható át. A 80-as IQ nem fejleszthető 140-esre.
Akiben már eleve megvan a tehetség magja, azt szépen ki lehet bontakoztatni - de akiben nincs ilyen mag, azt lehet fejleszteni a végtelenségig mindenféle módszerekkel, akkor sem lesz a semmiből tehetség. Ez nem azt jelenti, hogy nem juthat el valameddig, de a különbség akkor is evidens marad. Szikra nélkül semmilyen láng nem lobbantható be.
Arctic
Grafomán

Hsz: 733

HozzászólásSzerző: RAtti » 2012. feb. 9., csüt. 21:36

Szia Gábor!

Gondoltam szólok mielőtt még félreértés lenne, a tortás dologra csak úgymond viccből helyeseltem. :D

A másik:
Nem vagyok a nagy zabálások híve, sőt! inkább azt mondom, hogy az energiaigényünket igyekezzünk minél kevesebből kihozni. -de ahogy mondani szoktam, ami kell az kell (ez nem azt jelenti, hogy lehetőleg minél több! )
Gyakran beszélsz áléhség szerű dolgokról, és hogy más esetleg gyakrabban éhes, miközben Te "kevéssel" is beéred, és az éhség sem igazán "gyötör".
Ebben csak az az érdekes, hogy nemrég épp Te számoltál be arról (nem valami lelkesen) hogy szépen újra fogyni kezdtél. Nem lehet, hogy esetleg az a bizonyos éhség néha valóban igazi, s talán egy kicsit Neked is többet kellene enned?
Mert ha az ilyen írások mellett (mint pl. a legutóbbi) szépen gyarapodnál akkor azt mondom, hogy igazad van, és itt néhányan felfújjuk ezt az éhség dolgot, de ha közben "fogyóban" vagy akkor ez így nem valami hiteles. Egyébként meg szerintem az ember egy kis "gyakorlás" után már elég nagy pontossággal be tudja határolni, hogy mikor éhes valójában. -legalábbis szerintem. :D
RAtti
Grafomán

HozzászólásSzerző: István » 2012. feb. 10., pén. 1:55

Szia Arctic!
A saját gondolatokhoz.
Megpróbálom lassan írni, a kevesebb mellébeszélés miatt. Biztos voltál már abban a helyzetben, hogy egy adott feladat, megoldásra várt, több ember számára. Te is elkezdtél rajta gondolkodni /a megoldáson/ mint a kollégáid. Rengeteg gondolatsor elindul agyi szinten. Leülsz, rajzolsz, számolsz, makettet csinálsz, stb. Lehet, hogy 1-2 nap, vagy hónap, vagy év alatt rá jössz, hogy mit keresel. Ekkor már ki tudod nyomni az univerzumba, hogy mi a feladat , és ha kitartó vagy megkapod a választ. Ekkor mondják, hogy feltalálta, megtalálta, stb.
Ha szerinted ez nem munka, akkor keresd meg a megoldást Hazánk megmentésére. Örülnék, ha hozzád kötődne ez a nemes feladat kezelése. Persze a jelenlegi felfogásunk és hiedelem rendszerünk alapján, már minden létezik, csak az információhoz kell hozzájutni. Rövidítsd az utat az AKASA Krónika által. Egyébként minden illúzió, csak fejben létezik!
Stoner!
Rengeteg ember azért eszik savanyú, savas salátákat, mert könnyebben emészti, én is. Nem blokkol semmi, nem morog a gyomor, belek, stb. Az a baj, nagy homály fedi itt a fórumon az emésztés kérdését, és ez felületes dogmákba nyilvánul meg. Pedig itt erről kellene beszélni, nem a véget nem érő filozofálgatásról. Még Amerikába is kiutaztam, hogy a műgyomrot tanulmányozhassam.
Radiesztéziáról. A tv-ben összehívott radiesztéta spillerek, a bohózat kategóriában, jól szórakoztatták a közönséget. Ugyan arról a dologról, mindenki mást mondott, és mért. Ez üzlet lett számukra /PÉNZ/, jól misztifikálható, ellenőrizhetetlen, ezért is tiltják törvényileg.
Mikor engem tavaly felmért, az derült ki, hogy a gombák, hasnyálmirigy, rendben van, nincs gyulladás. A valóság pedig, elleptek a gombák, és a hasnyálm. túlterhelve volt, ízületeim begyulladva. Ugyan erre, a piacon egy természetgyógyász beszélgetés közben mondta, hogy gombás vagyok, holott nem is beszéltem róla. A nála vásárolt árut nem engedte elhozni a betegség miatt. Ő tényleg az emberekért él!
Ennyit a radiesztéziáról.
Ratti!
Útkeresés.
Én is keresem, mint te. Csak nagyobb a kitartásom. A napokban jöttem rá, hogy a táplálkozási elveink egy része elveszi az egészségemet. Valószínű megfejtettem, hogy miért hullanak ki a Vegák fogai, hajuk, miért gyengék. Három napja gyógyul az ízületi gyulladásom, mintha nem is az enyém lenne! Rengeteg kérdőjel van. A szemünk látásra, az orrunk szaglásra, az epehólyag váladéka a zsírbontásra van. Éjjel összesűríti, reggel várja az ürítést. De mire? Akkor minek is van? Felesleges? Vakság nem látni, hogy reggel a legaktívabb a gyomor, ha van mit feldolgozni, reggeliként. Ki találta ki ezt a délelőtti tisztulás mítoszt? Mi az alapja? Reggelig minden szerv végez a munkájával /ha időben volt a vacsora/, és a vastagbél, ürítésre kész. A folyamat kezdődik elölről.
Jó éjt.
István
Néha írogat

Hsz: 42

HozzászólásSzerző: RAtti » 2012. feb. 10., pén. 8:37

Jó reggelt István!

Még véletlenül sem szeretném nagyon rabolni az idődet, de ha belefér esetleg megtennéd, hogy csak tömören írsz arról, hogy szerinted mi lehet a "megoldás" (amire rájöttél), ill. mitől hullik a vegák, foga/haja, stb. -tényleg érdekelne, s talán másoknak is segítene. (az emésztéssel kapcsolatban meg aztán végképp nyitott vagyok minden új információra :D )
Ha esetleg félreérthető lett volna én is inkább a reggel megkezdett étkezést, és a kevés (aránylag korai) vacsorát támogatom. -tegnapi írásomban csak azt próbáltam magyarázni, hogy többek közt mi lehet az oka annak, hogy sokaknál a nagy kajálás későre tolódik.
A kitartásról csak annyit, hogy még én sem mondtam, hogy "készen vagyok".

Kösz!

Legjobbakat! :D
RAtti
Grafomán

HozzászólásSzerző: Arctic » 2012. feb. 10., pén. 8:50

Szia István!
Mi a baj a Hazánkkal, hogy meg kelljen menteni? Mi elől mentsük meg?
Te magad írtad, hogy minden illúzió, úgyhogy vizsgáld felül ezt a megmentés-kérdést.

Szerintem a reggeli tisztulás nem hülyeség. Én is azt vettem észre, hogy reggel nem nagyon vagyok éhes (pedig 5-7 között vacsizom, és nem túl sokat), és délelőtt ösztönösen csak keveset eszem (mondjuk fél-1kg gyümit). Régebben valamiért ki is hagytam sokszor a reggelit. Délre jön meg az igazi éhség, korog a gyomor, stb.
Szerintem az agymunka vesz el rengeteg energiát. Hiába végez valaki ülőmunkát/szellemi munkát, az legalább úgy leapasztja az energiát, mint a fizikai meló. Ha délelőtt elkezd az ember dolgozni, délre kulminál az energiahiány (éhes lesz), és estére is persze a munka végére. Éjjel kevesebb az agymunka (a testi is), és ezért reggelre nem apad le az energiaszint. De lehet, hogy nem így van :lol:
Arctic
Grafomán

Hsz: 733

HozzászólásSzerző: borcsok1 » 2012. feb. 10., pén. 9:49

Igazából az emésztés a legfontosabb kérdés meg mit és mikor együnk ezt kéne már rendbe rakni végérvéyese Én legalább 10 verzió tudok,de nem irnám le őket ha nem gond:)Stoner,Iván a hosszú lózungok helyett tömören röviden írjátok le mit tapasztaltatok ebben ÉN is leírom mindenki és talán lehetne rendszerezni:)
borcsok1
Grafomán

Hsz: 617

HozzászólásSzerző: István » 2012. feb. 10., pén. 17:51

Szia Borcsok 1!
Teljesen igazad van .Itt a táplálkozásról kell beszélni, de arról nagyon. Attól kezdve, hogy a táplálékot látjuk, elkezdjük fogyasztani, mi történik a szájban /gyümivel, salátával, olajos magokkal, csírákkal, stb/,milyen enzimek vesznek részt,mi történik a gyomorban, /enzimek savak, stb/, mikor kerül a patkóbélbe, Mikor és mire nyit a hasnyál és epe közös szakasza, milyen hormonok, enzimek termelődnek a vékonybélben, májban, mi szabályozza a mennyiséget, stb, stb, stb. Részletesen, lépésről lépésre, nem félrevezetően,nem misztifikálva.
EZ olyan bonyolult, hogy lesz miről értelmesen csevegni. A tudomány is csak a tetejét kapargatja. És jobban fény derül,mit mivel, mikor,mennyit,stb.Miért a szerves anyagok,milyen elemi anyag hasznosul a szervezetben?
Ezek értelmes dolgok. ezért van a fórum. Mindent a maga helyén kezeljünk. Ámen.
István
Néha írogat

Hsz: 42

HozzászólásSzerző: smanag » 2012. feb. 10., pén. 18:03

Semmilyen fog és hajhullás nincs a nyers, helyes (811), testbiológiai étrenden. Nemhogy nincs, de ez adja a legerősebb, eszményien szervesült, magas magnetikus és energiavezetésű (vibrant ) sejt és szövetállományt. És hogy miért? Mert csordultig ellátja a sejteket nyers, valóban felhasználható, ideális arányú, és mindent magába foglaló (tápegész) élelmiszercsomaggal. Ennél jobban képtelenség és esztelenség étkezni.
A 811 minden lehetséges táplálkozást magasan megver és olyan életminőséget ad, aminél NINCS JOBB!!!!!!!!!!!!!!!

Aki nem hiszi, járjon bizony utána!!!!

Nem dumálgatni kell, hanem cselekedni sopánkodás nélkül. Bele kell tenni becsületesen 3-5 évet, de nem immel ámmal, hanem tisztán, igazul, épületesen, és profiságra törekedve. Ki kell nyilatkoztatni, és mellé kell állni a nyers igazságnak, annak, hogy nem kellenek a főttek, nem kellenek a testidegenek, és csak a saját testbiológiai ételeinken megélni.
Vehetjük a sok tisztátalan és tüneti elodázásban hívő kütyüt, kúrát, diétát stb., stb.
A TISZTA, sohasem volt oki út, az az add ide nekem a KIZÁRÓLAG 811-et, és minden más NEM LÉTEZIK elvet, mert ez visz a legmesszebbre, mégpedig rakéta sebességgel.

Ha szétfeszülünk a bánattól, mert valami hőkezelt vagy testidegen "szarra" vágyunk, akkor is inkább zabáljuk tele magunkat uborkával, meg mondjuk napraforgó csírával, vagy mindegy hogy mivel csak nyers legyen és zöldség vagy gyümi, vagy olajos mag és csírák, mert aki a szájához emel
BÁRMILYEN, MONDOM BÁRMILYEN hőkezelt szart vagy testidegen szart, AZ MEGMÉRGEZTE MAGÁT abban a minutumban miután lenyelte.
Hogy ne vicceljek már, ez nem ilyen komoly. Már miért viccelnék, ez pedig véresen komoly. Szervrendszerébe olyan anyagot vitt be, ami nem oda való, ami ELRONTJA a finom testműködését, megszennyezi a vérét, eltömi a finom érhálózatot, bennreked atombomba módjára, és zavart ad a rendszernek.
Ja, hogy azért teszem, mert finom? Az kevés sajna. Arra kell gondolni, hogy most adtam egy pofont a testemnek ezzel a finom szarsággal, megmérgeztem a testemet, és HÁTRÉBB kerültem a vibrantság felé menő úton. Ha sokszor csinálom ezt, akkor a vonat kisiklik, és a szerelvény lekerül a pályáról, végleg kirekesztem magam a paradicsomhoz vezető útról.

Ami nem testbiológiai nyers étel, az nem való a testbe, aki fél ezektől az jól teszi, aki megijed ezektől az igyekszik elkerülni ezeket.
A dolog években mérődik, a tiszta, nyers, testbiológiai táplálkozás, a rendezett, kiegyensúlyozott, mindig és mindig tökéletes táplálék bevitel előtt pedig a hullazabáló test csökevénye idővel szétesik és olyan acélos test épül, olyan óramű működéssel, ami nem ismer se betegséget, se pöfékelő testműködést.
Az élet egyéni választás kérdése. Én a magnetikus testet céloztam, mert tudom, hogy annak eléréséhez a 811 a kulcs, és szikla szilárdan meg vagyok arról győződve, hogy minden más életminőség és testműködés az alacsonyabb rendű. A mindenevő test működése, meg egyenesen lószar egy vibrant, sok éve 811-es nyerseken megépült 100% ban szervesült testhez képest.

Aki nem hiszi, járjon bizony utána!!!!
De csinálja 3-5 évig becsületesen és kitartóan!!!!!!!!!!!!!

Minden más meg csak felesleges szúcséplés és délibáb miértek keresése......
Ha ha ha, la,la,la. Csuvi - csavesz. Bla, bla bla.

Vibrant rakéta, ezt kapd ki!

Elnézést az obszcén szavakért, direkt volt!

VE.
Bő, változatos gyümi és zöld.
:D
smanag
Grafomán

Hsz: 3292

HozzászólásSzerző: Stoner » 2012. feb. 10., pén. 18:27

Ratti!
Nem csinálok ügyet abból, hogy most megint a korábban már kétszer megért 54 kilós súlyt problémásnak véljem. Először akkor volt, az első évben, mikor leálltam a vegyes étrendről, vagyis minimalizáltam az állati dolgokat. Extrém étrend volt: 1 joghurt, 2 szelet korpás keksz, vagy abonett, rajta 1 mm(!) parizer, vagy sajt. Ezzel ástuk és véstük ki a 30 méter hosszú, 15-es csőhöz az árkot a kisebbik fiammal. Ő persze nem ezt ette. Egy helyen egy akkora sziklát véstünk ki, hogy a markoló szimeringje tönkrement. 2 csákányt is szétvertem, a fiam tartotta a vésőt és én ütöttem a nagykalapáccsal. A 150-es vérnyomásom fél év alatt lement 100/70-re, azóta is ott van, kis eltérésekkel.
Volt még egy házépítés, és a sziklás hegyoldal, markolás utáni „kozmetikája”, amiről már korábban írtam. Ebben segítettek mások is, de főleg én vertem szét a hatalmas köveket. Szóval a többi még meg se lett említve, amit már az „alternatív” életmód után végeztem el. Sok mindent egyedül. Lehet, hogy elmebeteg vagyok (luxb), hiperaktív őrült. De lehet, hogy csak egyszerűen elképzeltem és meg akartam csinálni.
A következő eset most volt, ennél a kísérletnél, a kenyerem elhagyása után 2 hónappal. Közben volt egy nyár, saját zöldekkel, és akkor felmentem 58-59-re. A mostani még kérdés, de ha megnézzük az árakat a piacokon, és a tányéromon levő zöldek, a konyhában lerakott gyümölcsök mennyiségét, már könnyű párhuzamokat találni. Emellett tényleg igen keményen dolgozom fakivágásoknál, és a fák rendezése közben. Ez is okozhatja. A fő viszont az, hogy ennél lejjebb eddig nem mentem. Lehet, hogy ez a „versenysúlyom”. Mikor kint sétáltatjuk a kis havanéz kutyánkat, látok a kerékpárúton futókat, akik magasabbak nálam, de talán én súlyosabb vagyok náluk. Szóval még nincs gond. Ami különbözik, hogy most lényegesen izmosabb, rugalmasabb vagyok, mint legelőször. Érdekes módon nem állnak ki a bordáim sem. A mérleg se romlott el, de valami mégis más bennem-rajtam. A béltartalom mennyisége nem látható,d e a hasam leapadt, ahogyan az izmaim megerősödtek, és ahogyan a kenyér nem képez több ballasztanyagot. Ez is lehet ok. De, mint mondtam, különösen, amit te említettél, nem valószínű, hogy szerepet játszik ebben. Ha viszont tovább fogyok, akkor már elgondolkodom… Nem is néztem a súlyomat sokáig, csak mostanában tűnt ez föl. 3 kiló ingadozás sok mindentől lehet. Nem is számít. Ha valakit az orvosnál megmérnek du. 3 órakor, akkor a reggel óta fogyasztott étel súlya is benn van. Ha reggel nem volt széklete, ami általános a mindenevők körében, annak a súlya is belekerül az összsúlyba. Én általában a reggeli ürítés után mérek. Ami viszont sokkal elgondolkodtatóbb, hogy rengeteg folyadék távozik tőlem, ami szabályos, tehát nem kóros. Ez az étel ennyit indít és távolít el. Csak ez nem valami kellemes. Tegnap direkt megpróbáltam, ami a feleségem módszere( egyformák vagyunk?), aki 3 órakor megevett zöldségtál után legfeljebb egy szem gyümölcsöt eszik este, és éjszaka nem kel fel, Én pedig, mikor már jött az az éhség, ami tényleg az, akkor desztvizet ittam, egy keveset, utána megint egy keveset, mikor újból jelentkezett. 8.kor megittam 1.5 deci vörös mustot, és ezután óránként kellett mennem. Jó nagy adagokban távozott tőlem, a víz (?) Azt hittem, hogy végre elfogy, de reggelig többször jártam, mint mikor estig megettem néhány szem gyümölcsöt. Na, ezért mondom én, hogy semmit sem lehet előre kijelenteni, mert a test és a természet, úgyis mást akar…
Viszont meg lehet ezt oldani, ha elkezdek sót enni (mennyire másként viselkedik a zöldségben levő sókomplex a vesére, a konyhasóhoz képest?!). Akkor ugyanis a testem visszatartja a vizet, mivel a vese egy szint után már nem választ ki, ha sok a só. Aztán szép lassan meghal… Istvánnak privát megküldtem a megtalált leletemet, de akkor még ettem a kenyeret. Mást nem.
Stoner
Grafomán

HozzászólásSzerző: Stoner » 2012. feb. 10., pén. 18:27

Kedves István!
Radiesztézia?
A természetgyógyásznak elhitte, mikor magára nézett?? Nekem nem hitte el, mikor megmértem? Lehet, hogy csak rosszul értem. A természetgyógyász használt valamilyen eszközt, vagy a tünetek alapján ítélt? Én a Sági testvéreknél és Szőke Lajosnál tanult radiesztézia (Új homeopátia) alapján mondom a gombát. De ez eléggé bizonytalan, mert szabályosan gombaképekkel kell csinálni. Ugyanis a gombákból is többféle van. Azok a tesztek, amiket én végeztem, főleg tájékoztató, figyelemfelhívó mérések voltak, amik az általános állapot hozzávetőleges jelzésére alkalmasak. Egyébként is a radiesztézia mindig az elkövetkező állapot előrejelzésében jó, mivel annyira kis változásokat mutat ki, amelyek semmilyen más módon nem érzékelhetők. De a durva elváltozásokat már egyértelműen megmutatja. Ahhoz, hogy ítélkezhessen, előbb gyakorolnia kell. Nem lehet egy manipulatív TV műsor alapján ítélkezni. Nekem rengeteg olyan megerősítő tapasztalatom volt, ami nem hagy kétséget a felől, hogy ez egy rendkívüli érzékelési mód. Azonban a találatok valószínűségi százaléka kb 70-75%. Ez minden „parapszichológiai” jelenségnél kb így van. (távérzékelés, telepátia, telekinézis stb) De a radiesztézia mindenkiben meglévő érzékszervi jelenség, csak tudati és rendszerbéli hatások kioltják. Ezért az csak nagy erőszakkal nevezhető parajelenségnek. Azonban általa közelebb jutunk azokhoz a képességekhez is. De mellesleg a nyerskoszttal is. Azonban az állati ételek más jellegű érzékelést alakítanak ki az átlagemberben. De a hittel és a karizmával csodákat lehet művelni! A radiesztézia a saját szempontunkból ideális, mivel sok tekintetben eligazít minket a saját testünk-szellemünk jellemzéséről és viszonyulásáról másokhoz és a világ minden részletéhez. Akár a gondolatokhoz is. Amiket az ember mond és ítél, azok csak reflexiók arra, amit az ember vél, de nem tud 100%-ig. De, amit az ember mér, megváltoztatja képét a világról és saját magáról. Behelyezi az embert abba a státuszba, ahonnan a civilizáció és a tévhitek kiragadták. De azonnal nincs eredmény. Az egész élet kell a tanuláshoz.
Fogak:
Már többször mondtam, hogy a feleségem több ízben korábban sokkal jobban csinálta a zöldétkezést, mint én. Volt fél év, mikor csak levet ivott és gyümölcsöt evett, hogy lefogyjon. Sikerült is neki, de a fogai nem estek ki. Most is csak az a baja, hogy a felső fogsorában nincs már ép fog, csak leköszörült és korona. Ez állandó gyulladásban tartja az ínyét. Azonban szépen gyógyul, mióta rendszeresen masszírozza szódabikarbónával, utána dentominnal és öblít. Megfogadta, hogy nem keféli, ahogyan senkinek sem ajánlom!!
Korábban volt egy csúnya fekete szemölcse (?) az arcán, és a bőrgyógyászok le akarták operálni. Ő megkérdezte, mit tegyen? Én azt ajánlottam, próbálja meg a vérehulló fecskefűt. Rendszeresen ecsetelte, és utána dentomint (zeolitpor) tett rá. Kb 3 hét alatt nyomtalanul elmúlt. Nem is ment vissza a bőrgyógyászatra… Ő tényleg nagyon következetes tud lenni, ha akar… De, ami a lényeg: a fogai úgy állnak, mint a beton. Ezért is fél kivetetni a felső fogait, mivel akkor elmúlna a gyulladás. A kis csonkokat csak szájsebészeti úton lehet eltávolítani. A koronák alatt ugyanis a bacik vígan élnek. Az alsó fogsora és az ínye viszont első osztályú és hibátlan. Akkor rá miért nem hat így a zöldkaja? Ő is már közel egy éve ugyanúgy étkezik, mint én…
Az a véleményem, hogy akinek megmozdulnak a fogai, az nem a zöldevés, hanem a felgyorsult immunműködés következménye. És főleg, hogy már egy meglévő betegség jut el egy erősebb fázisba. Emellett az időlegesen szabálytalan bélflóra (az átállás miatt) is okozhat átmeneti tápanyaghiányt, ezt is aláírom. De, mikor beáll, akkor már nincs gond. Mióta műfogsorom van, többször hetekig fájt az ínyem, ha a fogsor alá került valami. Ebben az évben, a teljes nyers hatására ez soha sem jelentkezett. Ugyanígy a herpesz is volt még egyre gyengébb formában ezelőtt 3 évig, aztán folyamatosan eltűnt. Ebben az említett időszakban se herpesz, se nátha, sem semmilyen gyulladás nem volt a szervezetemben.
Nekem 16 éves koromtól fogva vérzett az ínyem és 57 éves koromra kihullottak a fogaim. De csak 42 éves korom óta eszem zöldeket.
Stoner
Grafomán

ElőzőKövetkező

Vissza: 80/10/10