Sajna hogy gépen megcsinálsz 300-at az nem jelent sokat( Én aki minden szemetet eszem és iszom) Én is megcsinálom 5 búzasör után is:) fitnnesz kereket szerezz be az is megmozgat mindent ,futás nem jó tönkre vágja az izületeket térdet,miért nem gyalogolsz erős irambe meredeken,illetve bicklizel?
smanag írta:Nem kell aggódni. Semmilyen kiegészítőt nem szedek s nem is fogok szedni. Én megbízom a nyerseimben. Ha képes vagyok a pilisen átfutni, ha képes vagyok a gym generátorommal(ajánlom mindenkinek a beszerzését), http://www.wsteleshop.hu/termek/ab-gene ... tAod40AADg
...300 db-okat lenyomni, ha nem szédülök, tartom a súlyom, és ha akkor érzem magam a topon, amikor csak nyersezem, csak a megfelelő nyerseket eszem, akkor nincs mitől aggódni. Legyünk egészen nyugodtak, hogy a legjobb vérképet a helyesen alkalmazott nyers növényi étrend ad.
De aki szükségét érzi, kontrolláljon időnként és szedjen kiegészítőket.
Beindult a tavasz, most a zöldek vannak előtérben, friss spenótot, medvehagymát tömjük, megjelentek a spárgák (a tavasz N1 étele). Kezdjük a napfürdőket, napi fél óra félmeztelen elég. Narancsokat még együk, Lidl-be van olcsó bionarancs, és bio uborka, lassan csipegethetjük az első epreket. Rendszeresen együnk természetes serkentőket, kurkuma, gyömbér, torma, hagyma, fokhagyma stb.
![]()
VE
Bő, változatos gyümi és zöld.

(lehet, hogy így is jól vagy, de talán még jobban is lehetnél)