Szerző: zsolidodd » 2006. aug. 27., vas. 19:06
Nem tudom ki volt vegetáriánus fesztiválon, és hogy kinek mennyire tetszett de én elég nagyot csalódtam... Kevés féle étel volt, azok nagyon finomak, de pl alig volt vegan süti (főleg a Krsnásoknak volt sütije, de az ugye tejes...), állatvédelemmel minimkálisan foglalkoztak a kiállítók, az is kimerült a kutya/macska menhelyekben/örökbefogadásban, ráadásul az egyik "állatvédőn" bőr cipő volt... Ezen kívül minden csak a pénzről szólt (cserébe nem volt belépő), mindenféle "egészség megőrző" kúrák, bogyók, teák, mentek, azonkívül egy csomó szekta állított még ki, meg mindenféle ezotérikus "izé" (nem akarok csúnyát írni. Szerintem aki pl ez alapján ítéli meg az átlag vegit, az nem csodálkzom, hogy negatív véleményt fog formálni. Persze, fontos az egészség, de szerintem ehhez nem kell Csinghájosnak, Krisnásnak, akármilyen felekezethez tartozónak lenni, és nem kell mindenféle hülyeséget megvenni. Szerencsére a 2 előadás amit megnéztem nagyon jó volt, és nem is ezt népszerűsítette (az egyik a környezetvédő vegetáriánusokról, a másik a vegan gyermekek táplálkozásáról szólt, főleg az utóbbi tetszett, nagyon szimpatikus volt az előadó, akinek a nevére természetesen nem emlékszem). Na, ez csak az én véleményem, bocs, ha valakit megbántottam, de ha ebben bántó volt, akkor nézzen magába, én is azt teszem.
"Mennyit adott a hit, mennyit vett el a vallás
Mekkora bűn ölni, fegyvereken van az áldás"