Az Állatok Barátai Zágrábból

Állatvédelelm, akciók, tüntetések - Állatkinzás, állatok jogai - Vegetáriánus állatetetés

Az Állatok Barátai Zágrábból

HozzászólásSzerző: Parsifal » 2011. aug. 19., pén. 10:38

Dátum: 2005. augusztus 30. kedd, 11:02 Küldte: Parsifal

Részlet a Fauna kiadványából (Fauna Híradó, 2005 tavasz)

A Fauna jelmondata:

"Ha azt hiszed hogy egyedül kevés vagy nagy dolgok elérésére, akkor te még nem próbáltál elaludni egy szúnyog társaságában."

A zágrábi Állatok Barátai (Prijatelji Zivotnija) 2001 szeptemberében alakult. Ezerötszáz tagot, és körülbelül ötezer támogatót tudhatnak magukénak jelen pillanatban, akiket rendszeresen tájékoztatnak tevékenységükről. Az aktivisták száma öt és huszonöt között mozog. A Prijatelji Zivotnija állatjogi szervezet, az iparszerű állattartás, az állatkísérletek, a szőrmeipar illetve a szórakoztató ipar ellen küzdenek Horvátországban. Emellett igyekeznek népszerűsíteni a vegan és a vegetáriánus életmódot is. Elismertségük egyre növekszik, ezt tagjaik számából és szaporodó médiaszerepléseikből tudják mérni.
Eddigi legnagyobb sikerüknek tekintik, hogy vegetáriánus ételt vezettek be a Zágrábi iskolai menzákon. ...rendszeresen részt vesznek a PETA nemzetközi kampányaiban... Nemrégiben jelent meg közreműködésükben horvátul Charles Petterson: Végtelen Treblinka című könyve az iparszerű állattartásról. Munkatársuk Bernard elmondása szerint azonban minden ember, aki munkájuknak köszönhetően vegetáriánus lesz, a szervezet sikerének számít.

Megjelent A Fauna Híradó 2005 tavaszi számában.

Látogass el a Fauna Állatvédő Egyesület honlapjára, ahol megismerheted tevékenységüket, csatlakozhatsz felhívásaikhoz, elolvashatod negyedévente megjelenő kiadványukat és más írásaikat is. http:www.fauna.hu
Avatar
Parsifal
Grafomán
 
Hsz: 946
Csatlakozott: 2004. okt. 7., csüt. 0:00
Tartózkodási hely: Körösök vidéke


Vissza: Állati jogok

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron