Hogyan gyógyuljunk meg állatkísérletek nélkül?

Állatvédelelm, akciók, tüntetések - Állatkinzás, állatok jogai - Vegetáriánus állatetetés

Hogyan gyógyuljunk meg állatkísérletek nélkül?

HozzászólásSzerző: Parsifal » 2011. júl. 31., vas. 11:51

Ismert tény, hogy az ún. egészségügy* a beavatkozások és gyógyszerek hivatalos elfogadtatása előtt "kipróbálja termékét", és e célból állatok millióit áldozzák fel.. Szükség van-e állatkísérletekre? Mit tehetünk az egészségünkért, és az állatkísérletek ellen?

*(kapcsolódó link: Az egészségügyi maffia című bestseller könyv)

Nem kellene, hogy szükség legyen állatkísérletekre semmilyen formában, így az ember gyógyítása végett sem! Az állatkísérletezés ellentmond a szeretet érzésének. A legtöbben MAGUK sosem vennének részt olyan tevékenységekben, mint az ölés, a kísérletezés állatokon, amit ÉRTÜK mások megtesznek! Ez a civilizációs életforma negatív vonzata, és "nem olyan nagy" vétek, amíg az ember nem tud róla. De amint kiderül az igazság, bensőnk cselekvésre buzdít, legfőképpen saját életünkben eszközölve a szükséges változtatásokat. Ez esetben is az EGÉSZSÉGÜNK helyreállításáról, fenntartásáról van szó, amelyre hivatkozva állatok millióit áldozzák fel.

Aki nem akar részt venni az állatokkal való kísérletezésében, aki nem szeretné támogatni, fenntartani ezt a rendszert, annak is KÖTELESSÉGE EGÉSZSÉGESNEK MARADNI, illetve ha nem egészséges, akkor a TERMÉSZETTEL ÖSSZHANGBAN LÉVŐ GYÓGYMÓDOKAT alkalmazni, ÉLETMÓDOT elsajátítani. Ezeknek a dolgoknak is fontos minősége az erőszakmentesség, minél kevesebbet ártani.

1) Erre az első legalkalmasabb mód a természethez való közel férkőzés, annak figyelése és megértése.
Kép
"Vissza a Természethez!"

"A természet egy nyitott könyv, csak tudni kell olvasni belőle!"

Jean-Jacques Rousseau - francia filozófus

2) Szükséges továbbá az emberiség egészséggel kapcsolatos tapasztalatainak tanulmányozása könyvek, előadások formájában.

Kimagasló mű Edmond Bordeaux Székely Természetes élet és gyógymód (Kozmoterápia) című munkája. Ez az írás egyike a valaha megjelent legátfogóbb, ugyanakkor mégis egyszerűen megérthető és véghezvihető gyógy- és életmód könyveknek.

Kép
Kép

Professzor Székely; Váradi Tibor füzete a modern ismeretek és az idők próbáját kiált tapasztalatok szellemében

A természetes életmód és gyógymód fontos része a VEGETARIANIZMUS! (A legújabb felismerések és tudományos bizonyítékok alapján a helyes ételválasztásokat Váradi Tibor Az egészséges életmód alapjai című füzete tárgyalja.)
A kozmoterápiai gyógymód a természet gyógyerőit alkalmazza, állatkísérletek nélkül!

A Professzor százezernél is több beteg (sokan közüllük utolsó esélyesek voltak!) gyógyulását tette lehetővé csak a Rancho La Puerta -i gyógyító farmján a természetes gyógymódok által, és jelenleg egyre jobban terjedő könyvei révén is!

Két fontos rész a könyvből:

"...gyógyíthatatlan betegség nem létezik..."

"Ne feledkezzen meg az egészséges és hosszú élet szabályairól és továbbra is kövesse azokat, hogy visszanyert egészségét állandósítsa. "

Kapcsolódó cikk: Egészség- gyógyászat: A Kozmoterápiáról - Kedvcsináló és könyvajánló!

3) A HELYES DÖNTÉSeink meghozásához testünk és lelkünk rezdüléseinek figyelemmel kísérése, és megértése is szükséges.

"Kövesd (figyelemmel) a rossz keletkezését. Van egy hang a lélekben, mely jelzi ezt a keletkezést: az ember kellemetlenül érzi és szégyelli magát. Ilyenkor állj meg és kutass; észre fogod venni a csalást csírájában."

Forrás: Tolsztoj - Mindennapra (idézetgyűjtemény)

Amit tehetsz:

Hallgass a lelkiismeretedre; az eszedre; bízz a Természet gyógyító, életadó erőiben; bátorítson a megszámlálhatatlan jó példa és tapasztalat.

Keresd a témában az ajánlott könyveket, és más hasznos írásokat, előadásokat.

Hagyd el a húsevés kegyetlen, egészségedet is károsító szokását! Így az egészség útjára lépsz, és ezzel már sokat tettél az állatkísérletek, és más fájdalmat okozó emberi cselekedetek ellen.

Legyél vegetáriánus! - A kozmoterapeuta Székely Professzor, a Napfényes Élet Alapítvány sokoldalú előadója Váradi Tibor, a francia filozófus Rousseau, az orosz írózseni Tolsztoj, továbbá a múlt és jelen megannyi (el)ismert és ismeretlen emberének ajánlásával! (bővebben: híresvegi oldal)


Dátum: 2005. június 07. kedd, 11:45 Küldte: Parsifal
Avatar
Parsifal
Grafomán
 
Hsz: 946
Csatlakozott: 2004. okt. 7., csüt. 0:00
Tartózkodási hely: Körösök vidéke


Vissza: Állati jogok

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron