A nemrég belinkelt videóban a "nagy sztárok" közt elhangzott Usain Bolt neve is, aki az utóbbi olimpiákon rövidtávfutásban leverte a világot.
Állítólag a verseny időszaka alatt napi 10-20 banánt is megevett és futott mint a nyúl.
(ezzel is érvelve amellett, hogy a gyümölcs milyen szuper üzemanyag és hogy milyen nagy teljesítményre képes vele az ember)
Még régebben egyik nap kíváncsiságból utánanézetem mit is eszik (evett anno) a mindennapokban. Nem sok mindent találtam de amit igen, az meglepő volt. (legalábbis a várakozásokhoz képest, minimum vegetáriánusra számítottam)
Napi 2x 3x hús (disznó, de főleg csirke) a kaja több mint fele fehérje, és kb. 10 % zsír. (ha nem is pontosak a számok, és talán azóta Ő is változtatott mondjuk a gyümölcsök javára, de az egyértelműen látszik, hogy messze nem egy fehérjeszegény nyers étrend)
Szóval az igaz lehet, hogy a versenyeken a gyümölcs hajtotta a "motort", de magát a "motort" nem gyümölcsből építette fel. Erről miért nem beszélnek az ilyen előadásokon
) -úgy lenne hiteles ha az ilyen dolgokat is megemlítenék. De sajnos gyakran csak azokat emelik ki ill. "nagyítják fel" amit éppen az "érdek" úgy kíván.Ha ezt egy laikus átlagember hallja és nem néz utána, akkor könnyen azt is hihetné, hogy ez főleg a gyümölcsöknek és egy "ilyesmi étrendnek" köszönhető. -a gyümölcs persze kell, de e mellé még sok minden mást is meg kell enni, hogy valaki "lefussa" a világot. (és ha őszinték akarunk lenni Frank Medrano-nak sem sok köze van a 811-hez, max az arányok stimmelhetnek, de szerintem még az se)
Így hát az ilyen dolgok miatt is egyre többször arra jutok, ha az ember már összegyűjtött "egy kis" tudást/tapasztalatot és van némi fogalma a dologról akkor ismét csak az a legjobb ha saját magát (megérzéseit) követi, mert ahány ember annyiféle tanács, tapasztalat és sok az információ amit nem ismerünk.