Stoner írta:Sziasztok!
Most kaptam egy levelet és egy linket egy régi ismerőstől, ahol egy közíró-közszereplő beszél a tudatmódosításokról. Ezt lehet figyelem kívül hagyni, lehet tagadni, de ha jól belegondolunk, nagyon közönséges módon, akár a reklámok, vagy a erős személyiségek is tudatosan alkalmazzák. Erről csak azért beszélek most, mert sokat foglakoztat, hogy mit is nem értenek az emberek az írásaimban, vagy miért is támad bennük harag, ha olvassák őket? De előbb azzal foglalkoznék, hogy mit is tehetünk a tudatmódosítások ellen? Először is, ez az oldal éppen ezt teszi, vagyis ellenáll a propagandának és megpróbál egészségesen étkezni, ami már önmagában is a védekezés egy formája. Szóval, így utánagondolva, az összes írásom a tudatmódosítás elleni felvilágosítás, ami sokakban kelt ellenérzést, akik önként adják oda magukat, és bedőlnek a különféle manipulációknak. Ha az egészséggel kapcsolatos ellenpropagandáról beszélhetünk, említhetünk olyan félig rejtett módszert is, ami abban áll, hogy filmekben az egészség gurukat rossz színben tüntetik fel. Sarlatánoknak, közönségese bűnözőknek állítják be őket. Én, a magam jelentéktelen módján is folyamatos mellőzésben és néha tényleges támadásokban részesülök csak azért, mert ki merem mondani a véleményemet. Ez nem zavar különösebben, de érdemes említést tenni róla. Ez tényleg létező dolog.
A nyers zöldek fokozzák (tényleg!) a "paranormális" képességeket! Leegyszerűsítve, ha az ember elég hosszú ideje él ezeken az ételeken sok olyan képesség kerül felszínre nála, melyek a vadon élő állatokban a túlélést szolgálják, az érzékszervek kiegészítőiként. Ehhez nem is kell akkora képzelőerő.
Itt egy elég hosszú videó, amit csak azért érdemes megnézni, mert nemrégen jutott tudomásomra, (ennek kapcsán említve) hogy a keleti testvérnél több millió családi farm van, ahol biotermesztés folyik, és az ebből származó termények az össz mezőgazdaság 70%-át produkálják. A videóban szó esik arról is, hogy a keleti testvérnél milyen módszert alkalmaznak a tudatmódosításban.
https://www.youtube.com/watch?v=cgdAJGRiW6E
Stoner írta:Szia Cef!
Érdemes rákeresni a calorie ristrict témára Roy Walford - akit már többször említettem - volt az apostola. Ő is a tápanyagok többségét hangsúlyozza a kalóriákkal szemben. Ha nincs energiád rékeresni elmondom, hogy az ő kísérleteiben, amit majmokkal és egerekkel végzett, kétféle ételt adott két csoportnak. Az egyik a hagyományos nagy kalóriatartalmú tápot, a másik csoport a kalóriaszegényet. Csak a másik csoportról beszélnék. Abban a születő utódok kisebbek voltak, az állatok mozgékonyak, és a testük szöveteiben alig voltak szabad gyökök (korrodált sejtek, az aktív oxidáció nyomai, sérülések), és 4x (!) annyi ideig éltek, mint a másik csoport. Vajon miért szoktatják rá az embereket a kalóriákra? Hogy legyen "egészségügy", hogy menjen a szekér. Vajon ki venné meg a rengeteg szemetet a diszkontokban, ha ezt az egyszerű evidenciát felfognánk?
Egyébként annak, amit én magamon kikísérleteztem, a fő elve, hogy amit beviszünk, maradéktalanul távozzon, csak az energiáját adja le és állandó tápanyagfölösleg legyen, amit a sejtek hosszú ideig tudnak használni akkor is, ha az ember nem eszik. Éppen a sok kalória okozza az állandó éhségérzetet, mivel magas sebességen jár a hasnyálmirigy, sok inzulin termelődik, ezt a test (tudat) megszokja és addig nem tud leállni, amíg folyamatosan le nincs szorítva az olcsó kalória, és fel nem töltődnek a tápanyagraktárak. Ebben a szisztémában az ártalmas vegyszerek (só, cukor, bármilyen kristályos anyag) erős méregnek számítanak, és addig nem sikerül az egyensúlyt helyreállítani, amíg ezekből van bennünk. Nagyon sokáig tart kitisztulni. Ezért kell a desztillált víz, mert az nem avatkozik be (katalizátor), de oldószerként és lazítóanyagként szerepel. Nagy előrelépés volt részemről, mikor újból elkezdtem inni a desztvizet, mert én is arra gondoltam, hogy elég a gyümölcs-zöldségben levő elemi, életvíz, energiavíz, de az emésztés végén, amikor a kiválasztásban rengeteg vizet felhasználunk, az ürítés és tisztítás nagyon fontos. És érdekes módon az esti ételmegvonás (így kora reggel, a lé előtt eszem a narancsot, almát, és délelőtt már csak a lé, egészen a paradicsomig, kivéve, ha el kell mennem, akkor még eszem újból gyümölcsöt, és később jön a pari és a többi, de ilyenkor már egyáltalán nem hiányzik semmi este, ha iszom a vizet) nem okoz éhséget, mert a víz fellazítja az emésztőrendszerben maradt utóízeket, egyéb relatív "anyagokat". Tehát, reggel "tiszta lappal" indul a nap. Amit már többször írtam, az egész emésztés-kiválasztás- mosás 14-18 óra alatt kell hogy lemenjen! Ha tovább tart, már rothadás és méreglerakódás képződik.
Ja! Fontos, hogy a torokkaparás és a köhögés mindig azt jelzi nálam (mert nincs só, ami a vizet visszatartaná), hogy most kell inni! A "só" csak az alga testében magas nátriumszint miatt érzett sósság, de nem a kristályos só okozta sejtfelfújódás. Ezt gondolom ismered:
A só hatására a sejtek folyamatosan vizet vesznek fel, mert addig nem tudnak működni, amíg egy bizonyos sókoncentráció van. Aztán, amikor felvették a rengeteg vizet, amiatt pusztulnak el, hogy a sejtfal elvékonyodik. A desztillált víz hatása, hogy ezeket a beteg sejteket szétrobbantja, és az ezután születő új sejtek már egészségesek lesznek. Biztosan az első időben ezt a sejtpusztulást is sokk-ként éljük meg, ezért nem szabad egyből napi 2 litert meginni belőle, mert nem tudnak olyan gyorsan szaporodni az új sejtek, mint a jó erőhöz kell. Este azért iszom egészen kis kortyokban és hosszú szünetekkel a vizet, mert így fokozatos és folyamatos a tisztítás és a felszabaduló maradékok miatt nem vagyunk éhesek sem. El lehet képzelni, hogyha állandóan csak eszünk és nem iszunk semmit, milyen vastag rétegek alakulhatnak ki sok helyen a testben. A nyálkaképződés éppen annak a jele, hogy a testben, a nyirokrendszerben, a sejt közötti állományban már több a salak, mint a víz, vagyis a sűrű folyadék lassan tud ürülni, megáll, lerakódik, erre jönnek a bacik, azután a gyulladások, az immunrendszer nekimegy az egésznek, és erre az energia elpocsékolódik a felesleges hajcihőre. Ha csak a gyümölcsökre bíznánk a tisztítást, az azokban levő zselatin, cellulózmaradványok, egyéb "szárazanyagok" nem tudnának eltávozni, mert a különféle gyümölcsökben levő maradékanyagok egymással is könnyen összeállnak egy ragacsos masszává. Különösen a belekben képződnek torlaszok ezekből. A desztvíz pedig mindezt fellazítja. A reggeli hozzáadott víz szerepe inkább a könnyebb gépi aprítás elősegítése, és mivel nincsenek energiahiányos ásványi anyagok (forrásvíz, ásványvíz) ezért nem alakulhatnak ki emészthetetlen vegyületek. Sokan el sem tudják képzelni, hogy a testben milyen viszonyok uralkodnak. A magas hőmérséklet, emésztőenzimek, és a különféle ételek egymásra hatása eléggé kiszámíthatatlan eredményt hoz.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 35 vendég