Szia L. Nora!
"Es miket tapasztaltal? Kozerzettel kapcsolatban,en majdnem 2 eve,hogy mas ember lettem(nagyobb valtozasok belsoleg,mint fizikailag).Neha kicsit *bolondnak*tartanak,hogy sokat nevetek
es ,hogy nem szomorkodok kulombozo dolgokon,hanem inkabb megoldast keresek(amugy szerintem ez a normalis). (ettol eltekintve komoly ember vagyok
)
Mostanaban a buzafulevel nem vagyok valami tisztaban..ugye Graham konyveben irja elso kriteriumkent,hogy csak olyan termekeket fogyaszunk amik izletesek,gusztusosak,es nem utolso szoban ugy ehetok ahogy a termeszetben megtalajuk..na a buzafu minden csak ez nem..fogyasztani tovabra is fogom..de attol meg igen furcsa termek marad."Amiket tapasztalsz teljesen fedi azt a közérzetet, amit én "megnyugtató egykedvűség"-nek nevezek, vagyis, olyan érzés, ami biztos abban, hogy már a jó úton jár. De ezzel együtt a felfedezés öröme és a kíváncsiság is jelen van, hiszen egy teljesen új és szokatlan világba került az ember. A többiek rosszallása főleg abból fakad, hogy ők nem elég bátrak egy ilyen vállalkozáshoz, és inkább az "akol melegét" választják, amiben azért van egy csomó félelem: "Hátha neki van igaza, és én akkor bajba kerülhetek.." Az ilyen emberek lesik a többiek megerősítő megjegyzéseit. Meg lehet figyelni, hogy a különféle beszólásoknál az emberek általában egymás tekintetét keresik. Mint mikor a kutyára rászólsz a gazdája jelenlétében, és a kutya előbb a gazdira néz, hogy "szót fogadhatok-e neki?" - Szóval ez mondhatni normális, de nem szimpatikus viselkedés.. Nyugodt lehetsz, hogy nincs veled semmi baj! Azért az irigység is szerepet játszik az efféle fricskákban, ami mindenképpen pozitív.
A búzafű nekem is eléggé furcsának tűnik, és - noha van szuper présem, amivel bármikor tudok ilyen levet készíteni - eléggé taszító számomra. Ha bírod és jól vagy tőle, akkor nincs gond. Azt jelenleg tudomásul kell vennünk, hogy ez az étrend is csak egy túlélő étrend ebben az átmeneti időszakban, mert ha romlik a helyzet, bármi elképzelhető. Ha most gyűjtünk elég tapasztalatot, akkor tovább húzzuk, ha az összeomlás már mindenki előtt világos realitás. Ez itt nem a rémisztgetés helye, de észre kell venni, mi vesz körül minket. A különféle gépek és praktikák csak a kényelmi civilizáció hamis illúziójában léteznek, és az elektromosság, vagy a többi "energia" csak pillanatnyi, ha még a mi életünkben látszólag elég is van belőle, de bármilyen prognózis megbukhat a következő pillanatban. Ez lenne a legfontosabb, amiért mindent meg kell tanulni a témában, amit csak lehet. Szerintem Te már tudod, mit akarsz. Csak így tovább!
Cef!
Köszönöm a linket. A másolt szöveget eléggé értem, és egyet is értek vele, ezt is kimásoltam. Ami lejött belőle, az egyfajta tolerancia, ahogyan a kérdéshez közelít: A "túl sok és túl kevés" meghatározásai arra utalnak, hogy van eltűrhető mennyiség, vagy inkább, hogy ne követeljünk túl sokat (!), mert azt úgy se tudja senki teljesíteni. Lásd a jelenlévőket! A test egyébként eléggé okos, mondhatni: "okosabb, mint mi magunk" - vagyis a civilizált beidegződött tudatunk. Nyugodtan rábízhatjuk magunkat a testünk értelmes irányítására, de figyelnünk kell arra, hogy könnyen csapdába eshetünk ,mert a függőségeink is a tudatunkban fészkelnek...
Ratti!
A jód téma sokkal bonyolultabb. Itt van pl. a vércsoport, amit rendre szokás lesöpörni, vagy divatként kezelni. Vigyázzunk, mert Graham is a divatjamúlt mester szerepét kaphatja - a jelenlegi reakciókból ítélve. Az egész "mester-tanítvány" témára annyit, hogy, gondolom Te is inkább innen-onnan mazsolázol, mint fanatikusan követsz valakit. Szóval: jód. A 0-ások szervezete gyorsan kiüríti, az AB-seké pedig megtartja. Ez a valóság. Ebből kéne kiindulni, meg abból, hogy a jódot gáz formájában adagolják a sóhoz,
és mikor kinyitják az emberek a zacskót az el is illan. Mégis a sokéves sóevés kialakít a testben (pajzsmirigyben) egy "jódlerakatot", mivel ez a jód vegyi anyag, ami nem működik közre a pajzsmirigy hormon termelésében. A 0-ás az sima ügy, mert nálunk a jód eleve hiányzik. Meséltem a sztorit, mikor
egy időben olvastam a jódos cikket a Természetgyógyászat-ban, valamint találkoztam Dr. Török Szilveszterrel, aki a növényi jódot kísérletezte ki. Akkoriban erről sok szó esett, de még a vércsoport téma nem jelent meg. Szóval, megtudtam, hogy a káposzta (pl) radikálisan elviszi a jódot. Speciel ez megerősítve volt, mivel hosszabb ideig rászoktam a fehérkáposzta-lilahagyma-napraforgóolaj salátára, és egy alkalommal a tükörbe nézve láttam magamon egy csinos kis golyvát. Elmentem a Ferencsikhez, aki megerősítette, hogy "ez az"... Elkezdtem a Török-féle jódcseppeket, előtte a jódaquát de az nem ért semmit. Szóval ráadásul leálltam a káposztával a cikk hatására, és az együttes változtatás 1 hét (!) alatt megszüntette a golyvát. El lehet képzelni, hogy azok, akik évtizedekig viselik a torkukon azt a gusztustalan daganatot, mennyi ideig étkeztek rosszul, tudatlanul... Szóval, ajánlom, hogy még tovább folytasd a jód téma iránti kutatást. Erre még visszatérhetünk később is...
A felhő ügy pedig főleg rögeszmés ragaszkodás lehet nálad ahhoz a nem létező egységhez, (mi értetek vagyunk!!?)amit a civilizáció hazudik az emberiségnek, vagyis a minket irányító hatalmi elit. Ezek elmebeteg őrültek. Ezt kéne mielőbb tudomásul venni! A többi ebből fakad. Erről nem is érdemes többet beszélni, hiszen az "illetékesek" már maguk is elismerték, amit te még tagadsz...