Szia Cef!
"Egyszerűen csak beviszi a megfelelő üzemanyagot megfelelő mennyiségben, aztán célzottan feldolgozza."
Kicsit régebben "beszéltem" Lugosi Dórával A FB-on (szimpatikus és segítőkész volt

) akkor azt mondta, hogy kb 1600-2000 kalóriát eszik, kb 80 dkg zöld (durván fele turmix, fele saláta) 30-60 gramm mag, heti 4-5 edzés mellett. -a fehérjét kb 50 grammra tippelem ami viszont már elég jó. (és 172/60, remélem nem haragszik ha elárulom a súlyát.

- tehát akkor ezt mondta, de azóta persze lehet, hogy változtatott ezen azon, de kb ez lehet.
Szóval érdekes ez a kalória dolog.
Persze ami valóban kell az legyen meg, de az ezen felüli mennyiség már csak anyagilag sem éppen kifizetődő. -főleg ezen az étrenden.
Amikor a leírt mennyiségeket megeszed akkor azt kívánod is, vagy csak elő van írva és meg köll enni?

-amúgy a kösz részletes beszámolót!
Persze sok múlik azon, hogy ki mennyire gazdaságosan tudja felhasználni a kalóriát.
Most éppen nekem sem ártana valamennyivel több, de régebben pl. könnyem tartottam 65 kilót kb. 2500-al ( lényegesen koncentráltabb ételekkel, és persze nem ennyi fehérjével)
Ugyan azt mondják, hogy a nyers étel feldolgozása bizonyos szinten kevesebb energiába kerül, de pl. a magas víz is rosttartalom miatt kíváncsi lennék, hogy ebből mennyi megy veszendőbe. -mondjunk egy nagy görögdinnyénél.
Mert nem tudom, ki hogy van vele de akármennyit is eszek belőle (dinnye) akkor sem igazán veszi el az éhséget, amíg egy kis idő múlva le nem zárom 1-2 banánnal vagy pár szem datolyával, szóval "papíron" megettük a nagy mennyiséget, csak kérdés hogy mennyi jut belőle célba.