Sziasztok!
Már 2 éve olvasom ezt a fórumot, és először is köszönöm Nektek és Ivánnak a sok hasznos infót és tapasztalatot, amit megosztotok. Szinte mindegyikkel találkoztam ezalatt a két év alatt, mióta a 811-el próbálkozom. Most eljutottam oda, hogy hónapok óta tudom tartani, de csak úgy, hogy kb 2 hét után elérkezik az a pont, hogy rosszul leszek. Nagyjából tudom az okát is, valószínű valami ásványi anyag hiány lehet, mivel képtelen vagyok zöldeket enni. Gyakorlatilag hetekig csak gyümölcsöt eszem, és egy darabig jól vagyok, de aztán elkezd fogyni az erőm, és jön az az ijesztő rosszullét, amit nem is nagyon tudok leírni, de olyan mintha szédülnék és közben nem tudok fókuszálni, és egyenesen állni. Olyan, mintha elveszteném a kapcsolatot a külvilággal. Olyan ájulás közeli állapot. Elég rossz...pedig én jól viselem, ha rosszul vagyok.
Egyébként sportoló voltam, országúti kerékpáros, most edző vagyok. Minden nap futok 8-10 km-t, és amikor már a futás nem megy, megkérdőjelezem, hogy jó-e ez az egész így. Kalória megvan, nekem 3000 körül kell az edzés és munka miatt, és a tápanyag arányom a gyümikkel 90/5/5-re jön ki (fitday.com). Évek óta a Leangains rendszer (Martin Berkhan) szerint étkezem, nekem az bevált, és a gyümievéssel is tudom tartani a napi 1 kaját, max kettőt. Amikor rosszul leszek, mindig azt gondolom, hogy főtt krumplit kell ennem, és ettől el is múlik a rosszullét, és kicsit erősebb is leszek. Viszont érzem, hogy ez nem kell nekem, és másnap visszatérek a gyümölcsökhöz és folytatom a kísérletezést, hogy megtaláljam, hogy lesz nekem ez jó. Mert megtapasztaltam, hogy ez a CSÚCS. Még soha nem éreztem magam így, hihetetlen, és hálás vagyok minden olyan dologért, ami ide vezetett az életemben.

Igazából annyit szeretnék kérdezni, hogy nektek hogy történt/történik az átállás, mennyi ideig tart, és néha nektek is vannak-e visszaesések. Mert engem az zavar, hogy kibillenek abból a rendszerből, amiben hiszek. Tudom, hogy én nem csinálom még elég jól, de képtelen vagyok zöldeket enni. Max negyed kilót tudok naponta, tudom, hogy kevés. De én olyan jól ellennék a gyümikkel, csak ne lennék rosszul.
Köszönöm a válaszotokat előre is!
Szép napot Mindenkinek!