Szerző: Stoner » 2012. feb. 22., szer. 10:24
Helló!
Jön a tavasz! De ennél is jobb hír, hogy azon kaptam magam: se este, se reggel nem duzzadtak az ujjaim. Már régóta így lehet, de fel se tűnt. Pedig közben jó nagy hidegek is voltak. Nektek ez nem mond semmit, de azoknak, akik esetleg tudtukon kívül autoimmun sokízületi gyulladásosak, vagy másfajta autoimmunbetegek, és rendszeresen ez történik velük (este-reggel duzzadt ujjak, nehéz behajlítani őket) elmondom, hogy valóban erre a "gyógyíthatatlan betegségre" nincs gyógymód, de van életmód. Ez a teljes nyers étkezés. Azt még nem tudom ls nem is állíthatom, hogy ez az ételek milyen skáláját foglalja magában, de én mindenesetre a zöldekkel jutottam el ide. Ez nekem azt mondja, hogy ilyen betegség nincs, ahogyan másfajta betegség is csak az orvosi könyvekben található és a moslék, (pardon!) vegyes étrenden élőket sújtja. Persze nagy a szám, de, ha kiderül, hogy mégis inkább főtt konyharemekek teszik az embereket nem csak boldoggá, hanem acélos egészségűvé, csak még nem találták fel hozzá a megfelelő katalizátort..., akkor én leszek a legnagyobb szamár. Azt még megvárom, rugalmas ízületekkel, és fajdalmak nélkül.
Egyébként találtam nagyszemű, "kendermagos" napraforgót, és rákérdeztem. A boltos azt mondta nem mérgezett.. Készséggel elhittem neki. Mi mást tehettem volna? De már várom a kis csírákat, hiszen 3-4 nap alatt kész is. 1 kiló:200 ft. Jó ár. A vegyszer árát nem kalkulálták bele. Talán nem is volt, mert akkor többe került volna... Vagy éppen valamilyen génbuzerált mag, amit megmentettek a megsemmisítéstől... Valamiben meg kő haani! - Idézem a szemközti szomszédokat (is)...