Péternek:
Elég hektikus ahogy kinéz a napi étrendem, mennyiségi és minőségi szempontból is, úgyhogy ne végy rólam példát.

Reggelire általában 7-8 mandarint eszek, vagy 4-5 körtét vagy almát. Ebédre szinte mindig banánt eszem (nagyobb fajtából max. 6-ot, több ugyanis nem megy), vacsorára meg megint vagy alma, vagy körte, magvakkal kiegészítve.
De mondjuk ma annyira ki voltam éhezve zöldekre, hogy csináltam egy nagy adag vegyes salátát és azt ettem ebédre. (fejes sali, kígyó ubi, kaliforniai paprika, paradicsom, zellerszár/levél).
Még alakulnak a dolgok, csak mostanában egy kicsit kusza az életem, úgyhogy még nem tudtam kialakítani egy rendes kerékvágást.
A légzés valóban nagyon fontos, hihetetlenül jó dolognak tartom a jógát. Ez a tibeti 5 sem rossz, de ezek inkább csak csakra "felturbózók" és nem pedig kifejeztten nyújtó gyakorlatok. Ha majd sikerül végre egy kicsit rendezni a soraimat, akkor lehet, hogy be fogok iratkozni egy jóga klubba is, viszont valami küzdősportra mindenféleképp, mert már nagyon hiányzik...
Chasernek:
Szerintem a teljesértékű élethez 3 dolog kell: egészséges táplálkozás, rendszeres testmozgás a tiszta levegőn és pozitív gondolkodás. Ha az egyik is csorbát szenved, a másik 2 nem fogja pótolni a hiányt.
Hiába "tökéletes" a táplálkozásod, ez önmagában édeskevés. A gondolaterők helyes áramoltatása -ahogy Bicsérdy mondaná-, az agykontroll -ahogy José Silva mondaná- nagyon fontos és sokat segíthet. Az életed minden területén! Tessék valami közösségi életet élni! Tánc, foci, vagy egyéb sport, vagy bármi más ami örömet okoz Neked. Remek pajtásokat lehet így szerezni. De nehogy azt mondd, hogy faluban erre nincs lehetőség, mert ha ez még igaz is lenne, mindenhol van egy nagyobb(acska) város. Hajrá!