giyandeva írta:Srácok!
Én is csak kitartásra buzdítalak bennetek még 3-4 hónap és vége a télnek
Nekem elég jól sikerül nyomni a zöldeket, igaz fogalmam sincs mi az a libatop, de jól hangzikNálam főleg a kínai kel, fejes-saláta, petrezselyem és a napi hatalmas adag friss házi csíra, zellerszár a nyerő a zöldeknél, persze kiegészítem valami gyökeressel is az íz kedvéért. Itt vidéken más zöld eléggé eltűnt
A spenót, sóska fonnyadt szóval kihagyom. Viszont kipróbáltam a nyers karfiolt és nagyon tuti
Én főleg a petrezselyemmel próbálok "erősíteni" úgy nézem ez elég jól beszerezhető lesz egész télen, szinte felvásárlom a piacot ebből
![]()
![]()
nem vicc. szinte már röhögnek rajtam amikor 5-10 csokorral veszek az árusoknál.
És salátánként bele is megy a 3 csokor.
A tökből ki fogom próbálni a szürke héjút! A kaliforniai valamiért nem ízlik, régen a telken termett és annak mézédes sárgadinnyne íze volt! A piacos sajna nem ilyen...
Úgy néz ki alakul át a szervezetem ki fogom próbálni a kelkáposztát turmixolva majd szűrve.
Én a gyümölcsöket főleg almára alapozom, édes almára. Szerencsére sikerült felkutatnom egy jó almást! Vagy 3-4 féle édes almája is van! És jó nagyok! Azt tapasztalom, hogy fontos hogy az alma nagy is legyen és ne diónyi, sokkal nagyobb az élvezeti értéke.
Nálam fogy a banán is, veszek vagy 8 kg ot alkalmanként, kiegészítésként kiwi... a narancs nem mindíg jó minőségű (rájöttem az a fő puki forrás)
Viszont van egy óriási gondom asszem még mindíg fogyok! Most a 173 cm -emhez képest csak 57!kg vagyok
Ez egy picit elkeserít, és az hogy sokszor nem vagyok éhes, mintha átkapcsolna a szervezetem böjt üzemmódba!!! Hihetetlen.
Pedig naponta kb 3x eszem gyümölcsöt és jó nagy adag fogy el alkalmanként.
Ja és annyi változott a szervezetem, hogy most már nem kívánom az aszalványokat, tökéletesen laktatnak a gyümölcsök. Ha éhes vagyok: gyümit eszem.
A búzafűlét én is javaslom4 hét után már egész "finom" tiszta íze van
Nagyon tud takarítani és értékes zöld lötty
![]()
![]()
én heti 3x iszok egy jó decit.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 39 vendég