Oldal: 1 / 1

nyers "májas"

HozzászólásElküldve: 2012. feb. 13., hétf. 16:36
Szerző: giyandeva
Felszolgálási idő:
Elkészítési idő: max 10 perc
Főzési idő:
Kategória: pástétomok
Fajtája: nyers-étel

Bemutatás
Természetesen nyers és vegán ételkülönlegességről fog szó esni, de az íze a májkrémet jutatja az eszembe, másképp nem lehet megfogalmazni. Kipróbált, bevállt ígazi ínyencség!

Hozzávalók

-2-2 csapott ek: napraforgó, szezám, lenmag

-1-1 tk: kakukkfű, oregánó, bazsalikom

-1 kis fej vöröshagyma, apróra vágva

-oliva olaj ízlés szerint, kb egy jó nagy löttyintés

-inaktív sörélsztő por kb. 0,5-1 lapos ek

-víz hogy sűrű massza legyen

Elkészítés módja

Darálóban őrőljük meg a magokat, majd keverjük össze az összetevőket és annyi vizet adjunk hogy sűrű massszát kapjunk.





Salátával kenyérre kenve ideális "kence"! Természetesen lehet enni nyersen beáztatott gabonával, csírákkal, ki hogy szereti!



JÓ ÉTVÁGYAT!
Forrás: saját
Beküldte:: giyandeva , Friday, February 29. 2008 - 12:45:26