Oldal: 1 / 19

Mit ett

HozzászólásElküldve: 2005. feb. 26., szomb. 12:02
Szerző: nawesh
Egy új topic!

Mit ettél ma? Finom volt? és egészséges is :wink:

Én szabjit (indiai zöldségpörkölt) rizzsel...

HozzászólásElküldve: 2005. feb. 26., szomb. 14:43
Szerző: flower
hmmm.. milyen zöldségek voltak benne?
Én kukoricagombócot, teljesen állatmenteset. (vaníliával, maszolával, kókusszal) nyami :D

HozzászólásElküldve: 2005. márc. 1., kedd 11:12
Szerző: Parsifal
Keddi ebédem: Mákos (biopontos kukoricás) tészta almás-céklasalival KEVERVE, csalánzöldporral meghintve. Maximum édes íz, hozzáadott cukor nélkül :D

HozzászólásElküldve: 2005. márc. 1., kedd 11:16
Szerző: Parsifal
Keddi ebédem: Mákos (biopontos kukoricás) tészta almás-céklasalival KEVERVE, csalánzöldporral meghintve. Maximum édes íz, hozzáadott cukor nélkül :P

HozzászólásElküldve: 2005. márc. 1., kedd 11:17
Szerző: Parsifal
Keddi ebédem: Mákos (biopontos kukoricás) tészta almás-céklasalival KEVERVE, csalánzöldporral meghintve. Maximum édes íz, hozzáadott cukor nélkül :P

HozzászólásElküldve: 2005. márc. 1., kedd 11:19
Szerző: Parsifal
TAMI!

elküldöm az üzit, aztán errorol, közbe meg felírja a cuccot, egy kicsikét bosszant csak... :)

HozzászólásElküldve: 2005. márc. 1., kedd 15:06
Szerző: Norci
részemről wabisabis kajci ma is: chilis bab karottapuffancs, rizskoch meggyöntettel. hmmmm. most épp ez utóbbinál tartok. mennyei. :oops:

tegnap nem ízlett a belga kollégának a fantasztikus mákos piténk...! :(

HozzászólásElküldve: 2005. márc. 1., kedd 16:34
Szerző: zsolidodd
Ha érdekel valakit: zöldségleves, grízgombóccal; brassói persze szójából:).
Finom volt

HozzászólásElküldve: 2005. márc. 1., kedd 18:40
Szerző: Parsifal
Keddi ebédem: Mákos (biopontos kukoricás) tészta almás-céklasalival KEVERVE, csalánzöldporral meghintve. Édes mákos, a céklától és az almától édes! Ez egészséges?
A kozmoterápiai ételtársítás elvének megfelelően: egy gabonaféle (tészta -igaz abban többféle mag van), egy párosítható gyümi (édes), egy gyökér (édes), mák (olajos mag - koncentrált), és egy kis csalánőrlemény (tápértékjavító-"revitalizáló" - a tészta és az alma nem vegyszermentesen termesztett, a tészta az hőkezelt gabona volt, az aprítás és ételkészítés során veszteségek keletkeztek, ezt "pótolja" a csalánőrlemény). Tudományosan finom. :D

HozzászólásElküldve: 2005. márc. 1., kedd 21:36
Szerző: flower
Durumtészta (spagetti) jó sok házilag csinált paradicsomszósszal leöntve.(amiben volt olívaolaj,hagyma,bazsalikom,oregánó,majoranna.. hmm :D )

HozzászólásElküldve: 2005. márc. 2., szer. 11:19
Szerző: Parsifal
Jó kis olaszos... (ahogy láttam az m1 olasz sorozatát, na abban egészen mások, szebbek az emberek, - ott ugye mediterrán konyha van kevés állati tetemmel (kevesebbel, mint Hungáriában))

Én kreatívkodtam egy kicsit

diós zabpite :D

egy kicsit már avasodott a dió, mondom: nyersen ez nem kell, a madaraknak meg van diójuk, így mondom felhasználom vanlami hőkezelményhez. Adva volt a zabliszt (véletlenül vettük, mert egyébként van malmunk). Megőröltem a diót, kb 4 marékkal, zabliszt az vagy 6 marékkal, vízzel palacsintasűrűre kevertem, állni hagytam fél órát, aztán kicsit zablisztes sütőben megsütöttem, gázsütő legkisebb fokozatán kb. fél órán át. lehet, hogy nem is kellett volna kilisztezni a tepsit, mert szép állagú, külsejú lett a pite. Azután felszeltem, karobbal fogyasztottam. Jó próbálkozás volt. Tovább lehet fejleszteni...

HozzászólásElküldve: 2005. márc. 2., szer. 17:06
Szerző: nawesh
ma rizs napraforgóval, valamint zöldséges hajdinakása, meg némi savanyúság :lol:

HozzászólásElküldve: 2005. márc. 3., csüt. 11:31
Szerző: Parsifal
Hmm.. gusztusos és egészséges menü, nawesh.
Savanyúságot milyet (v)eszel?

A mai ebédem: rozskenyér (sajátrecept, hamarosan az oldalamon) zöldfúszeres (medehagyma és csalán) avokádóval, sárgarépa, kókusz (édesség)

HozzászólásElküldve: 2005. márc. 3., csüt. 11:32
Szerző: Parsifal
Hmm.. gusztusos és egészséges menü, nawesh.
Savanyúságot milyet (v)eszel?

A mai ebédem: rozskenyér (sajátrecept, hamarosan az oldalamon) zöldfúszeres (medehagyma és csalán) avokádóval, sárgarépa, kókusz (édesség)

HozzászólásElküldve: 2005. márc. 5., szomb. 10:36
Szerző: nawesh
a savanyúság ebben az esetben bolti :? almapaprika volt. szeretem a csípőset :wink:

tegnap dőzs volt:

egy kis tejbegríz (mi ugye családilag fogyasztunk még tejet :roll: :oops: :oops: ), spenótfőzelék és zöldséges hajdinakása, meg főtt árpa.

szóval a mnkahelyen nagy kajálást csaptam 8)