pitypang írta:Eddig nem igazán! Inkább a személyi, mint az edző, lusta vagyok!
flower írta:Hé! Én nem a mozgás ellen vagyok! Én imádom használni a testem, kezem lábam. Imádok mozogni, bicajozni, görkorizni, úszni, túrázni. Régen karatéztam is 2 évig.
Csak a fitneszt nem bírom, mármint a konditeremben való gyúrást. Meg a fehérjezabáló fintnesz-fiúkat és fitnesz-cicamicákat, akiknek halvány gőzük sincs a testükről. Pláne amikor egy nő gyúr.. váá, kész vagyok attól, röhejes és kiábrándító.
De mozogjunk!! Naná!!
giyandeva írta:a fitneszben csak az a gáz, hogy hol marad a lélek? vagy rosszul tudom?
lélekfitnesz nincs?
Padrosa írta:Flower! Tudodm mire gondolsz. Azokra az un. izomagyúakra, akikre az emberek ráragasztották ezt a jelzőt. De velük sincs semmi baj, hidd el... Ők is szereplői az Életnek, mindnek megvan a maga kis helye köztünk. Ők is a rendszer elemei. Ők is Isten gyermekei. Senkit sem ítélhetünk meg. Igaz, ők esetleg még nem megvilágosodott lelkek, (gondolhatnánk ezt is) de egyszer ők is eljutnak odáig. mindenki végzi a maga dolgát. Mi lenne, ha mindenki csak meditálna? Mi lenne, ha mindenki csak szeretkezne? Minden úgy jó, ahogy van, ahogy megtörténik.
Nme kell semmit sem túlbonyolítani.
Először is, ha te a bicajozással érzed jól magad, tedd azt, aki a gyúrással, tegye azt, de a lényeg, hogy érezzük jól magunkat, együtt, egymás mellett!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég