világember

felhívások, önkéntesség, tüntetések

vil

HozzászólásSzerző: cathy » 2006. jún. 1., csüt. 17:11

Kedves barátaim!! A veg.hu révén sokan megismertük egymást és sok szép közös élményünk is van- már személyes kapcsolatok is kialakultak. Nagyon fontos,hogy ez tovább is így haladjon, sőt, az a javaslatom,hogy a találkozókat bővítsük ki egy kis reklámmal: vigyünk magunkkal nyomtatott,sokszorosított szórólapokat, melyeket vagy osztogatunk,vagy feltűnő helyeken egyszerűen otthagyunk. Rossz idő esetén akár átlátszó fóliában...
Elsősorban állatvédelmi cikkekre gondolok: higgyétek el, roppant fontos,hogy ne csak egymás között tárgyaljunk erről, hanem egyre inkább sokkoljuk a világot ezzel a szörnyű igazsággal.

Más téma: nagyon jó a " veggie romance " - egy angol vegi társaság. Már sok érdekes embert megismertem,igazán érdemes hozzájuk "ellátogatni":kimondottan arra kérnek,hogy minél több magyart megismerjenek. Talán még egy angol-magyar vegi találkozóra is sor kerül.Remélem, vagyunk néhányan,akik valamennyire beszélünk angolul.
Fontos más vegi társaságokkal a kapcsolat,hogy lássa a világ,alapvető emberi értékekben egyek vagyunk!!!Igen, ez nemcsak fontos,de jó is!!!Látogassatok el a veggie romance oldalaira, meglátjátok,milyen érdekes témákat hoznak fel ők is. Nekem úgy tűnik,sokkal többen vannak,mint mi,az ország arányait is figyelembe véve. S több a vegán-ez különösen tetszik!!!
Mi a véleményetek?
Egy klassz ötlet ez, számtalan lehetőséggel, még társkeresés tekintetéeben is!!!!! Írjatok nekem s egyúttal azt,hogy szerintetek mi vegánok mennyien vagyunk és hogyan lehetne összetömörülnünk???
Bye! cathy
vegans for love
Avatar
cathy
Inkább olvas
 
Hsz: 19
Csatlakozott: 2005. okt. 23., vas. 0:00
Tartózkodási hely: Hatvan


Vissza: Akciók

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron