Oldal: 1 / 1

Sárgaborsó "főzelék" céklával (vegán)

HozzászólásElküldve: 2012. ápr. 26., csüt. 9:01
Szerző: giyandeva
Felszolgálási idő:
Elkészítési idő:
Főzési idő:
Kategória: Zöldséges ételek
Fajtája: vegán

Bemutatás
Nem is tudom hogy pattant ki a fejemből... volt itthon cékla és sárgaborsó. Gondoltam főzzünk belőlük valamit!

Hozzávalók

-1 csésze sárgaborsó
-2 csésze cékla apróra váva
-1 mk/tk majoránna
-1 mk ajwan - zeller kömény
-1 csokor petezselyem - apróra vágva
-3-4 gerezd fokhagyma
-némi zsiradék pl. pálmazsír

Elkészítés módja

Kuktában feltesszük főni a sárgaborsót 2x vízben a majorannával.

Kis zsiradékon megpirítjuk az ajwant, hogy kipattogjon. Belarakjuk céklát és pároljuk, ha szükséges kis vizet adunk hozzá. Majd ízesítjük a zúzott fokhagymával. Ha kész összeforgatjuk a puha sárgaborsóval. Végül friss petrezselyemmel ízesíjük!



JÓ ÉTVÁGYAT!
Forrás: saját!
Beküldte:: giyandeva , Wednesday, April 18. 2007 - 19:23:22