Felszolgálási idő:
Elkészítési idő:
Főzési idő:
Kategória: Zöldséges ételek
Fajtája: vegán
Hozzávalók
köles fél üveg bio paradicsomszósz (lehet friss paradicsomból is készíteni) őrölt kömény currypor morzsolt lestyán szezámmag
Elkészítés módja
Feltesszük főni a kölest, kb. 4-szeres vízben. Amikor már majdnem magába szívta az összes vizet, de még van kis víz az edényben, hozzáadjuk a fűszereket, lestyánt, ízlés szerint fűszerezve, beleszórjuk a szezámmagot. Addig főzzük, amíg be nem szívja az összes vizet a köles. Ekkor ráöntjük a paradicsomszószt, és kicsit még kis lángon főzzük, majd tálaljuk. Én friss nyers zöldségekből salátát is csináltam mellé.
Tápérték info
Tápláló.
Forrás:
Beküldte:: Gega23 , Wednesday, August 16. 2006 - 12:00:57