Tárkonyos zöldbab ragu (vegán)

Tárkonyos zöldbab ragu (vegán)

HozzászólásSzerző: giyandeva » 2011. szept. 8., csüt. 9:34

Felszolgálási idő:
Elkészítési idő:
Főzési idő:
Kategória: Zöldséges ételek
Fajtája: vegán

Bemutatás
Keverednek a hagyományos ízek a pikánssal...

Hozzávalók

- 1 nagy marék zöldbab, apróra vágva

- 1 fej vöröshagyma, szeletelve

- 2-3 hegyes zöldpaprika, karikázva

- 2-3 babér levél

- 1 mk kurkuma

- 1 mk gyömbér

- 1 mk őrőlt koriander mag

- 1 mk pirospaprika

- tárkony ízlsé szerint

- kis oliva olaj

- hidegen sajtolt napraforgó olaj

Elkészítés módja

A forró olajra rádobjuk a vöröshagymát, hegyes zöldpaprikát, majd a zöldbabot. Kis vízzel felöntöm fűszerezem a babérral, kurkumával, gyömbérrel, korienderrel. Fedő alatt puhára párolom. A legvégén ízesítem a tárkonnyal, majd a piros paprikával. Ha picit hűlt, hidegen sajtolt olajjal is meglocsolom.



Köretként kölest ajánlok.



Jó étvágyat!
Forrás: saját
Beküldte:: giyandeva , Monday, September 10. 2007 - 19:23:49
Avatar
giyandeva
Grafomán
 
Hsz: 790
Csatlakozott: 2006. feb. 7., kedd 1:00
Tartózkodási hely: Székesfehérvár


Vissza: Zöldséges ételek

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég

cron