Felszolgálási idő:
Elkészítési idő:
Főzési idő:
Kategória: Saláták
Fajtája: lakto-vegetáriánus
Hozzávalók
3-4 személyre: 50 dkg alma 30 dkg zeller 5 dkg dióbél 1/2 citrom 2 dl joghurt 1 evőkanál majonéz zellerlevél köménymag őrölt bors
Elkészítés módja
A megtisztított almát és zellert gyaluld vékony csíkokra, keverd össze és hintsd meg néhány csepp citromlével. A joghurtot keverd össze a majonézzel, az apróra vágott dióval, fűszerezd köménnyel, borssal és ezt az öntetet add a zöldséghez. Alapos keverés után a salátát érleld egy órát hűvös helyen és apróra vágott zellerlevéllel megszórva tálald.
Forrás:
Beküldte:: Tami , Wednesday, September 22. 2004 - 20:44:39