Vinetta (vegán)

Vinetta (vegán)

HozzászólásSzerző: Adi » 2012. júl. 7., szomb. 18:18

Felszolgálási idő:
Elkészítési idő:
Főzési idő:
Kategória: pástétomok
Fajtája: vegán

Bemutatás
inetta - erdélyben a padlizsan neve, amiböl mennyei krémet csinalnak. Ez csaladonként, településenként valtozik.

Hozzávalók
1 kg padlizsan 2 tv paprika (elhagyhato) 1 közepes vöröshagyma kis citromlé tengeri so oliva olaj

Elkészítés módja
A padlizsant parazsnal héjjastol megsütöm (a héjja fekete lesz) a paprikaval együtt. A padlizsant megpucolom, és nagyon aprora vagom fakéssel, hozzaadom az aprora vagott hagymat, sot, citromlevet és lassan hosszan keverve az olajat, amennyit felvesz, kb 4 dl-t. Friss barnakenyérre kenve ajanlom mellé paradicsommal. Nem tarthato sokaig a hütöben.

Forrás: sajat
Beküldte:: Adi , Monday, May 29. 2006 - 16:04:31
Avatar
Adi
Írogat
 
Hsz: 55
Csatlakozott: 2006. ápr. 13., csüt. 0:00


Vissza: pástétomok

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég