Felszolgálási idő:
Elkészítési idő:
Főzési idő:
Kategória: pástétomok
Fajtája: vegán
Bemutatás
Erdélyi padlizsánkrém, avagy hogyan állítsuk elő a bioboltok borsos árú termékeit
Hozzávalók
vöröshagyma paprika paradicsom padlizsán vagy patisszon só, bors, pirospaprika olíva olaj
Elkészítés módja
Kerti grillsütőn megsütöm a padlizsánt/patisszont (szeletekre vágva) és a paprikát, paradicsomot, így finom füstös íze lesz. Kockára vágott hagymát olajban megpirítok, sózom, borsozom, pirospaprikával ízesítem. Hozzáteszem a megsütött zöldségeket, és felforralom. Botmixerrel összeturmixolom, és olívaolajjal higítom, ha szükség van rá. Tipp: A füstös ízt gázsütőn is elő lehet állítani egy bizonyos kör alakú hőelosztó segítségével. Az érintettek biztos ismerik.
Forrás:
Beküldte:: Norci , Sunday, September 11. 2005 - 20:29:25