Őszibarackleves, hidegen elkészítve

Őszibarackleves, hidegen elkészítve

HozzászólásSzerző: baraka » 2012. jún. 9., szomb. 18:51

Felszolgálási idő: 35 perc
Elkészítési idő: 5 perc
Főzési idő: nincs
Kategória: Levesek
Fajtája: lakto-vegetáriánus

Bemutatás
A hideg gyümölcsleves a forró nyár egyik legfinomabb ajándéka... Én tényleg hidegen is készítem. Sok előnye van, többek között az, hogy nem kell a főzéssel bíbelődni a meleg konyhában, aztán meg az is hogy frissen marad a gyümölcs, és így megmaradnak a vitaminok.

Hozzávalók

Két főre készítettem:

pár szem barack kell hozzá, 2 db kicsi natúr joghurt, egy nagy evőkanál méz, egy csipetnyi só, kevés citromlé, egy darabka citromhéj, fahéj, díszítésnek citromfű.

Elkészítés módja


A barackot tisztítottam - egy részét félretettem -, daraboltam és zsupsz a joghurttal, a mézzel, a sóval, a citromlével a turmixgépbe! Aztán egy tálba öntöttem, és a maradék barackdarabokat, meg a fahéjat és citromhéjat beletettem. hagytam állni a hűtőben fél órácskát.

Forrás: baraka boszorkánykonyhája
Beküldte:: baraka , Friday, June 27. 2008 - 18:03:11
Avatar
baraka
Írogat
 
Hsz: 164
Csatlakozott: 2006. máj. 29., hétf. 0:00


Vissza: Levesek

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég

cron