Felszolgálási idő: 35 perc
Elkészítési idő: 5 perc
Főzési idő: nincs
Kategória: Levesek
Fajtája: lakto-vegetáriánus
Bemutatás
A hideg gyümölcsleves a forró nyár egyik legfinomabb ajándéka... Én tényleg hidegen is készítem. Sok előnye van, többek között az, hogy nem kell a főzéssel bíbelődni a meleg konyhában, aztán meg az is hogy frissen marad a gyümölcs, és így megmaradnak a vitaminok.
Hozzávalók
Két főre készítettem:
pár szem barack kell hozzá, 2 db kicsi natúr joghurt, egy nagy evőkanál méz, egy csipetnyi só, kevés citromlé, egy darabka citromhéj, fahéj, díszítésnek citromfű.
Elkészítés módja
A barackot tisztítottam - egy részét félretettem -, daraboltam és zsupsz a joghurttal, a mézzel, a sóval, a citromlével a turmixgépbe! Aztán egy tálba öntöttem, és a maradék barackdarabokat, meg a fahéjat és citromhéjat beletettem. hagytam állni a hűtőben fél órácskát.
Forrás: baraka boszorkánykonyhája
Beküldte:: baraka , Friday, June 27. 2008 - 18:03:11