Felszolgálási idő:
Elkészítési idő:
Főzési idő:
Kategória: Levesek
Fajtája: vegán
Bemutatás
A halászlé "hungarikum" ; Íme egy verzió hogy a halaknak se ártsunk.
Hozzávalók
-kb 20 gramm alga
-1 kisebb cukkini
-halászlé alap: (sok vöröshagyma, édesnemes pirospaprika, hegyes zöldpaprika(csípős), kis paradicsom, egy gerezd fokhagyma, némi zsiradék)
-halászlébe durum metélt tészta
Elkészítés módja
A művelet pofonegyszerű: az algát előáztatjuk; elkészítjük a halászlé alapot, belerakjuk a cukkinit és algát. Forraljuk, majd turmixoljuk krém sűrűségűre. A kifőzött durum metélttésztával kínáljuk mélytányérban, petrezselyem zöldjével díszítjük.
JÓ ÉTVÁGYAT!
Tápérték info
EGYÉB VÁLTOZATOK a következő PLUSZ összetevőkkel:
1. "olaszosan"
-petrezselym,
-zeller,
-karalábé
-tészta helyett héjában főtt burgonyával kínálni
2. "korhelyesen"
-sárgarépa
-zöldség gyökér
-zeller
-yofu
-babérlevél
-némi ecet/vagy/citromlé
-néhány csipet cukor
Forrás: autentikus-vegásítva
Beküldte:: giyandeva , Wednesday, June 27. 2007 - 11:29:48