Felszolgálási idő:
Elkészítési idő:
Főzési idő:
Kategória: Levesek
Fajtája: lakto-vegetáriánus
Hozzávalók
fél kg vöröshagyma, 1 evőkanál olaj, fél csokor petrezselyem, 4 szelet pirítós kenyér, 5 dkg trappista sajt, 1 teáskanál só, csipetnyi curry, vegeta.
Elkészítés módja
A szeletekre vágott hagymát megpirítjuk az olajon. Ráöntünk kb. másfél liter vizet és beletesszük az ízesítőket (vegetát bőven!). Puhára főzzük, majd a tűzről levéve összeturmixoljuk. Eközben megpirítjuk a kenyérszeleteket. A pirítósokat a tányérokba helyezzük, és vastagon megszórjuk reszelt sajttal. Így tesszük rá a forró hagymalevest. Azonnal fogyasztjuk.
Forrás:
Beküldte:: tami , Thursday, November 04. 2004 - 15:36:55