Felszolgálási idő:
Elkészítési idő: 2 óra
Főzési idő:
Kategória: Főzelékek
Fajtája: vegán
Bemutatás
Finom. Egyszerű. Tartalmas. És kiskorában mindenki utálta.
Hozzávalók
fél kiló felesborsó (nem a sárga, hanem a zöld fajta) két szép szál répa kevés margarin rozsliszt só bors
Elkészítés módja
Egy éjszakára áztasd be a borsót. Másnap cseréld le a vizet, és tedd fel főni, körülbelül egy-másfél óra alatt megpuhul, szétesik a borsó. Vágd fel a répákat kis kockákra, és főzd bele a főzelékbe. Ha puha a répa is, akkor kevés sóval, borssal ízesítsd az egészet, a sűrítése pedig margarinnal összegyúrt rozsliszttel történik. Ezzel már nem kell sokáig együtt forralni, 4-5 perc elég neki.
Forrás:
Beküldte:: Ravenangel , Tuesday, November 22. 2005 - 18:10:22