Karalábéfőzelék

Karalábéfőzelék

HozzászólásSzerző: tami » 2011. okt. 3., hétf. 9:22

Felszolgálási idő:
Elkészítési idő:
Főzési idő:
Kategória: Főzelékek
Fajtája: lakto-vegetáriánus

Hozzávalók
1 kg karalábé, 5 dkg vaj vagy 2 evőkanál olaj, 1 evőkanál liszt, I dl tejföl, só, 1 csokor petrezselyemzöld.

Elkészítés módja
A meghámozott karalábét széles laskára vagy kockákra vágjuk, és egy kevés sóval a zsiradékban a saját levében vagy egy kevés vízzel puhára pároljuk. A liszttel meghintjük, egy kevés vízzel felengedjük, és összevagdalt petrezselyemzölddel meghintve, megtejfölözve tálaljuk.

Forrás:
Beküldte:: tami , Friday, October 01. 2004 - 18:56:27
Avatar
tami
Grafomán
 
Hsz: 666
Csatlakozott: 2004. aug. 23., hétf. 0:00
Tartózkodási hely: Szeged


Vissza: Főzelékek

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég

cron