Univerzális Élet

Vallás vegetáriánus szemszögből, filozófiai kérdések, híres bölcsességek

Univerzális Élet

HozzászólásSzerző: tami » 2011. júl. 25., hétf. 13:35

Az Univerzális Élet egy az egész világra kiterjedő hitközösség, amely az őskereszténység áramlatához kapcsolódik. Tőlük származik az alábbi kinyilatkozás:

ÉN VAGYOK Ábrahám Istene, Izsák Istene és Jákob Istene. Én Vagyok minden igaz próféta Istene.

ÉN, ISTEN, a Mindenható felemelem hangomat prófétám és követem által, és az emberiséghez fordulok..

Hagyjatok fel teremtménytársaitok, állattestvéreitek fogyasztásával!

Hagyjátok abba kínzásukat az állatkísérletek és szabadságuk megvonása által, miközben állatokhoz nem méltó istállókban tartjátok őket!
Az állatok szeretik a szabadságot, ugyanúgy mint ti, emberek

Hagyjátok abba a talajban élő kis állatkák megölését a műtrágyázással, trágyázással és hasonlókkal!

Hagyjátok abba az erdők kivágását és felgyújtását, és ne vegyétek el az állatok életterét az erdőkben és a mezőkön. Adjátok vissza életterüket, az erdőket, a földeket és a mezőket; különben sorsotok, amit ti okoztatok magatoknak, elveszi házatokat, kerteteket és táplálékforrásotokat a világszerte tomboló katasztrófák által, melyeket ti magatok teremtettetek meg az élet- és természet elleni viselkedésetekkel, beleértve az állatok elleni viselkedéseteket is.

Ha az emberek szavaimat most is szélnek eresztik, akkor viharok és világméretű sorscsapások fognak bekövetkezni, és emberek százezreit ragadják magukkal – egyrészt világkatasztrófákkal, másrészt betegségekkel, amelyek járványokhoz hasonlóan törnek rájuk, és amelyeket maguk az emberek okoztak az állatok iránti mindennemű szellemi etika és erkölcs hiányában, amikor jelenleg állatok ezreit égetik el. Aki nem változik meg, azzal hasonló történik

Szavam kimondatott. Az világméretű apokalipszis már folyamatban van. Aki ezt nem akarja meghallani, az egyre gyakrabban fogja érezni a maga teremtette okok következményeit. A Földet a növényekkel, az állatokkal és az ásványokkal együtt magamhoz emeltem. Aki továbbra is kezet emel a Földanyára és a rajta élő összes létformára, az érezni fogja a következményeket. Hagyjátok abba a kínzást, a gyilkolást és az öldöklést!

Hagyjatok fel, ti emberek, bestiális magatartásotokkal, ami végső soron benneteket fog sújtani és nem más lényeket, mert amit legjelentéktelenebb teremtménytársaitokkal is tesztek, azt Velem és önmagatokkal teszitek.

Elég ! Térjetek meg, különben folytatódik az aratás, ami a ti vetésetek.

ÉN VAGYOK, aki VAGYOK, mindig Ugyanaz, tegnap, ma és holnap, mindörökké.

Bővebben... : http://www.universelles-leben.org/hu/pr ... epfer.html
Univerzális Élet : http://www.universelles-leben.org/hu/

Univerzális Élet - további olvasnivaló: http://elet.uni.hu/


Dátum: 2005. május 30. hétfo, 09:00 Küldte: tami
Avatar
tami
Grafomán
 
Hsz: 666
Csatlakozott: 2004. aug. 23., hétf. 0:00
Tartózkodási hely: Szeged


Vissza: Vallás, spiritualitás

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron