Szia Gábor!
A magokkal kapcsolatban csak azt nem értem/értettem, hogy, hogy a jóóó éltbe lehet az!

, hogy a zöldek emésztésébe Neked bezavar a pari, de a nehezebben emészthető magokéba meg nem. -hm

érdekes, no de mindegy is.
Egyetértek azzal hogy csináljuk azt amit jónak tartunk.

Bős-Nagymaros jeligére!

Hát ige a "pisi".

-ez valóban nem az igazi.
Lehet, hogy nem vagy "beteg" de az is lehet, hogy én is az vagyok.

-azért reméljük nem ilyen súlyos a helyzet.
Persze könnyen lehet mondani, hagy ne foglalkozzunk vele, menjünk ha kell oszt jóóvan. De ha az ember az éjszaka folyamán csak e miatt kénytelen többször is kikászálódni az ágyból az azéért nem valami szerencsés.
Bár ezen igazából nem vagyok nagyon meglepődve.
Főtt kajás koromban is igyekeztem a napi folyadékmennyiség nagy részét, reggel, délelőtt, kora délután meginni, és nem estére hagyni. Ha este ettem több lédúsat, vagy valami hasonlót akkor ilyenkor sem volt ritka, hogy éjszaka menni kellett.
Most meg ugye akármelyik kaját is vesszük, szinte kivétel nélkül mind magas víztartalmú. -kivéve talán csak a magok, de az meg másért nem jó estére.
Ami még szerintem nehezíti a helyzetet, hogy a sima víz észrevételeim szerint előbb kiürül, mint ami a gyümölcsökben, zöldekben van, mivel itt rostokhoz kötött, és több idő kell a távozásához. -valahogy úgy kéne összeválogatni, hogy estére már csak alacsonyabb vízártalmút, és abból is csak keveset. Hát ez van, valahogy majd lesz.
Igazából nálam a napi menetelek száma nem nagyon változott, a gondot csak az jelenti, hogy abból a mondjuk 8-ból, 1-3 átkerült éjszakára. Ha "csak" egy van az már kifejezetten jónak számít. - hm

milyen kis apróságoknak is képes örülni az ember.
Gábor még csak annyit, hogy napközben nem szokott egy kicsit bevizesedni pl a lábad, ha egy kicsit szorosabb zokni van rajtad akkor nem marad ott a nyoma? Mert ha pl. valami miatt (lehet akár a káros anyagok felhalmozódása is) a szervezet visszatartja a vizet, akkor a nappali időszak helyett, este fogja elengedni amikor jobban ráér a méregtelenítéssel foglalatoskodni. -persze ez csak egy ötlet volt.