A cél minden egyes étellel az étkezés változatosabbá tétele.
2 dolgot kell megérteni, és szent bibliaként mindig a szem előtt lebegtetni. 1. nem ehetek semmilyen hőkezelt ételt. 2. Nem ehetek semmilyen testidegen ételt.
Vigyázzunk a rejtett hőkezelt és rejtett testidegenség se elfogadható, ezért elég felvilágosultnak kell lenni, hogy tudjuk mit is takar ez. Mert pl. az a tengeri moszat, vagy alga az nem biztos, hogy egészséges, honnan tudjuk, hogy az nyers, és nem valami gátlástalan ipari szarság.
Sajna a lényeget nem érzi át a többség.
A lényeg a fenti kettős elv szigorú, mondom szigorú betartása.
És ezután jön a másik lényeg.
Mit ehetek akkor?
Mindent, ami nyers gyümi, zöld, zöldség, és hasznos mag és csíramag (kis mennyiségben és ajánlott áztatva vagy csíráztatva enni).
Csak ezekben kell és szabad gondolkodni.
Sajna a kenyérre sem fér ebbe bele. És legfőképpen mert nem nyers, és korpája sérti a beleket, gluténja(ha van nem jó), stb nem sorolom az összes hatást fel.
Bizonyos tejes magfajáták állapotában lehet enni bizonyos fajtákat pl csemege kuki.
Meg kell a 811-en tanulni jóllakni, ezekkel megelégedni, és változatosságot emelve emelni a táplálkozási kielégülésünket. Ez egy folyamat, amiben előre menve tisztulunk és elégedünk meg fokozatosan, ahogyan hozzá épülünk.
Zöldek fontossága.
A zöldek, most már én is egyre inkább látom, ott vannak a gyümik mellett igen is. Sajna a napi salátafejjel elintézni ezeket nem lehet. A könyv ebben hiányos.
A zöld stimulációt ugyanis az első 4-5 évben fokozottan s napi szinten kell alkalmazni.
Ez egy több frontos támadás. Egyrészt szuper zöldeket kell inni, a levüket, mert a búzafű, árpafű ehetetlen egészben.
Ha megfigyeljük, ezek erős intenzív, felkavaró ízűek, különösen az ezeket épp csak élvező, hozzá még nem szokott testeknek. Ugyanilyen erős hatást kapunk a vad füvek intenzív nedveinek keverékétől. S mivel nem ülünk le jóízűen keserű lucernát, pitypangot, de még csalánt sem eszegetni, ezek szupernedvét kell csak alkalmaznunk a bennük lévő klorofill, enzimek, fitohormonok, és elsősorban a változatosságuk miatt. AZAZ, TUCATNYI DOLGOT KELLENE ROTÁLVA ENNI. És belépnek a szuperfüvek és vad zöldek s fűszer zöldek mellé a nagy tömegben alkalmazható édes zöldek zsenge csoportjai, a salik, amik megízesítik a zöld nedveket és természetesen a gyümik is segítik azt, hogy a keverék valóban elixírré váljon.
Tehát a következőt kell megérteni. Ha valaki folyamatosan 1 .sok zöld levet iszik, sok zöld keverékét alkalmazza, rotálva mindig mást, 2. emellé eszik édes saláta egész zöld turmixokat, 3. megeszi a napi gyümikalóriáját, akkor brutálisan jót tesz a testének. Ha valaki napi 2 liter ilyen klorofill vért megiszik, megeszi a zöld turmixát és bőségesen eszik édesgyümiket mindent megcselekedett. Fizikai lehetetlenség, hogy ne szűnjön meg a sóvárgása a szar ételekre, mivel ásványi anyag fürdőt és cukorfürdőt kap a belsője, amiben kielégül a testének táplálkozási oldala. Ha nem elégül ki, akkor teste még elrontott, addig kell gyakorolni, ahol kielégül, mert ott nyer egészséges, vibrant érzületet és helyes testkémiát a teste. És itt belép egy másik fontos dolog, hogy csak akkor épül meg ez az érzületű test ha a kenyérke nulla, ha bármilyen , mindom bármilyen hőkezelt és testidegen étel nulla már az étrendben és nem ma kezdte a lenullázást, hanem sok évvel ezelőtt. A halott étel korszak igen ködös és a nyersnek meg igen erős már a lenyomata, a test sok éve a tiszta nyersben épül át, testünkben nem működnek hosszú, hosszú ideje már az állandó takarítok és tisztítok- tiszta vagyok ciklusok, azaz az egyhelyben toporgás.
És természetesen kellenek a nyers magok ezer sokasága, vagy az általunk kiválasztott pár is akár időnként, mert a testnek kell a mag élmény, mert egész életét a mennyiségi magevés dominálta végig.
De idővel a magok mennyisége és fajtaválasztéka is csökkenthető a kívánalom szerint.
Tudniillik bármennyire is sóvárgunk bármilyen magra is, azok NEM a mi ételein k igazából, a mi ételeink a gyümik és a salik.
Szóval mondandóm lényege, hogy nem kell nekünk megfejteni a rejtvényt, a testünket kell a kulcshoz igazítani azáltal, hogy engedjük a kulcsot behatolni és általa megneveltetni a testünket, nyitni a zárunkat. A kulcs a testbiológiai táplálékaink.
Nem kell törni a fejünket azon túl, hogy, keressük életünkben a gyümik és zöldek megevésének faj és fajta béli változatosságának sokszínűségét és magas szintre fejlesztjük zöld és gyümi ismeretanyagainkat. Nem kel másba gondolkodnunk. Csak abban gondolkodhatunk, hogy bevigyem a napi gyümimet megszerezve a kalóriát, éhségem elnyomójáét, és bevigyem a zöld véremet a fenti változatosságban (fanyar és édes zöld, gyümik keveréke léként 1,5-2 liter / nap), mellé a zöld turmix egészben zsenge salikból, és alkalmazzak szuper zöldek levét.
Mindig gondolkozzunk figyelve. Az a búzafű lé valamit tud, mert intenzív az íze. Az a szárzeller pari kapor stb. zöld keverék valamit tud, mert nagyon finom, sós, savanyú, keserű, édes ízek intenzív keverékét, magyarán a föld legkoncentráltabb klorofill elixír levét adja nekünk mer hasít a testben akár a búzafúlé. Hasít és vibrant géniuszt épít belőlünk. Aki EZEKHEZ ÉRZÜL ÉS FORR ÖSSZE AZ ÉVEK ALATT, EZEKBŐL ÉPÍTI ÉS TÁPLÁLJA, ENERGIZÁLJA, TÖLTI, IZZADJA SZÉT A SPORTBAN A TESTÉT annak egész egyszerűen tökéletes teste lesz, mely hatékony, valóban egészséges, könnyed, laza, ugyanakkor acélos, és legyőzhetetlen fizikai, lelki test.
Úgyhogy ne nyavalyogjunk, hanem tálaljuk meg azt a szintünket, amikor profi nyersezők vagyunk, aki kielégül a saját ételeitől.
Mindemellett pedig felejtsük el egyszer és mindenkorra azon fogalmakat, hogy főtt, manipulatív étel, és testidegen ételek, és gondolkodjunk csak a nekünk valóban, a minket valóban szerető telekben. Az ember sok csábító balgaságot kitalált évmilliók alatt, alkotott kenyérkét, kekszet, elnevezte a hullaállatai testrészeit ilyen meg olyan nevű husikának, és megalkotta a hőkezelt lét ínyencségeinek kulinaritását, és lényegében minden, ami él és mozog, megesz, legyen az szervetlen vagy szerves bármi. És mennyire „okos „az ember megtalálta az ízesítésekkel és más élelmiszeripari technikákkal a nyersen ehetetlen ételek finommá tételének módját.
Csakhogy az ember azt nem veszi észre, hogy ezzel egy degenerált és érzéketlen testet épít magának és jelen életének finomsága az messze nem finom egy vibrant szinten élőnek, és annak páratlan élmény testműködése meg lényegében az ismeretlenség köde. És arról, ami a saját élete jelenleg önhibájáén kívül lesajnálóan beszél, holott inkább a saját élete a lesajnálni való pöfékelő, mocsár lét.
Az élet egyéni választás kérdése.
És a másik, ha zavarnak a gondolatok, csábítanak a régi ételek, vágyódunk a magokra, akkor nem vittünk be elég ásványi anyagot, nem ettünk elég kalóriát, de legfőképpen régi énünk tápláléknarkotizált teste sikít bennünk a fennmaradásáért küzdve. Úgyhogy ilyenkor erősítsünk rá a 811 ételeivel, vagy pedig ne foglalkozzunk k az evéssel, és meg fogjuk látni, másnap reggel milyen finom lesz a gyümi reggeli, akkor finom csak igazán, ha a testünket nem szennyeztük be előző nap.
És fogjuk már fel végre, nincs kenyérke, nincs főtt magocska, de még mennyiségi magevés sem. De ha már nem bírjuk, akkor is jobb nyers magokkal vagy csíramagokkal megtömni magunkat, mit a 2 súlyos métely, 2 súlyos halálgyárossal megmérgezni magun kat, magyarán a hőkezelt és testidegen ételekkel.
VE
Bő, változatos gyümi és zöld.
