80/10/10

80 százalék egyszerű szénhidrát (vagyis gyümölcsök, főleg édesek), 10 százalék zsír és 10 százalék fehérje

Re: 80/10/10

HozzászólásSzerző: Dóra » 2012. márc. 13., kedd 8:11

Szia, Ratti!

Lehet, hogy a laikus okoskodásom nem teljesen helyes, de én azzal magyarázom a délig tisztulást, hogy miután az előző napi étel emésztése befejeződött, ezt még követnie kell a felszívódásnak, beépülésnek a sejtekbe. Csak ezután láthat neki a szervezet a tisztításnak, és elképzelhető, hogy ez valóban több órát vesz igénybe. Ezzel együtt én is reggel vagyok leginkább éhes, szóval nálam nem működik a "délig semmit" elv. Legalább gyümölcsből muszáj normális mennyiséget ennem. De ez talán még bele is fér a tisztításba, ha nem is böjt-szinten.
Dóra
Írogat

Hsz: 105

HozzászólásSzerző: RAtti » 2012. márc. 13., kedd 10:04

Szia Dóra!

Jó amit írsz, a felszívódáshoz, beépüléshez is kell még idő, de ha előbb befejezzük a kaját, akkor ez utóbbiakra is előbb sor kerül, és így az ezt követő tisztításra is.

Ha valaki pl. 4 órával később fejezi be az étkezést, akkor valószínűleg 4 órával később is fog újra nekiállni.
Lényegében ugyanazok a folyamatok játszódnak le csak van egy kis csúszás a kettő közt.

Abban az esetben ha valaki az esti kajálást szokta meg, és valamiért szeretne átállni reggelire, akkor azért ehhez kell egy kis idő míg a szervezet átszokik. -ez sem megy egyik napról a másikra.
Csak ezt a "rendszert" egy kicsit nehezebb fenntartani, mert az ember hajlamos napközben halasztgatni az étkezéseket, (hogy most nincs időm, meg még ezt meg azt megcsinálom aztán majd utána stb. ) és a végén újra öt köt ki hogy este 8 óra lesz mire enni kezd, és így reggel ismét nem kíván semmit.

Bár lényegében mindegy lenne, csak azért hoztam fel a témát, mert szerintem az éjszaka folyamám, a szervezet jobban képes regenerálódni, ha nincs lefoglalva más egyébbel.
RAtti
Grafomán

Hsz: 2508

HozzászólásSzerző: Dóra » 2012. márc. 13., kedd 10:30

Ez valóban jellemző sokunkra, hogy a nap végén van igazán idő nyugis étkezésre. Ilyenkor tényleg példát vehetnénk a csimpánzokról, akik állítólag délután 4-6 órakor befejezik a hastömést. Viszont nemsokára nyugovóra is térnek, ellentétben velünk, akiknek korogna a gyomra, ha késő délutántól a csaknem éjféli lefekvésig nem ehetnénk semmit. Persze, életmód kérdése is, én szerencsére nem "bagoly" típus vagyok, ők szerintem kevésbé egészségesek, mint a korán fekvő-korán kelők.
Dóra
Írogat

Hsz: 105

HozzászólásSzerző: Arctic » 2012. márc. 13., kedd 10:50

Előbbi témához:
Sem az evolúció, sem a teremtés elmélete nem igaz, bár elszeparáltan mindkettő hihető igaznak, és így-úgy bizonyítható (és ezzel együtt cáfolható is). Ha valaki csak az egyik oldalban (pólusban) hisz, akkor annak igazsága legfeljebb csak hiányos féligazság lehet.
Teremtő nélkül nincs evolúció ("bumm"), mivel az evolúció is létrejött valamiből, valahonnan, valahogyan.
Evolúció nélkül nincs teremtő, mert ugyan milyen valósággal bír egy olyan teremtő, akinek teremtése nem tapasztalható?

A lényegi kérdés nem az, hogy teremtés, vagy evolúció...
A lényegi kérdés az, hogy ki a tanúja a teremtés alakulásának (vagyis az evolúciónak)?
És persze, hogy valóságos-e egyáltalán a teremtés és az evolúció...
Mert valósnak az tekinthető, ami állandó, és nem múlandó.
A teremtés és az evolúció egy folyamatos változás. Születés-letűnés. A teremtésben, vagy evolúcióban formák születnek és halnak, ill. folyamatosan cserélődnek. Így e formáknak egyike sem lehet valódi (hiszen ha az lenne, nem múlna el).
A teremtésben és az evolúcióban kizárólag a változás ténye állandó. Így mondhatnánk, hogy csak a változás folyamata valódi. De még ez sem igaz teljesen.
Mert lennie kell valakinek/valaminek, aki ezt a valódinak tűnő folyamatos változást tapasztalja. A változást a változatlan tapasztalhatja. És kizárólag az a valódi.
Kukába mindkét elmélettel! :lol: Mi marad az elméletek nélkül :?:
Arctic
Grafomán

Hsz: 733

HozzászólásSzerző: RAtti » 2012. márc. 13., kedd 14:39

Nem azt akartam mondani, hogy korgó gyomorral feküdjünk le (ez nekem sem megy :D ) inkább csak azt, hogy az esti kaja már ne legyen olyan nagy mennyiségű, illetve csak annyi, hogy reggel/délelőtt tudjunk enni, és a napi kalóriabevitel ne a nap második felére korlátozódjon.
Nálam is előfordul, hogy akár este kilenckor is lecsúszik egy banán vagy alma, ez a kis mennyiség ilyenkor elég is lenne, de van, hogy nem sikerül megállni egy darab után. :D -hát ez van. :roll:
Persze ha valaki éjfélkor fekszik le akkor annál szerintem a 8 órai kaja még nem számít későnek. -4 órával lefekvés előtt még több is belefér.
Na meg ha már itt tartunk akkor az is lehet, hogy a délig nem evők éjfél után fekszenek és eleve később is kelnek. -szóval nem sok a különbség, csak máshogy jár az óránk.
RAtti
Grafomán

HozzászólásSzerző: Stoner » 2012. márc. 13., kedd 20:01

Szia Ratti!
Ami nekem érdekes az írásodban, az a korábbi étkezéseddel kapcsolatos. A másik, ami viszont a magokról szólo mostani. Nekem a zöldsalátában fogyasztott pár szem már elég ahhoz, hogy várnom kelljen legalább még 1 órát, mert egyáltalán nem vagyok képes enni.
Azt gondolom, hogy a régi étkezésed a hasnyálmirigyműködést érintve felturbózta az inzulinszintedet, ezért voltál előbb éhes. Itt viszont alig van szükséged rá, ezért az inzulinszinted alacsony, és a hormonok nem tudnak ilyen rövid időn belül ekkorát változni. A "hozzászokás-leszokás" ezzel a tényezővel függhet össze - egyrészben.
Stoner
Grafomán

Hsz: 1218

HozzászólásSzerző: borcsok1 » 2012. márc. 13., kedd 20:53

Arctic írta:Előbbi témához:
Sem az evolúció, sem a teremtés elmélete nem igaz, bár elszeparáltan mindkettő hihető igaznak, és így-úgy bizonyítható (és ezzel együtt cáfolható is). Ha valaki csak az egyik oldalban (pólusban) hisz, akkor annak igazsága legfeljebb csak hiányos féligazság lehet.
Teremtő nélkül nincs evolúció ("bumm"), mivel az evolúció is létrejött valamiből, valahonnan, valahogyan.
Evolúció nélkül nincs teremtő, mert ugyan milyen valósággal bír egy olyan teremtő, akinek teremtése nem tapasztalható?

A lényegi kérdés nem az, hogy teremtés, vagy evolúció...
A lényegi kérdés az, hogy ki a tanúja a teremtés alakulásának (vagyis az evolúciónak)?
És persze, hogy valóságos-e egyáltalán a teremtés és az evolúció...
Mert valósnak az tekinthető, ami állandó, és nem múlandó.
A teremtés és az evolúció egy folyamatos változás. Születés-letűnés. A teremtésben, vagy evolúcióban formák születnek és halnak, ill. folyamatosan cserélődnek. Így e formáknak egyike sem lehet valódi (hiszen ha az lenne, nem múlna el).
A teremtésben és az evolúcióban kizárólag a változás ténye állandó. Így mondhatnánk, hogy csak a változás folyamata valódi. De még ez sem igaz teljesen.
Mert lennie kell valakinek/valaminek, aki ezt a valódinak tűnő folyamatos változást tapasztalja. A változást a változatlan tapasztalhatja. És kizárólag az a valódi.
Kukába mindkét elmélettel! :lol: Mi marad az elméletek nélkül :?:

Testvér ez egy fasza megközelítés:) mondjuk amikor ezt elovasom oylan érzésem van mindenmindegy úgyis látszólagos minden,és hogy visszazökkenjek a " valóságba" ráb..ok a kezemre egy nagyot,és nini fáj hmm ez valóságos:)? vagy csak az elmém játszadozik velem,és előhív egy régi elfeljtett faktort nem tudom,az biztos ha együtt álltunk volna őrt a seregben repült volna az idő az biztos:)
borcsok1
Grafomán

Hsz: 617

HozzászólásSzerző: RAtti » 2012. márc. 13., kedd 21:20

Helló Gábor!

Talán lehet abban valami amit mondasz. :roll: De, hogy igazán pontos legyek, -a szavaiddal élve- a rosseb tudja. :D -az ember néha csak találgat, túl sok a változó meg az ismeretlen az egyenletben. :hmm:
RAtti
Grafomán

HozzászólásSzerző: Arctic » 2012. márc. 14., szer. 9:07

borcsok1 írta:Testvér ez egy fasza megközelítés:) mondjuk amikor ezt elovasom oylan érzésem van mindenmindegy úgyis látszólagos minden,és hogy visszazökkenjek a " valóságba" ráb..ok a kezemre egy nagyot,és nini fáj hmm ez valóságos:)? vagy csak az elmém játszadozik velem,és előhív egy régi elfeljtett faktort nem tudom,az biztos ha együtt álltunk volna őrt a seregben repült volna az idő az biztos:)

Álmodban még nem volt olyan, hogy fájt valamid? Az is valóságosnak tűnt :)
Amúgy az a valóságos, aki/ami tapasztalja a fájdalomérzetet. Az ki? Tapasztaló nélkül nincs fájdalom, mert a tapasztaló ad valóságot a tapasztalatnak. Ha egy halott test kezére ráb...ol, annak az már nem fáj -pedig ugyanúgy ott a teste, ott vannak az idegek, az agy, stb. Nem a test tapasztal (nem test vagy), hanem te.
Arctic
Grafomán

Hsz: 733

HozzászólásSzerző: Stoner » 2012. márc. 14., szer. 17:57

Szia Ratti!
Ebben egyetértünk. A test annyira alkalmazkodó, és a változások annyira aprók, hogy elég nehéz bármit kikövetkeztetni. De itt azért van hasonlítási alapunk. Ez ennek a fórumnak az egyik legfontosabb funkciója.
Mostanában pl, határozottan jobban alszom, mint korábban. Igaz, hogy pár fokkal több van, talán ez is számít valamit. De mindenesetre, úgy érzem, haladok valami felé... Mondjuk ezt más is így érezheti, aki halandó...
Stoner
Grafomán

HozzászólásSzerző: atill » 2012. márc. 15., csüt. 9:52

Sziasztok!
A chia magról mi a "hivatalos" 80/10/10 álláspont? És mik a ti tapasztalataitok, ha vannak ilyennek?
Köszi.
atill
Írogat

Hsz: 53

HozzászólásSzerző: smanag » 2012. márc. 15., csüt. 11:11

Chia mag nagyon jó, s bár drága, de időnként megéri alkalmazni. Gyorsan megvan, mert KB 15 perces áztatás után turmixolható, és rendkívül, rendkívül értékes beltartalmilag. Persze a zöldeket semmi sem veri meg, de a magok között előkelő helyen van.
Most a zöldeket kell enni. Az új, előtörő zöldek most energetikailag a legerőteljesebbek, fiatal testüket az új nap építette meg.
Változatosan együk ezeket zöld turmixokba majd. Azért majd, mert most még kicsi a választék ezekből, de 10 nap múlva sok lesz.
A spárgára emelném ki a figyelmet. Lassan indul, s azonnal alkalmazni kell. Igazából a házi spárgák az igaziak. Tudjátok ez olyan dolog, hogy azokat semmi sem veri meg. Aki tud, termessze. Különösen a zöld spárga fontos, de a fehér és lila fajták is hasznosak. Minden a talaj egészségének függvénye. Egész más ízeket kapunk, ha egészséges tápdús a talaj, akkor egészséges és ízes lesz az étel. Pl. tegnap ettem egy kis barna avokádót. Össze nem lehet hasonlítani egy ipari, íztelen avokádóval. Ugyanez megfigyelhető egy műtrágyától és vegyszertől megmerevedett, törékeny, gyenge állagú akármilyen zöld és egy egészségesen nevelt rugalmas, ízes, rostos növényi étel között.

Úgy kell enni, hogy érezve, és ami bevált, jól esett, és éppen szükséges, azt újra elővehetjük.

Most egyébként csendesebben is étkezhetünk, ha nem kapunk jó cuccokat. De ha kapunk, akkor együnk, és ne szalasszuk el, mert ami jó, élvezetes, és kívánatos, azt élvezni kell.

:D
smanag
Grafomán

Hsz: 3292

HozzászólásSzerző: smanag » 2012. márc. 15., csüt. 11:47

A következőt kell megérteni.

Az embernek és minden más lénynek a földi közösségben csakis a szervesült, élő, nyers, táplálék adható büntetlenül. A testek csak ezeket az anyagokat képesek valósan magukba hasonítani úgy, ahogyan a természeti törvények értelmében ennek meg kell történnie.

Nem értjük a nyers ételek kizárólagosságát, mert nagyon messze szakadtunk igazi, és lényegében soha sem volt testi létezésünktől. Nem érezzük a hőkezelt és testidegen lét fájdalmát és lépten, nyomon csábít a környezet ezekre, létünk összeforrt ezekkel, nem tudjuk, hogy lehet egy egészen más testünk is a 100% nyersben, lehet az az igazi testünk is, csakhogy mivel nem ismerjük, ezért nem is tudjuk milyen az a létezés. Csakhogy a dolgot tudatilag kell felfogni és elutasítani. Meg kell egyszer és mindenkorra érteni 2 dolgot:
-csak a nyers az ami jó nekünk, és nem árt testünknek, és minden hőkezelt étel árt a testünknek.
-képesek vagyunk 100% nyersben létezni és semmi, de semmi szükségünk nincs 1 gr hőkezelt és testidegen ételre sem. Sőt csakis akkor teszünk magunknak a legjobbat, mégha ezt még nem is érzékeljük, ha csakis a 811 szerint étkezünk

Az aranyszabály márpedig működik, az ember esetében ez működik igazán:

Tökéletes táplálkozás. aranyszabályai:

3 dolgot kell napi szinten megtennünk táplálkozásunkban.

-együnk változatosan mennyiségi édesgyümölcsöket
-együnk változatosan mellé mennyiségi zöldek keverékét, vagy turmixukat

Ha e fenti kettő megvan és szerepel benne a változatos zöldek mennyiségi keveréke, az alábbi 3. -at akár mellőzhetjük is hosszú időre.

- kiegészítésnek együnk nem napi szinten kis mennyiségben olajos magot, avokadót, csemege kukit, csírákat(nem gabona, apróhüvelyes lehet)

Ilyen egyszerű, ha ebben gondolkodunk, a lehető legjobbat tesszük testünknek.

Valóban ennyiből áll az ember étrendje?
Igen , ennyiből áll. Se nem több, se nem kevesebb, hanem pont ez az ember étrendje.

Nehéz ezt elfogadni, nehéz elfogadni, hogy ne csábuljak el másra , maradjak tiszta, de tudatilag kell a dolgot magunkra erőltetni és szokássá fejleszteni egy folyamatban.

A dolog kulcs az új étrend megtanulása és magas szintre fejlesztése.
A hangsúly a változatosságon és sokféleségen van azon 2-3 ételcsoporton belül ami nekünk adatott.

Napi szinten élem meg a 100% , helyes, nyers lét bizonyítását életemben. Napról napra egyre erősebb a hitem és tapasztalásom, hogy egészen egyszerűen nem lehet enni hőkezelt és testidegen ételt akkor, ha valaki igazán az ideális testműködést szeretné célozni. Nincs egyszerűen semmi értelme ezekkel élni, ha van egy sokkal jobb létezése az emberi testnek és annak tapasztalása elérhető egy nem könnyű, áldozatos, és valljuk be még hosszú folyamatban is, de higgyük el megéri leszámolni a múlttal.

Azt javaslom ezért, hogy fordítsunk hátat a régi életünknek, és ha már sokadszor is rugaszkodunk neki, de igen is próbáljunk megmaradni a 100% nyers úton. A bizonyítékok sajna hosszú idő után jönnek, a bizonyítékok jönnek, majd amikor félrelépünk a rossz ételekkel és már megérezzük majd a negatív következményeket.

NEM LOGIKUS, hogy hőkezelt és testidegen ételeket együnk.
VISZONT LOGIKUS, hogy ezek megbetegítenek.
LOGIKUS, hogy ezektől reméljük a betegségeinket és ne másban keressük.
LOGIKUS, hogy az oki kiút a 100% nyers, minden más megközelítés tüneti zsákutca, és süllyedő hajó effekt.

A hőkezelt és testidegen ételek mérgek a testünknek, ezek fogyasztásának legkisebb mértékben is, a vibrant cél elérhetetlenné válik számunkra, és soha sem fogjuk megtapasztalni a sziklaszilárd, betegségeket nem is merő, mindig a topon létező testünk mámorító élményét.

Fordíts hátat a régi énednek. Egy igaz utunk van a 100% nyers, tiszta, helyes testbiológiai táplálkozás. És a súlyos, hogy minden testi kivetülésünk ettől függ, a teljes életminőségünk alap lenyomatát adja. Ha ideális a táplálkozás ideálisan leszünk egészségesek, tiszták, energikusak, pozitívak, szeretőek stb.

A hőkezelt és testidegen ételek finomak. Ezeken is lehet élni egy kifordult, narkotizált létben. Csakhogy annak a testnek a működése az a pöfékelő test.

De aki az igazán helyes testműködést célozza, annak ezek kevesek, a hőkezelt ízek kitörlődnek és előhívódik létezésükben a nyers ízek más, sokkal élvezetesebb, nem narkotizált érzésvilága. Ez az ember igazi táplálkozási élvezete.

A dolog egy sok éves folyamat, a fordulópont elérése a kulcs. De az eredmények minden áldozatot megérnek.

MEG LEHET TANULNI KIZÁRÓLAG NYERSEBEN GONDOLKODNI ÉS CSELEKEDVE ÉLNI. Ez egy folyamat, és csak az fogja érzékelni a különbségeket, aki veszi a fáradságot és végigmegy az úton, és elhiszi, hogy a soha sem volt vibrant teste létezik és megépíthető.
Könyv 27-45 oldal. Az ember táplálkozási szokásainak ismertetése. Újra és újra.

Márpedig az emberiség jövője a nyers evés, és azon belül is az ideális nyers, ami a 811.

Márpedig a táplálkozási forradalom ma még csendben, de ezerrel épül a világban, s ebben biztosak lehetünk.

-
smanag
Grafomán

HozzászólásSzerző: Stoner » 2012. márc. 15., csüt. 21:34

Szia Iván!
Én is ezt tapasztalom. Semmi sem hiányzik a régi ételek közül. Most úgy vagyok, mint, mikor ettem a kenyeret. Ha volt kenyér, nem hiányzott semmi. Most viszont nincs kenyér és teljes megelégedettséget hoznak ezek a természetes ételek is. Néha felmerül valamilyen íz a múltból, de nem úgy, hogy most mindjárt enni kell, hanem úgy, hogy elég az íz élménye virtuálisan, ami jóval több, mintha meg is ettem volna, hiszen az rossz állapotot okozna. Emellett, az ilyen felvillanó emlékek csak pillanatokig tartanak, el is felejtem őket. Az az érdekes, hogy teljesen bizonyos, hogy ezek az ételek már akkor sem számítottak egészségesnek, tehát fel sem merül, hogy ezeket a testem kívánja. Az agy nélkülünk működik, még ha felül is írarnánk írni..
A legközlebbi cél a gyermekláncfű, ami már bújik. Minden másnál több erőt adó bomba.
Stoner
Grafomán

HozzászólásSzerző: smanag » 2012. márc. 16., pén. 8:01

A következőt kell megérteni.

Nagyon fontos megérteni, hogy a hőkezelt és testidegen ételek nem barátaink. Az a növényi vagy állati szerves élő anyag, amit a tűz megperzselt, legyen az bármilyen finom kis kenyérke, kása, párolt zöldség az ellenségünk. Testünkbe többé nem való, nem nevezhető valós ételnek, borzalmas hatást fejt ki finom belső testműködésünkre, tönkre teszi életünket.

Ezek súlyos szavak, de igazak. Soha nem épülhet meg helyesen működő test az ezeket fogyasztónál ezt jól jegyezzük meg.

Szakítani kell a múlttal, és meg kell kezdeni az ÚJ életünket.

Azonban az ÚJ életünkben NINCS helye semmilyen hőkezelt és testidegen ételnek, mert az NEM LEHET ÚJ ÉLET!!!
Én most arról beszélek, hogy a fordulatnak gyökeresnek kell lennie. A növényt ha horoljuk újra kihajt, ha kikapáljuk, akkor is újrab serken, ha a talajban hagyjuk. De ha kigazoljuk a kapált területet az a növény megszűnik létezni, s csak a magja fog már újrahajtani.

Gondolkodásunkból és teljes testi létezésünkből KI KELL ÍRTANI a hőkezelt és testidegen ételek fogalmát.
Higgyük el, lehet csak nyersben gondolkodva élni.
Ha áléhségünk van a rosszra, vegyük észre, hogy az a halódó torz énünk sikítása.
Régi ételeink és ízeink újra és újra csábítanak, és lépten, nyomon beléjük botlunk, ezért nehéz a kísértésnek ellenállni. Nekem ez már könnyű eset.
Azonban a tétova, útkereső nem érti még meg a dolog súlyosságát, és gyarló emberként nem tud azonnal 100%-ban megmaradni a nyersben. Nem érzékeli még a különbségeket, testi létezése még közel van a hőkezelt múltjához, a nyers lenyomat nem elég erős még életében.

Ugyanis elöl, az úton ezek az ételek már lebuknak, és egyáltalán nem lesznek kellemesek. Súlyosan érezzük majd csalárd voltukat, hulla anyagok SOHASEM képesek egy élő testet TÁPLÁLNI, csakis megmérgezni és narkotizálni. Ne hagyjuk magunkat becsapni, ne hagyjuk érzékelésünket a fertőbe süllyeszteni.
Elöl az úton a dolog fordul. A küzdelem a hőkezeltek ellen mindenkinél egy küzdelmes, áldozatokkal teli folyamat.
Cél, annak felismerése, hogy a hőkezelt és testidegen ételek a valós egészségünk és igazi testműködésünk ellenségei és ellehetetlenítői. Ezek nem baráti ételek, sötét, alattomos, fájdalom mentes(de csak a maguk helyén) finomságok, melyek alattomosan becsapnak minket. Aláássák egészségünket, ezért ezektől igen is félnünk, és tartózkodnunk kell. A nemdohányzó, egészségét szerető ember az egészséges lelkületű ember.
De most mi megmutatjuk, hogy a táplálékdrogizált embernek is fel kell nyitni a szemét, mert önhibáján kívül nem ismeri ezeket az új felfedezéseket.
Az emberiség felvilágosít társadalma megismerte már ezen új ismereteket, de a mai orvosi és táplálkozástudományi mérce még mást mond egészségesnek.

A felvilágosultak megismerték az élő ételek 100%-ának fontosságát és küzdenek annak maradéktalan betartásáért.

A feladat:
-Felismerni, hogy a hőkezelt és testidegen étel ellensége a valós egészségünknek, nem valós ételeink, valójában mérgezik a testünket.
-következetes folyamatban 100%-ban leszokni ezekről, melyben harcolunk ezek ellen, és max. Heti 1-2 szer alkalmazzuk ezeket vétkezések formájában a tiszta nyers utat követve az átmeneti fázisban.

Jól jegyezzük meg. Ha nem alkalmazzuk a 0 toleranciát, ha elfogadjuk ezeket a legkisebb mértékben, az étrendben, akkor a vibrant testműködés, és az ezek elleni ellenérzés eljövetele nem következhet be, elérhetetlen távolságba kerül.

A hőkezel és testidegen ételek az emberiség táplálék drogjai, melyek lassan, de biztosan elrontják és megmérgezik finom kémiai testműködésünket.
Évszázezredes rossz szokás ezek fogyasztása.
-Testbiológiánk ezekhez nem alkalmazkodott, az ember nem evolúcionálódott ezekhez. Ezt bizonyítják a degeneratív betegségeink
-Valamennyi bajunk okozói mind közvetlenül mind közvetetten minden bajunk eredői.
-Ezek kiírtása életünk legfontosabb cselekedete és vívmánya, melynek eredményeként életünk gyökeresen megváltozik hihetetlen pozitív értelemben
-Halott, szervetlenített anyagaik nem képesek valósan táplálni a testet. Élő szervezetet csakis élő táplálék képes valósan táplálni.

http://vibrantegeszseg.lapunk.hu/?modul ... lom=246015
http://vibrantegeszseg.lapunk.hu/?modul ... lom=328674
http://vibrantegeszseg.lapunk.hu/?modul ... om=1151287

A hőkezelt étel méreg, súlyos egészségkárosító!!!

VE.
Bő, változatos gyümi és zöld.
smanag
Grafomán

ElőzőKövetkező

Vissza: 80/10/10