80/10/10

80 százalék egyszerű szénhidrát (vagyis gyümölcsök, főleg édesek), 10 százalék zsír és 10 százalék fehérje

Re: 80/10/10

HozzászólásSzerző: borcsok1 » 2012. jan. 20., pén. 10:24

Igaz lenne?
>
>
> Elvégezték a következő kísérletet, vizet forraltak fatüzelésű kályhán,
> gázégős tűzhelyen, elektromos főzőlapon és mikrohullámú sütőben. Majd
> a felforralt vízben magokat csíráztattak. A fatüzelésű kályhán forralt
> vízben a magok 75%-a, gázégős tűzhelyen forralt vízben a magok 50%,
> elektromos főzőlapon forralt vízben a magok 25%, mikrohullámú sütőben
> 0%-a kelt ki. A mikrohullámú sütő tökételesen alkalmas
> csírátlanításra, fertőtlenítésre. Hogy mire nem, azt lejjebb
> olvashatjuk. Szerintem van igazság szavaidban! Ebben lehet igazság! Én
> kb. 2és fél éve rendelek ebédet a munkahelyemre, amit műanyag dobozban
> szállítanak házhoz és melegítem a mikróban . Októberben műtöttek,
> jelenleg a ötödik kemónál tartok................ Üdv! A mikrohullámú
> sütőben a villámgyors rezgések következtében az ételek molekulái rövid
> időn belül degenerálódnak. A degenerált ételtől, degenerált
> molekuláktól nem lesz egészséges sejtépítés az ilyen ételeket
> fogyasztó ember szervezetében, hanem előbb-utóbb egyre jobban
> elhatalmasodó degeneráció indul meg a szervezetében, éppen ott, ahol a
> szervezetén belül a leggyengébb az immunrendszer állapota. Ez már a
> rák előkapuja, mert ha rendszeresen mikrohullámú sütőben főzött,
> melegített ételeket fogyaszt valaki, akkor előbb-utóbb daganatos
> beteggé "eszi" magát. környezetbiológiával foglalkozó szakemberek már
> azt a kérdést teszik fel: Meddig árusíthatók még büntetés nélkül a
> mikrohullámú sütők? Svájcban, Franciaországban és több más országban
> is tilos reklámozni a mikrohullámú sütőket! svájci orvosok nyolc
> önként jelentkező, makrobiotikusan táplálkozó személyen végezték el a
> kísérleteket (a lausanne-i Biokémiai Intézetben és a wattenwili
> Környezetbiológiai Tanácsadó Intézetben). A kísérlet során a
> résztvevők 2-5 naponként megváltoztatott táplálékot kaptak. Elsőként
> egy biotermelő nyers tejét, másodikként ugyanezt hagyományos módon
> felforralva, harmadikként a berni cégtől származópasztőrözött tejet,
> negyedikként ugyanezt mikrohullámú sütőben felforralva. Ötödikként
> nyers biozöldséget, hatodikként ezt a zöldséget hagyományos módon
> megfőzve, hetedikként ugyanezt lefagyasztva, majd mikróban megfőzve.
> Meghatározott idővel a táplálékfelvétel után minden esetben vért
> vettek, és a kapott vérmintát bizonyos kritériumok szerint elemezték.
> Az eredmény a következő lett: A mikrohullámú sütőben melegített,
> felengedett vagy főzött ennivaló (a tej és a zöldség) a kísérleti
> alanyok vérében szignifikáns (döntően meghatározó) elváltozásokat
> okozott, csökkent valamennyi hemoglobin érték (vastartalmú fehérje,
> vérfesték, amely megköti az oxigént), valamint a HDL és az LDL
> (koleszterin) aránya. A limfociták (nyiroksejt, nyirokszövetekben
> termelődő fehérvérsejt) esetében pedig rövid ideig tartó, erőteljes
> csökkenést állapítottak meg, ha a vizsgált személy előzőleg
> mikrohullámban előkészített zöldséget fogyasztott. A fényérzékeny
> baktériumokkal pedig azt is megállapították, hogy a mikrohullámú
> energia a táplálék útján továbbadódik az emberi szervezetnek. Ezt a
> fizikai folyamatot előzőleg már több széleskörűtanulmány is
> megállapította. A mikrohullám hatásának kitett emberi táplálékok
> vizsgálata azt is igazolta, hogy fogyasztásuk az emberi szervezetben
> patogén (kórokozók, valamely betegség kifejlődését elősegítő)
> folyamatok kezdetét váltja ki. S így rákos elváltozásokat is
> előidézhetnek, okozhatnak." Kedves Mindenki! Egy Amerikai orvosi
> intézet ( Walter Reed Army Medical Center ) kutatócsoportja nemrég
> adta közre, hogy NEM SZABAD MŰANYAG EDÉNYBEN ÉTELT MELEGÍTENI A
> MIKROHULLÁMÚ SÜTŐBEN!!!! CSAKIS KERÁMIAEDÉNYEKET, ILLETVE EDZETT
> ÜVEGET LEHET HASZNÁLNI, MERT A MŰANYAG ÉS AZ ÉTELBEN LÉVŐ ZSÍR
> KEVEREDÉSE A HŐ HATÁSÁRA EGY DIOXIN NEVŰ ANYAGOTVÁLT KI, AMI RÁKOT
> OKOZ, FŐLEG MELLRÁKOT. A DIOXIN NAGYON MÉRGEZŐ ANYAG, AMI A SEJTEKET
> TÁMADJA MEG. AZ ÉTEL TETEJÉRE PEDIG NEM A MŰANYAG EDÉNY FEDELÉT KELL
> TENNI, HANEM EGYSZERŰ PAPÍRTÖRÜLKÖZŐT. Küldjétek el és mondjátok meg
> mindenkinek, aki fontos Nektek, ezt kéri az üzenet küldője. Ezt a
> felhívást egy amerikai orvosi intézet kutatócsoportja adta közre (
> Walter Reed Army Medical Center )
borcsok1
Grafomán

Hsz: 617

HozzászólásSzerző: RAtti » 2012. jan. 20., pén. 14:07

A mikróval kapcsolatban:

Kíváncsiságból csináltam egy kísérletet, három részes csíráztató edénybe tettem vörös here magokat. Majd amikor már elkezdtek csírázni (2-3 nap) az egyik edényt betettem a mikróba és óvatosan meglangyosítottam nehogy megfőljön. Eztán figyeltem lesz-e valami változás, de nem lett semmi, ugyanúgy fejlődött tovább mint a másik kettő.
(olyan is volt, hogy az egyikre haragudtam, meg szidtam mint a bokrot, de fel sem vették. -talán érezték, hogy nem gondolom komolyan. :roll: )
A szárazon lefagyasztott bab is kicsírázik, viszont ha növekedés közben fagyasztom le rövid időre akkor annak kampec. -de a mikrót túlélik.

Ezzel nem azt akartam mondani, hogy nem ártalmas -sőt!- csak azért ne írjunk mindent ennek a számlájára, és nagy különbséget kell tenni aközött, hogy csak langyosítunk, vagy főzünk vele. -bár az eleve főtt kajának már úgyis majdnem mindegy.
Nem hiszem, hogy csak azért fognak valakit műteni mert melegít vele, inkább az a kérdés, hogy mit melegít.
Én bevallom 100-ból kb. 1-3 alkalommal használom "lustaságból" langyosításra, nagyon nem szeretem hidegen a gyümiket sem. -ha ez tesz keresztbe akkor úgy kell nekem. Amúgy ha nem lenne, biztos nem vennék.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára RAtti 2012. jan. 20., pén. 14:14-kor.
RAtti
Grafomán

Hsz: 2508

HozzászólásSzerző: RAtti » 2012. jan. 20., pén. 14:11

Szia Iván!

Nagyon csendben vagy mostanában. -gondoltam megkérdezem. :roll:
Jól vagy, minden oké?
RAtti
Grafomán

HozzászólásSzerző: István » 2012. jan. 20., pén. 15:59

Sziasztok nyers evők! Úgy látom nem értitek a fogyasztói társadalmat! Fogyassz és fordulj fel! Lakosság gyérítés folyik folyamatosan. Emelkedni kell a tudatosság szintjére. Így fejlődsz.
A témához visszatérve. A mikrohullámú sütő az egy halálgyár! Gyártja a rákosokat. Lehet kockáztatni. Géntechnológiában a génburkot mikrohullámmal bontják meg. Ha valaki berakja a bio kaját a mikróba, úgy veszi ki mint génmanipulált ételt. Degenerált ételtől degenerált lesz az ember is. Immun pusztító! Egyébként háromféle leépítő hatása van: elektrószmog, káros mikrohullámú sugárzás, génmanipulálás. Ratti! Még ma add le a begyűjtő helyre.Így akartok egészségesen élni? Nyersen étkezni? Miért is?
Mikrohullám ellen nem tudsz védekezni, a készülékből kijön a sugárzás /több tíz méter/ mert nincs tökéletesen leárnyékolva./olcsó legyen! Kényelmes legyen! Birkásítás /
Mikrosütőben semmilyen ételt , semmilyen tárolóban, semmilyen lakásban nem kell használni!!! A szomszédot is rá kell beszélni a kukásítására.
Nincs kompromisszum!!!!!!!!!!!!!!!!
A dioxinhoz! Az ásvány vizes palackok / polietilén/ mind dioxint tartalmaznak , mely folyamatosan oldódik ki ! Több a dioxin tartalma mint betiltott kínai játékoknak! Az ásványvíz maga is szennyezett/ szervetlen, használhatatlan ásványok, melyek mérgezik , eldugítják a szervezetet./ Az ásványvíz nem ivóvíz!!!!!!!!! Ébresztő!!!!!!!!
Desztillált vagy reverzózmózis vizet kell fogyasztani !! Nincs más alternatíva! Ez az élet alapja.! Ez tud tisztítani és a sejt folyamataiban részt venni. Ez a másik lakosság gyérítési módszer! Ha tiszta lenne a levegő a legjobb víz az esővíz lenne!
Remélem jó szándékú soraim átütik az ingerküszöböt és a megvalósításhoz elég infót tartalmaznak.
Ébresztő fanatikus, eltökélt,utkereső, nyers evők.
István
Néha írogat

Hsz: 42

HozzászólásSzerző: RAtti » 2012. jan. 20., pén. 19:31

Szia István!

Az a helyzet, hogy nekiálltam itt írogatni, de túl sok "szövegelés" kellene ahhoz, hogy ne értsük félre egymást, s így inkább bele sem kezdtem. -egyszer talán majd személyesen. :D
RAtti
Grafomán

HozzászólásSzerző: smanag » 2012. jan. 21., szomb. 17:13

Minden rendben van, sőt!

Egyre jobb minden a testműködés területén.
Csak sajnálni tudom azt, aki nem 811-es. Semmilyen megingásban és félremagyarázásban nem hiszek, és sziklaszilárd meggyőződésem, HOGY ENNÉL JOBBAN NEM LEHET TÁPLÁLKOZNI emberi testben élve.
Aki mást hisz, és mond , az az ő baja.

A 811 ADJA A LEGERŐSEBB CSONTOKAT, FOGAKAT, ADJA A LEGTISZTÁBB,- ÉS BETEGSÉGMENTES TESTET.

Spenótokat lehet kapni jókat, tömjük. A spenót brutális manna a testnek. Legkomplexebb zöld, értékes a fehérjéje, hatalmas a vitamin ,-és folsav tartalma, klorofilja frissíti és vitalizálja a vért(a zöld vér egyedülálló forrása). Az embernek sok zsenge zöldet kell ennie, mert ez megfiatalítja.
Az élet kulcsa a sok zöld vér bejuttatása, mert ez azonnal piros vérré válik a testben. Ha a test vére friss, vitális, és erős, akkor a test alapjaiban erősödik meg, amiból egyenesen következik minden.

Még odébb van a zöld spárga, de ha megjelenik, azonnal ugorjunk rá. Ez a másik nagy elixír majd. A termelőit keressük, finom, ízest, a kommersz vacaktól csak a spárgaevésről lehet leszokni, ég és föld a kettő.

Ehetjük a napraforgó csirákat is most, és más aprómag csírát (mangó, lednek, lencse).
Tavasszal 200 literes fagyasztóládát szerezzük be, és kezdjük el a következő télre majd a tartósítást.
A fagyasztás teljesen konzerválja a táplálékokat, és csak enzimveszteséggel, és aroma,-és íz vesztéssel jár.
A másik hasznos tartósítás a helyes szárítás(napon, szellős helyen, alacsony sütésű aszalóban).

Datolya, vagy más, helyesen aszalt aszalvány mehet heti 1-szer.

Sárgarépát nassolhatjuk főétkezések között, nagyon jól elveszi az éhséget.

Hagymát rakjuk a vékonyszájú pohár tetejére és hajtassunk hagyma zöldet ízesítéseknek.
Zeller, répa, cékla rügyecske is hajtatható így.

Banánokat együk. Vérnarancs megjelent, ez finom édes, húsos fajta.
Almák, körték is vannak jók. Mangókat kapni, van már perui időnként.
A perui banán az egyik legjobb, amit a kereskedelemben lehet kapni.
Lida-be van friss licsi.
Ananászban is, mint mindenben is ég és föld a különbség egy aranyló, illatos bioananász és egy üzletlánci zöld, illattalan, penészedő, vagy kaka ízű, savanyú ananász között.
Sajna az igazi lételemünk a Borneói őserdő majomterítéke lenne az egész évben termő fügefákon ugrálva, de itt élünk a kis kárpát medencében messze északabra.

Uborkát lehet enni, tápláló zöldség.
Szomjoltásra lehet enni grapefruit levet, ha kicsit több magot, vagy szárított cuccot nyomtunk és szomjunk előbukkan.
Csipkebogyót együk, ha kapunk, vagy tudunk szedni.
Narancslével pépesítsük durvaszűrőn átkeverve.
Karfiol is mehet időnként kis mennyiségben.
Nagydobosi tökök eltűntek, csak a másik van, ami nekem nem jön be.
Fajtaváltogatást csináljunk, a fajon belül is kell a változatosság. Nem jó, ha mindig lénarancs megy, legyen vérnarancs, nagy narancs, mandarin is az étlapon, tehát cserélgessük. A banánoknál is. De persze ma az van, hogy veszed, amit kapsz.

Avokádók vacakokat kapok, íztelenek. Az avokádó is csak akkor jó, ha finom.

Mindent lehet ami:
Alacsony magtartalmú, nyers, testbiológiai étrendbe bele tartozik.

Egy a lényeg, hogy a helyes vágányon kell maradni, és ha követjük a 100% nyers, testbiológiai gyümölcsre, zsenge zöldekre és kis magra alapult étrendet, ha éhségünket gyümikkel, és ásványi só igényünket zöldekkel csillapítjuk, akkor testünk helyesen fog működni olyan magasságban, amiről álmunkban sem gondoljuk, hogy ilyen harmonikusan működhet a testünké. Jutalmunk hatalmas lesz. Jutalmunk a vibrant, betegség, -és degenetáció mentes magnetikus testműködés, az élmény testműködés megtapasztalása. Ez a dolog holtodiglan érvényesül, és kivétel nélkül utoléri és megjutalmazza azt, aki következetesen életét a 811- beteszi.

Ha egy tiszta test nem élvez egy ételtől, az az étel értéktelen.

Azt együk, amit kívánunk, kérdezzük a testet mit kíván, válaszolni fog. A tiszta test IGAZAT beszél, az elrontott test csak becsap, annak gondolatát el kell nyomni örökre.

Ratti, remélem löktem egyet az önbizalmadon. Fel a fejjel, csak így tovább, tökéletesítsd a 811-et, és formáld a saját magad képére.

:D
smanag
Grafomán

Hsz: 3292

HozzászólásSzerző: RAtti » 2012. jan. 21., szomb. 21:58

Oké Iván! -ennek örülök. :D

Legjobbakat! :D
RAtti
Grafomán

HozzászólásSzerző: Stoner » 2012. jan. 23., hétf. 17:02

helló!
Még egy mondat a vízbontásos autóról:
Izlandon már vannak ilyen buszok, amik teljesen bontott víz alapú hajtással működnek. Most hallottam, de nézzetek utána.
A mikrótáma:
Ezer éve ugyanezt mondom, pedig semmiféle kísérletsorozatot nem végeztem el, csak egyszerűen gondolkodom. Ugyebár a mikróba benyúlni szigorúan tilos. De az ételnek szabad benne lenni és megenni is szabad... Amikor ezt leírtam, még senki sem vizsgálta, de a bolond is tudja, hogy ami kifelé halálos, az, miután szétdurrantak a sejtek, és jól rezegnek, nem fogják abbahagyni a kedvetekért, hanem tovább rezegnek, vagyis sugároznak. Ennyi. A főtt és nyers témában semmi új nincs, de így van.
Stoner
Grafomán

Hsz: 1218

HozzászólásSzerző: Stoner » 2012. jan. 24., kedd 19:56

Helló!
Azért írok, mert lassan kezdem veszíteni a súlyomat, mióta próbálom a banánt csak a reggeli zöld (spenót+ saláta+ 2-3 banán)lében levő mennyiségre csökkenteni. Bár ez nem megy valami jól, de tapasztalom, hogy egyébként a banán elhagyása jót tesz. Különösen este eléggé kapar a torkom tőle. Ugyanígy vagyok a mandarintól is. Emellett a banán még erősen hűt is reggel. Eközben a dió+paradicsom szinte napi menü, persze nem azért, hogy hízzak (!), hanem, mert jó és a paradicsom hűtőhatását ellensúlyozza. Az éhség eddig sem volt, és nem is ezért fogynék, talán. Mostanában elég sokat és erősen dolgozom, pl fákat vágok ki és darabolom össze. Nem minden nap, de mostanában több is volt. Az erőm és a kitartásom semmit sem csökkent, de azért figyelem, hogy meddig megyek vissza. Jelenleg 55 kg vagyok. Mikor elkezdtem a növényevést, sokkal több főttet ettem, és mégis lementem 54-re. Most, 1 év, 1 hónap után, a kezdeti gyors fogyást követően lassan visszasúlyosodtam, egészen 59 kilóig, és csak mostanában figyeltem fel arra, hogy megint megyek visszafelé. Szóval nemtom... István is hasonlóan fogyogat.. Lehet, hogy a régi, napi 10-15 db banán lökött rajtam, vagy mi? De nem voltam jobban semmivel, sőt.. Nem mondom, ha minden nap egy csomó édes trópusi gyümölcsöt zabálnék, biztosan kigömbölyödnék, de erre azért kíváncsi vagyok.
Egy cseppet sem baj,hogy nincs kenyér, vagy bármi főtt. Ez nem hiányzik, tehát már rendesen átálltam. Azt még értem, hogy az elején miért fogytam, de most miért? Elvileg kevesebbet mozgunk télen (én azért most sem heverészek egész nap.) Szóval ez a súly dolog egy nagy kérdés. A banán a drágasága miatt szorult vissza, és még elfelejtettem, hogy minden nap ketten eszünk egy avokádót, tehát még az is hozzájön a napi kb 5 deka dióhoz. Ez azért talán elég lenne kalóriában, bár ez az egész kalóriatéma nekem nem meggyőző.

Apropó: néztem egy filmet egy városi csapat b..kó kölökről Alaszkában. 100 km-t kell megtenniük és közben mindent adnak nekik. Puskákat kunyhót hálózsákokat stb. (ja és ne feledjem, hogy iszonyú hideg volt! Néha elérte a mínusz 3 fokot!!!Brrrr. Én meg a télen -10 fokban sem vettem kesztyűt.)És éheznek, miközben egyfolytában azzal jönnek, hogy nincs elég fehérje..Lőnek ezt-azt, eszik a babot meg a lencsét, és éheznek... Mikor megeszik a jó kis állatdarabokat lencsével, másnap az egyik megbetegszik, aztán a többiek elkapják..Aszongyák: "jó sokat kéne ennünk, azért nincs elég ellenállóképességünk." Mikor kimennek medvére egy vadásszal, az mondja nekik, hogy a medve ilyenkor állandóan eszik, hogy elég zsírt halmozzon fel, és azt kukkolják látcsővel, ahol piros, mert ott van az áfonya. Azt hittem eldobom magam, hogy ezek a hülyék nem ennék az áfonyát, de érdekes, hogy a medve meg attól hízik...Tele volt a hegyoldal vele...Volt még egy jó duma: valami dögöt, meg egyebet ettek, és mondják.. "Ez az étel magas tápanyagtartalmú és kiegyensúlyozott étrend, csak a zöldség hiányzik..".. De kiegyensúlyozott? Mivel, söréttel..? Lábassal? A zöldség talán kiegyensúlyozná valamennyire, meg főleg az áfonya. Az se igaz, hogy valamilyen gyökér nincs az áfonyán kívül. meg rügyek és hasonlók. Soha senki nem mondja nekik, hogy az is ehető.
Hogy mennyi baromságot tanulnak az emberek világszerte! Ez az, amit mindenki tud, de rosszul. Soha nem fognak erről az állatságról leszokni???
Stoner
Grafomán

Hsz: 1218

HozzászólásSzerző: RAtti » 2012. jan. 24., kedd 21:07

Szia Gábor!

Szerintem banán, vagy más egyéb édesebb gyümölcs nélkül elég nehéz lesz tartani a sújt, még akkor is ha megvan ugyanaz a kalória. (egyébként mindegy hogy minek nevezzük, kalóriának, energiának vagy mittudomén :roll: , szóval amivel működünk)
Már többször magyaráztam itt is, hogy nagy különbség van gyümi és gyümi közt, és nem csak az számít, hogy meglegyen a kalória.
Sokkal fontosabb az, hogy amit megeszünk abból a szervezet mit tud hasznosítani.
Ha pl. banánból eszel meg 2000-ret akkor valószínűleg sokkal jobban fogsz gyarapodni mintha ugyanezt almából vagy dinnyéből ennéd meg.
A koncentráltsága miatt is jobban, ill. könnyebben, gyorsabban és kisebb veszteség nélkül kinyerhető belőle a benne lévő anyag. -hasonló a helyzet a kenyérrel is. (hízás szempontjából dióval szerintem nehezebb a szervezet dolga mint pl. édesgyümivel)
Összességében az mondható, hogy minél koncentráltabban viszünk be X-kalóriát, annál jobban hizlal.
(ha vizet külön iszunk akkor az nem számít bele annyira, de ha beleturmixoljuk a kajába akkor már igen)
Itt persze kérdés még a napi aktivitás, aki kevesebbet mozog annak kevésbé koncentrál gyümi is megteszi. "Nem árt" ha -mozgástól függően- a napi kalóriabevitel 40-60%-át valamilyen édesgyümi adja. Ennek egy része szerintem lehet valamilyen aszalvány, esetleg egy kis méz is, vagy valami más ami "dúsítja". Ha megvan a súly akkor ezt persze lehet csökkenteni, csak nehogy elfogyjunk. Szerintem nem olyan bonyolult ez, ha az ember egy kicsit gondolkodik akkor elég könnyen rájöhet.
Azon meg nem nagyon csodálkozom, hogy nem vagy éhes, mert ahogy csökken az izomtömeg, úgy csökken a kalóriaigény is. -hacsak nem mind zsír ami lement. (és érdekes, hogy olyan jól tudsz lakni salátákkal aztán mégis fogysz, akkor valami mégsem stimmel)
Igazából nekem mindegy ki mit gondol erről (egyetért-e vele vagy sem), -nem is akarom tépni a számat :D - de én eddig így tapasztaltam. -gondoltam elmondom még egyszer. (lehetne még részletezni, de itt túl hosszú lenne, és aztán ki tudja :roll: , lehet hogy nem is így van :D )

ja! és teljesen csak vízzel menő buszt még mindig nem találtam, viszont vonatot igen, úgy hívják, hogy: gőzmozdony. 8O

Jó éjt! :D
RAtti
Grafomán

HozzászólásSzerző: smanag » 2012. jan. 25., szer. 9:19

Banán fontos, különösen télen kell. Fontos a sok zöld, tápláló saláták és spenót. És télen enni kell csírákat és magokat is rendszeresen az ajánlott mennyiségben. A banán, és bár más NEM hűt, ezt valamelyik okos kitalálta, és azóta terjeszteik. Semmi köze az egészséges test hőháztartásához. Ha azt tapasztaljuk, hogy valamely nyers étel hűt, az azért van, mert ROSSZ még a hőközpontunk. Akkor gyógyul meg, ha megszűnik a fázósságunk FÜGGETLENÜL attól mit ettünk, mindig meleg a testünk, kezünk, lábunk. Én már itt vagyok.
Tehát a feladat, tovább kell menni, mert a test építi az egészséges hőháztartást a nyersektől és folyamatosan erősödik. Változatosan kell enni, és gazdagon, különösen télen(sok zöld, tartalmas gyümik, és mindenféle mag és csíra az ajánlott mennyiségben). A test csikorog, nyekereg, de aztán beindul. Évek kellenek, de ha kitartunk, akkor omlanak majd a falak.

VE
Bő, változatos gyümi és zöld!
smanag
Grafomán

HozzászólásSzerző: smanag » 2012. jan. 25., szer. 9:22

A trópusi melegvérű testünket mindemellett melegen kell tartani, mert habitusának eltérő környezet a téli hideg, nem vagyunk, és soha nem is leszünk pingvinek, vagy jeges medvék. Télen folyamatosan réteges ruházattal támogatni kell, hogy szigeteljük, és okosan bánjunk a hőveszteséggel, és hőleadással. Tehát nem az a cél, hogy kifagyasszuk a testet a lenge öltözékkel, hanem támogatni kell.

smanag
Grafomán

HozzászólásSzerző: borcsok1 » 2012. jan. 25., szer. 22:21

Beérett a bió Mangó és ettem belőle egy falatot majd Ivett lányom( 2,5 éves) felfalta az egészet,így lementem a Budafoki piacra és alkudva vettem 2 nagy bőszme kommersz mangót összesen 700-ért benyomtam az almák közés és várok pár napot,igazából 20 mangót is le tudnák nyomni,de mivel nincs így ettem kis szalonnát is paradicsommal paprikálval,hagymával nem félem az Urat tudnillik:)
borcsok1
Grafomán

Hsz: 617

HozzászólásSzerző: borcsok1 » 2012. jan. 27., pén. 8:59

Ne bántsátok a citromot gyerekek,mondjuk ezt tudtuk eddig is de jó elolvasni megint:)

> Az alábbi cikk Dr Dezsényi Emese doktornőtől jött, aki mentőorvos és
> katasztrófavédelmi orvos
> A CITROM 10.000-szer erõsebb mint a KEMOTERÁPIA

> Elnézést kérek, hogy eddig nem fordítottam le, most veszem a fáradságot,
> hogy ingyen és bérmentve lefordítsam mindazoknak, akik nem tudnak angolul.
> Figyelem: ami zárójelbe van téve ( ), az mind az én
> magyarázatom.
> Az a jó hogy a citromot (nem a tablettát) lehet enni, és készíthetünk
> citromfürdõt, különösen a test befolyásolt területein
> (ott ahol rákos).
> Vágj fel citromot és add oda a gyerekeknek hogy
> szopogassák, vagy tegyél a pohár vizedbe egy pár szeletet, ezzel is
> megelõzheted a rákot.
> Ha valakit ismersz, aki ezt még nem tudja, kérlek, hogy küldd el nekik,
> mert egy óriási szívességet teszel nekik azzal, hogy
> tudatod velük ezt
> A Citrom "Citrus", ez egy csodálatos termék ami MEGÖLI A RÁKSEJ-TEKET,
> 10.000-szer ERÕSEBB MINT A KEMOTERÁPIA. Miért nem tudjuk mi ezt ???
> Azért, mert vannak laboratóriumok, amelyek érdekeltek egy szintetikus
> verzió elkészítésében, ami HATALMAS PROFITOT hoz nekik. Te most úgy
> segíthetsz a szükségben levõ barátaidon, hogy ezt a tudomásukra hozod, hogy
> a "valódi citromlé" (ami nem laboratóriumban készült) elõnyös a beteg-
> ségek megelõzésében. Az íze kellemes és NEM
> hozza létre azokat a rettentõ kemoterápiai effektusokat(mellékhatások).
> Ha van lehetõséged, hogy egy citromfát ültess a kertedben vagy a
> teraszodon balkonodon, akkor még ma tedd meg.
> Hány ember hal meg azért mert ez egy féltve õrzött titok, több, mint
> gondolnánk.
> A multimilliomosok és a nagy cégek nem akarják nyilvánosságra hozni,
> mert akkor óriási haszontól esnének el.
> Amint tudjátok, a citrom fának nem kell sok hely és tudjuk, hogy sok fajta
> létezik belõle. A citromot eheted különbözõképpen:
> megeheted a pépet, a kipréselt lét, készíthetsz hűsítő italokat belőle,
> sörbet (angolul sorbet), tésztákat, süteményeket. A citrom sok
> kiváló tulajdonsággal rendelkezik, de a legérdekesebb az, amit a
> cisztákkal és a daganatokkal csinál.
> *Ez a növény egy bizonyított gyógyszer az ÖSSZES RÁKTÍPUS ELLEN !!!
> Egyesek azt mondják, hogy a citrom nagyon hasznos
> különbözõ rákokra. Anti-mikrobiotikus spektrum (választék) a
> BAKTÉRIUM, INFEKCIÓ és GOMBÁS MEGBETEGEDÉSEKRE,az ÉLŐSKÖDÕ PARAZITÁK
> ÉS FÉRGEK ELLEN, A VÉRNYOMÁST SZABÁLYOZZA AMI TÚL MAGAS, és egy
> ANTIDEPRESSZÁNS (DEPRESSZIÓ ELLEN, CSÜGGEDÉS ELLEN), KÜZD A STRESSZ
> ELLEN, és az IDEGI ZAVAROK ELLEN !!!
> Ennek az információnak a forrása elbûvölõ. A világ
> legnagyobb gyártójától jön, amely azt mondja, hogy több mint 20
> laboratórium tesztelte már 1970 óta, és ezeknek a kísérleteknek az
> eredményei bebizonyították azt, hogy: MEGSEMMISÍTI A ROSSZINDULATÚ
> SEJTEKET 12 típusú ráknál, beleértve a: VÉGBÉL-, MELL-, PROSZTATA-,
> TÜDÕ-, és a HASNYÁLMIRIGY-rákot.