Georgenak:
Én a kajamennyiségednek jó, ha a felét eszem egy nap, mégse vagyok sokkal kevesebb, mint Te (25 év/ 177cm/ 55-56kg). Nem győzöm eléggé hangsúlyozni, hogy iszonyatosan FONTOS A RENDSZERES TESTMOZGÁS, IZOMFEJLESZTŐ GYAKORLATOK!!! Én minden nap jógázom és minden második nap expanderezés, súlyzózás, hasizom stb. gyakorlatok. Mostanában olyan jó idő van, hogy lehet már holnap elmegyek futni is a Margitszigetre.
Amúgy szerencsére soha nem voltam kajafüggő, úgyhogy nekem egyáltalán nem jelent önmegtartóztatást ez a nyerskosztos étrend. Arról pedig nagyon magasról teszek, hogy kinek mi a véleménye rólam, vagy a táplálkozásomról. Úgyhogy nem is titkolom, aki kérdezi, annak simán elmondom, hogy mi a szitu.
Mindenkinek!
Smanaggal ellentétben senkinek nem ajánlom - még kísérletezés céljából sem -, hogy huzamosabb nyerskosztos étrend után kipróbálja a főtteket! Még a legkisebbik probléma, hogy nagyon durva addikciós tünetekhez vezethet...A nagyobbik az, hogy kemény mérgezést is okozhat! Főtt/sült húst pedig pláne SENKINEK NE JUSSON ESZÉBE huzamosabb nyerskosztos étrend után fogyasztania, mert SIMÁN BELEHALHAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egy jelentősen kitisztult emberi szervezet számára a főtt/sült hús olyan erős méregként hathat, hogy elfogyasztása után pár órával is kampec lehet az illetőnek! Már volt rá precedens, nem is egyszer! Úgyhogy iszonyat óvatos legyen az, aki huzamosabb nyerskoszt után kalandorkodni akar a főttkoszt világában!!!