Ti mit esztek reggelire? és mennyi kcal-t? mert 811 azt írja legjobb reggel valami lédúsat enni(amit érzek is mert reggel elég szomjas vagyok),
gpeter írta:Ti mit esztek reggelire? és mennyi kcal-t? mert 811 azt írja legjobb reggel valami lédúsat enni(amit érzek is mert reggel elég szomjas vagyok),
Én nyers tejet iszom (edzős napon fél liter), ez elég lédúsbár nem ajánlom senkinek, egyelőre tesztelgetem magamon (én ilyen bolond vagyok). Mellette 811 de nem mondanám, hogy az átváltás olyan egyszerű lenne, néha érzelmileg sem könnyű de talán már alakul.
gpeter írta:ChaserHun,
Könnyen lehet, hogy igazad van, de mondjuk egy hónapig így fogom csinálni.
Búzafűlevet szoktatok inni?
Én tegnap ittam először életemben de az íze... hát eléggé érdekes
Chaser!
Ne tukmálj már!!! Very Happy Én is rettentő károsnak és egészségtelennek tartom a tejet (saját tapasztalatok alapján is), de ha Péternek most ez esik jól, hát hadd fogyassza! Úgyis abba fogja hagyni, ha nem jön be neki.
Én például továbbra sem bírok mennyiségben gyümölcsöt enni és elviekben még mindig felesleges dolognak tartom.
Noha -Graham szemével nézve- óriási mennyiségű zsíros gyümit fogyaszt, semmi egészségügyi problémája nincsen, most már több, mint 16 éve.
Konklúzió? Mindenki járja a saját útját és figyeljen a testének üzeneteire!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 59 vendég