Üdv Mindenkinek!
1. Jópáran össze kell(ene) gyűlnünk ahhoz, hogy a haveromnak is megérje ez a biznisz, ugyanis evidens, hogy egy-két láda gyümölcsért nem fog csak úgy elszaladgálni se Bécsbe, se sehova.
2. Ő mennyiségeket vesz, tehát kartonokkal. Így az nem működik, hogy X 7 kg banánt kér, Y csak 5-öt, Z viszont 16-ot. Vagyis működik, csak nem így. Ha nem kell senkinek mondjuk egy teljes láda banán (kb 13-15 kg.), de ketten már megfeleznének egyet, akkor a haverom el fogja hozni az egy ládát, de akkor utána már nekünk, közösen kell egymással risztelnünk. Ehhez viszont mondom: nem elég 4-5 ember.
3. A mostani bécsi bio banán a "nagyon durván olcsó" esetek közé tartozik. Ez BIZTOS, hogy NEM LESZ MINDIG így, mert tavaszig még jócskán fel fognak menni az árak. Nem tudom, hogy mikor megy ki legközelebb (ez tőlünk is függ

), egyelőre még haza se jött.
4. Árban óriási különbség van a szálas és a fürtös banán között! Nem tudom miért, de ez van. Amit nekem hoz, az ilyen szálas lesz (tehát a rekeszbe egyenként vannak belerakva és nem fürtönként). Ez sokkal olcsóbb, mint a fürtös!
Nos, csak ennyit akartam mondani, még jelentkezem.

De továbbra is várom a jelentkezőket!