Teljesen logikus és igaz amiket mondasz, bár annyit hozzáteszek, 1 éve váltottam vegánra teljesen és ezalatt kétszer ettem húst, és nem is hiányzik, most valamiért kellett. 4 hónap ebből 811, sót 6 hónapja nem ettem, de a zöldeket így sem kívántam.
Futással kapcsolatban az egyik kedvenc könyvemben (Futni születtünk) leírják az egyik természeti nép vadászati módszerét, ami a vad akár egész napon át tartó kitartó, közepes tempójú futással történő üldözése. Itt a gyors gazella elejtésére nincs más módszer, mint az, hogy megvárják, hogy holtan essen össze a kimerültségtől, addig követik az útját. És ez extrém melegben zajlik.
180 cm vagyok, most 68 kg, gyümiken 65 voltam, de egy éjszaka alatt visszajött 3 kg, mint említettem
Azért írtam, hogy a fehérje szinte elhanyagolható a másik két összetevő mellett, mert én már minden étrendet leteszteltem elég szélsőségesen értelmezve őket. A legsúlyosabb eredménye a csak hús+uborka v salilevél kombi volt, ez is kb 6 hónapig ment, mert majdnem belehaltam (nem túlzok...) Ekkor iszonyat sok volt a fehérjebevitel, de szénhidrát alig, és ott is lepusztultam, sokkal jobban mint 811-en. Akkor lement a testzsírom 4%-ra (múmia voltam
A mozgást pedig sokminden befolyásolja, de ha valaki nem nehéz fizikai munkát végez, hanem pl ülőt, akkor napi 30 perc kellene, és intenzíven. Én sem vagyok a napi többórás edzés híve, mert rendesen amortizál, felesleges. De a napi mozgás a programunk része, kell a fizikai-pszichikai-lelki egyensúlyhoz.
Megkérdezhetem, hogy Te/Ti mennyi ideje tudod/tudjátok tartani tisztán a 811-et? Erről nem nagyon olvastam mostanában a fórumon.
Köszi a köszöntést is