Nyáron és meleg időben 80% nyers kaja a menüm.
A tél viszont más fűtőanyagot kíván. Pont arról beszélgettünk baráti körben, hogy szinte minden fel/meg-világosodott ember, pozitív gondolkozós téma, nyersétel forradalom, stb napfényes helyről érkezik.
Ki tud télen biozöldséget, gyümölcsöt beszerezni???
S ki eszik szívesen hideg/szobahőmérsékletű kaját, amikor odakint süvít a szél, és napot se nagyon látni 6 hónapig.
És mennyire bio az, ami heteket utazott, raktárban kuksolt, hűtőben aludt.
Én is szeretnék kiugrani a sarki zöldségeshez papucsban, pólóban, (rövidnaci se maradjon ki
)) beszerezni a mindennapi betevőt.
Amióta beköszöntött az ősz, és a nap elkezdett "haldoklani" alig bírok magamhoz térni. Mostanra annyira elsalakosodtam, hogy már 3. napja böjtölök, hogy kicsit kitisztuljak.