Még 1 ok, hogy vegetáriánus legyél

Állatvédelelm, akciók, tüntetések - Állatkinzás, állatok jogai - Vegetáriánus állatetetés

M

HozzászólásSzerző: anikoo » 2007. máj. 1., kedd 22:58

Kísérlet: Ohiói Egyetem (hála Istennek, már nem lehet ilyen kísérleteket végezni, de a tapasztalatokat tovább lehet adni)
Nyulakat extrém magas koleszterintartalmú étrenden tartottak. A kísérlet végén az artériák elzáródása miatt az állatkák mind meghaltak. Volt egy csoport azonban, amelyben 60%-kal kisebb mértékű elváltozást tapasztaltak. Itt egészséges állatkák is maradtak. A kutatók tanácstalanok voltak. Megismételték a kísérletet. Az eredmény ugyanaz lett! A rejtély megoldása: Az egészségesen maradt egyedeket tartalmazó csoportot etető diák személye. Az ő szokása az volt, hogy etetéskor kézbe vette, simogatta, szeretgette a nyulakat. Ez volt az egyetlen különbség a többi állattal szemben.
A szív ereit az állatok esetében is védi a szereteteli bánásmód. Ők is érző lények. Ők is megbetegszenek, ha nem szeretik őket. És az embernek kell gondoskodnia róluk.
A szív minden kultúrában a szeretet és a barátság szimbóluma. És minden élőlényben arra teremtődött.
Avatar
anikoo
 
Hsz: 4
Csatlakozott: 2007. ápr. 30., hétf. 0:00
Tartózkodási hely: Szolnok


HozzászólásSzerző: nawesh » 2007. máj. 30., szer. 9:51

Nawesh"A világbéke a Te kezedben van" - Swami MaheshwaranandaJiJóga a mindennapi életben rendszer - Magyarországi Központ:www.joga.huJóga a Mindennapi Életben Egyesület - Szeged: www.yoga.szeged.hu
Avatar
nawesh
Grafomán
 
Hsz: 1619
Csatlakozott: 2004. szept. 20., hétf. 0:00
Tartózkodási hely: Szeged


Vissza: Állati jogok

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron