IFelszolgálási idő: 2perc
Elkészítési idő: 5 perc
Főzési idő: nincs
Kategória: Desszertek
Fajtája: lakto-vegetáriánus
Bemutatás
Nyáron kellemes hűsítő étel , fogyókúrásoknak is szabad, ebéd utáni desszertnek vagy tízórainak ill.uzsonnának magában is jó. / A padlizsánfőzelék rp beküldője/
Hozzávalók
40 dkg málna /mirelit málna is lehet- 120kcal
2 doboz laktózmentes joghurt 2x90 kcal- ebből a legfinomabb
canderel vagy más édesítőszer , lehet egy picike fahéj
Elkészítés módja
A málnát és a joghurtot nagy tálban összekeverjük, simára kavarjuk, hozzáadjuk az édesítőszert, meghintjük nagyon pici fahéjjal/de anélkül is jó/, majd félórára hűtőbe tesszük. Ha mirelitből készül, akkor a málnát előbb felolvasztjuk de nem melegítjük fel .
Tápérték info
300kcal
Forrás:
Beküldte:: Anonymous , Friday, September 05. 2008 - 11:29:59