Népek konyhája: Rádzsasztháni receptek

Vegetárius receptek és konyhai praktikák.

Népek konyhája: Rádzsasztháni receptek

HozzászólásSzerző: Boldogsag » 2012. ápr. 21., szomb. 9:45

Dátum: 2010. február 15. hétfo, 06:00 Küldte: boldogsag

Kalandozás egy távoli nép konyha művészetében.

Muli Szág


Hozzávalók:
2 csomag retek (apróra vágva, vagy reszelve)
1 teáskanál köménymag
1 teáskanál fehér mustármag
1 teáskanál kurkuma
1 teáskanál chili por
1 teáskanál mangópor
1 evőkanál barna cukor
Csipetnyi asafoetida
Olaj a sütéshez



Elkészítése:

Sózza meg a retket, és tegye félre kb. fél órára, majd öntse le a levét.
Melegítsen meg kevés olajat, és tegye bele a fűszereket és pirítsa meg. Majd tegye hozzá a retket, a mangópor kivételével.


Fedje le, főzze lassú tűzön, egy-egy csepp víz hozzáadásával, amíg a retek megpuhul, pépes és barnás lesz.

A végén szórja meg mangóporral.

Boldog étkezést!
Avatar
Boldogsag
Grafomán
 
Hsz: 1064
Csatlakozott: 2005. ápr. 21., csüt. 0:00


Vissza: Govinda konyhája

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég

cron