Oldal: 1 / 1

Füge és kecskesajt pizza

HozzászólásElküldve: 2012. ápr. 2., hétf. 10:20
Szerző: Boldogsag
Dátum: 2009. október 15. csütörtök, 11:20 Küldte: boldogsag

Pizza kicsit másképpen.

Kép

Ha szereted az extra ételeket, amik nem a megszokott alapanyagokat tartalmazzák, akkor olvasd tovább. Megéri.

Hozzávalók:
1 adag reszelt mozzarella
100 g lágy kecskesajt, morzsolt
6 db pizza lap
1 csésze paradicsom sűrítmény
10-12 db érett füge, vékonyra szeletelve
Extra szűz olívaolaj
2 teáskanál édeskömény mag

Bors

Elkészítése:
Előmelegítjük a sütőt 200 ° C-ra.
Keverjük össze a sajtokat egy villával, sózzuk, borsozzuk. Tegyük a pizza alapjait egy olajozott sütő-tálcába.
Kenjük be a pizzákat a paradicsom sűrítménnyel és szórjuk rá egyenletesen a sajtos keveréket. Tegyük a vágott fügéket a tetejére, hogy szép dekoratív legyen..
Locsoljuk meg olívaolajjal, szórjuk rá az édeskömény-magot, és addig sütjük, amíg a sajt ráolvad teljesen.
Utána azonnal tálaljuk.


Boldog étkezést!