Méregtelenítés olajöblögetéssel

A vegetáriánus lét előnyei - egészségmegőrzés, prevenció - betegségek okai és megoldásai

Méregtelenítés olajöblögetéssel

HozzászólásSzerző: Parsifal » 2011. aug. 4., csüt. 13:57

Ehhez a gyakorlathoz csupán néhány nyugodt perc, és maximum egy teáskanál hidegen sajtolt olaj (pl. napraforgó) szükséges. A gyakorlat végeztével testünk megszabadul egy nagy adag méreganyagtól.


Minden reggel, közvetlenül fölkelés vegyünk a szájüregünkbe maximum egy evőkanál, minimum egy kávéskanál hidegen sajtolt növényi olajat. Ezután csukott szánkban szívjuk-öblögetjük, mindaddig, amíg az eleinte "vastagnak érzett olaj elvékonyodik" (kb. 5-10 perc). Ekkor kiköpjük a szánkból az anyagot, amely a sárgás olajszínből fehérré változott. A fehér színt a szájból kiszívott méreganyagok okozzák. "Milyen jó megszabadulni tőle."

"A kiköpött folyadékban nagy mennyiségű baktériumot, kórokozót és egyéb káros anyagot találunk.
...a szopogatás és szürcsölés ideje alatt szervezetünk anyagcseréje alaposan felgyorsul... A méregtelenítés és a salaktalanítás mellett az egyik legfeltűnőbb hatás - a meglazult fogak megszilárdulása, a fogínyvérzés abbamaradása, és a fogak látható fehéredése."
Az idézett sorok dr. F. Karach ukrán orvostól származnak, aki maga talált a ki ezt a könnyen végrehajtható méregtelenítő gyakorlatot.

Az öblögetéssel, és a végtermék kiköpésével testünk egy nagy adag méreganyagtól szabadul meg. Tudni kell azonban, hogy szervezetünk igazi tisztulását helyesen végzett böjt által érhetjük el. "De már az olajterápia is csodálatos hatással van az egészségre."

Fontos szabály, hogy az öblítés után azonnal mossunk fogat, lehetőleg fluormentes, gyógynövénytartalmú fogkrémmel (pl. Dabur), vagy ásványi fogporral, vagy a kettő keverékével.

"Lényeges továbbá a mosdó fertőtlenítése: a kiköpött fehér színű folyadék komoly méreg!" A fertőtlenítéshez ecet, szódabikarbóna, melegvíz, vagy bármilyen környezetbarát szer használható.

"A napi öblítések után, de nem közvetlenül, ajánlatos - jól megrágva - almát fogyasztani."Használd a fenti gyakorlatot egészségedre!

Források:
-Wolfgang Hatscher-Rosenbauer: A szem iskolája
-kis Schirilla György: Változz meg szeretetből

Dátum: 2005. június 20. hétfo, 18:52 Küldte: Parsifal
Avatar
Parsifal
Grafomán
 
Hsz: 946
Csatlakozott: 2004. okt. 7., csüt. 0:00
Tartózkodási hely: Körösök vidéke


Vissza: Egészség

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég