KOZMIKUS INDÍTÓ ESEMÉNY OKTÓBER 17-ÉN
Sziasztok!
Szeretném figyelmetekbe ajánlani az alábbiakat:
"Kozmikus indító esemény október 17-én. Több, mint 1 millió emberre van szükség.
2006. október 17-én egy kozmikus indító esemény történik. Ez a kezdete több hasonló eseménynek, amelyek napjaink és 2013. között zajlanak majd.
Ezen a napon egy pulzáló ultraviola (UV) sugár keresztezi a Föld útját, amely a 2. univerzumban lévő, magasabb dimenziók egyikéből érkezik. A Föld körülbelül 17 órán keresztül marad ebben a sugárban.
Ez a sugár a szív csakrával rezonál, ragyog és fluoreszkál, a színe pedig kék/bíborvörös. Bár ebben a frekvencia-csoportb an is rezeg, felette áll az 1. univerzum (amelybe a Föld is tartozik) színfrekvencia- spektrumának. Azonban lelketek természete, valamint a 2. univerzum frekvencia-csoportj aiban működő lélekcsoportok miatt, a hatás itt is érezhető lesz.
Ez a hatás a következő: minden gondolat és érzelem az egymilliószorosá ra növekszik. Igen, minden megsokszorozó dik, legalább az egymilliószorosá ra.
Minden gondolat, minden érzelem, minden szándék, minden akarat - függetlenül attól, hogy jó, rossz, beteges, pozitív vagy negatív - egymilliószor erősebb lesz.
Mit jelent ez?
Mivel minden anyag gondolataitok eredményeképpen manifesztálódik (vagyis attól függően, hogy mire fókuszáltok), ez a sugár felgyorsítja ezeket a gondolatokat, és gyorsabb ütemben szilárdítja meg őket. Így egymilliószor gyorsabban jelennek meg az anyagi világban, mint egyébként. Azok számára, akik nem értenék: a gondolataid teremtik meg a valóságodat, az, amire összpontosítasz.
Így ez az UV sugár egy veszélyes eszköz lehet. Mivel, ha olyan gondolatokra fókuszálsz, amelyek számodra nem tetsző dolgokról szólnak, azok szinte azonnal megjelennek a valóságodban. Ugyanakkor ez az UV sugár ajándékká is válhat, ha úgy döntesz. Az október 17-i küldetésnek körülbelül egymillió olyan emberre van szüksége, akik ezen a napon pozitív, szelíd, és jóakaratú gondolatokra összpontosítanak; önmagukra, a Földre, és az egész emberiségre vonatkozóan. Te határozod meg gondolataid természetét, de ne feledd: bármire is fókuszálsz, az gyorsabban fog megvalósulni, mint egyébként. Lesznek, akik csodával határos eseményeket tapasztalnak meg.
Annyit kérünk csak, hogy pozitív gondolatokra összpontosíts ebben az időszakban: a szeretetre, a sikerre, a gyógyulásra, a gazdagságra, a kedvességre, a hálára.
Ez az UV sugár 2006. október 17-én teljes 17 órán át fejti ki a hatását.
Nem számít, hogy milyen időzónába tartozol, október 17-én körülbelül 10:17-től, október 18-án kb. 01:17-ig tart. A csúcspontja október 17-én, 17.10-kor lesz.
Nem szükséges meditációba merülnöd ezen időszak alatt, bár jó lenne, ha megtehetnéd. A kulcs időszak (időzónáktól függetlenül) a 17:10-es csúcspont. Ha ebben az időszakban lehetőséged van arra, hogy találj egy csendes helyet, akkor telepedj le ott, hogy fókuszálhass. A legjobb, ha a természet lágy ölén tudod tölteni ezt az időszakot: egy nagy fa tövében, vagy vízparton.
Gondolataidat összpontosítsd bármire, amire vágysz. Amire a Földnek és az emberiségnek szüksége van, az sok szeretetteljes, pozitív gondolat.
Mi 818-as kapunak hívjuk ezt az UV-sugárhoz kapcsolódó, indító eseményt.
Kérünk, juttasd el ezt az üzenetet annyi embernek az ismerőseid körében, amennyinek csak tudod, hogy ők is arra használhassák ezt a kozmikus indító eseményt, hogy pozitív, jóakaratú gondolatokra fókuszáljanak.
Körülbelül egymillió, aktív résztvevőre van szükségünk a Föld minden tájékáról. Kérünk, használj fel minden kommunikációs eszközt, amihez hozzáférsz. Juss el a lehető legtöbb emberhez. Kicsivel több, mint egymillió emberre van szükségünk ahhoz, hogy egy olyan változás induljon be az emberiség történetében, ami kiemeli az embereket az elkülönültség és szétdaraboltsá g állapotából, hogy az egyesülés és az egység állapotát hozza el számukra.
Ez egy lehetőség arra, hogy visszavegyétek, ami jogosan a tiétek: a békét és a bőséget a Föld és az emberiség számára.
Ez egy ajándék, válasz az imáitokra, egy úgynevezett életvonal, amely a ti univerzumotokbó l érkezik. Hogy mire használjátok, és hogy részt vesztek-e benne vagy sem, az rajtatok áll.
http://www.planetawake.org/index2.html